- 24 Aralık 2012
- 1.289
- 47
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #7.021
annesini bırakmayacak canım
9 ay bebişin allahın izni ile seninle.
hayırlı olsuunn.. şimdi çok daha tatlı ama hala zor bi dönem başlıyor..Rabbim kolaylaştırsın..
tabi ki bırakmıcak annesi sıkı sıkı sarılıyo meleğin şimdi sana :) canımmm bol bol ayetel kürsi ni oku Rabbime emanet et bol bol dinlen şu korkuyu da at içinden tamam mı kuzum yüzün gülsün ve sen bizim için de dua et biliyosun hamilelerin duası çok makbul
OLEEEYYY SÜPER BİR HABER CANIM BENİM RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH:)))))
Dikkat et bol bol dinlen sakın kendini ve bebeğini üzme canım Rabbim yar ve yardımcın olsun dualarımız seninle.
dün akşam simsiyah bir akıntıydı sadece bir yerden bulaşmış gibi azcık. Bu sabah ilkindeki gibi kahverengi oldu. aynı filologum gibi adet kanaması gibiydi yine kahverengi. Progestan iğne kullandım 10 gün sonra bitmişti. Doktora sinir oldum rahatlığı çıldırttı beni. Ben burda ecel teri döküyorum o saat üçte çağırıyor((
Canım nasılsın bugün.Bak filologumdan güzel haberimiz geldi:))))
Darısı biz bekleyenlere ama nedense gün geçtikçe umutsuzluğa kapılmaya başladım((
Gell p.tesi geeelllllll.
kızlar dün aniden adet kanaması gibi kanamam olmuştu...sonrası malumtüm gece aglamakla geçtimilaçlarımı yapmadım.sabahta tekrar nezaman başlarımdemek için dr umagittim..drum beni görür görmez bagırdı kızaglama normaldir bu dedive neden olabilecegini açıkladısonrada kan verdik..bir buçuk saat sonra sonuç çıkmıştı oradakikızlar 70 çıktı hamilesin dedi....ben hala bakıyorum o ben degilim diye..sonra dr um geldi hadigit hamilesi işte dedi...iğne vurdularüç gün üst üste vurunacagım...inanamıyorum HAMİLEYMİŞİM...AMAARTIK DAHA DA KORKUYORUM UMARIMMELEGİM BENİ BIRAKMIYORDUR...
KIZLAR HEPİİZE TEŞEKKÜR EDERİMGECEDEN BERİ YANIMDASINIZ..ŞU ÜÇ GÜNÜDE ATLATACAZ İNŞ HEPBERABER MELEGİMİ DEGERLERİ ARTACAK İNŞ
DARISIVEDAHA İYİ SONUÇLAR PİXES VE STDİVE İN VE BEKLEYEN HERKESİN OLSUN İNŞ
kızlar dün aniden adet kanaması gibi kanamam olmuştu...sonrası malumtüm gece aglamakla geçtimilaçlarımı yapmadım.sabahta tekrar nezaman başlarımdemek için dr umagittim..drum beni görür görmez bagırdı kızaglama normaldir bu dedive neden olabilecegini açıkladısonrada kan verdik..bir buçuk saat sonra sonuç çıkmıştı oradakikızlar 70 çıktı hamilesin dedi....ben hala bakıyorum o ben degilim diye..sonra dr um geldi hadigit hamilesi işte dedi...iğne vurdularüç gün üst üste vurunacagım...inanamıyorum HAMİLEYMİŞİM...AMAARTIK DAHA DA KORKUYORUM UMARIMMELEGİM BENİ BIRAKMIYORDUR...
KIZLAR HEPİİZE TEŞEKKÜR EDERİMGECEDEN BERİ YANIMDASINIZ..ŞU ÜÇ GÜNÜDE ATLATACAZ İNŞ HEPBERABER MELEGİMİ DEGERLERİ ARTACAK İNŞ
bu arada kızlar biz de kalp atışlarını duyduk çok şükür
çok güzeldiii, çok duygulandımm..Rabbim herkese nasip etsin bu mucizeyii
Canım nasılsın bugün.Bak filologumdan güzel haberimiz geldi:))))
Darısı biz bekleyenlere ama nedense gün geçtikçe umutsuzluğa kapılmaya başladım((
Gell p.tesi geeelllllll.
evet şükür ki ondan iyi haber aldık
canım aslında yazmayacaktım ama madem sordum yazacağım...benim şişkinliğim hala devam edince doktora gittim bu sabah, gece hiç uyuyamadım çünküultrasonla baktı ve kan tahlili istedi.... tahlil sonucu akşam 6 gibi belli olacak, hemşire arayacak. yani daha 8. günüm ama ben iyi ya da kötü bir haber alacağım kızmetse. inşallah umutlanmama neden olacak bir sonuç çıkar testten
bu arada doktor şişkinliğin hamişlikten kaynaklanabileceğini söyledihalbuki ben bayağa, acaba beni hastaneye yatırır mı serum verir mi korkusuyla gitmiştim. hoca gebelik olabilir diyince de umutlandım, o yüzden şimdi testten daha çok korkuyorum... :18::18:
Hadi kuzum inşallah akşama güzel haberler alırız senden.
gezersin
maveracm ne güzel maşallah o pıt pıtlara
ben de sabırsızlanıyorum da bakalım salı günü için gitmeyi düşünüyorum
6+4 olacağz Allahn izniyle duyabilir miyiz acaba
canım aslında yazmayacaktım ama madem sordum yazacağım...benim şişkinliğim hala devam edince doktora gittim bu sabah, gece hiç uyuyamadım çünküultrasonla baktı ve kan tahlili istedi.... tahlil sonucu akşam 6 gibi belli olacak, hemşire arayacak. yani daha 8. günüm ama ben iyi ya da kötü bir haber alacağım kızmetse. inşallah umutlanmama neden olacak bir sonuç çıkar testten
bu arada doktor şişkinliğin hamişlikten kaynaklanabileceğini söyledihalbuki ben bayağa, acaba beni hastaneye yatırır mı serum verir mi korkusuyla gitmiştim. hoca gebelik olabilir diyince de umutlandım, o yüzden şimdi testten daha çok korkuyorum... :18::18:
inş cnm inş....mevlam korusun
senin adına o kadar çok sevindim ki
inşaalah yüce rabbim kucağına aldığın günleri de gösteriri
sen şimdi dinlen başka hiçbir şey düşünme
1 hamişimiz daha oldu
umut oluyorsunuz bana
canımm hayırlı olsun, çok sevindim... inşallah sağlıklı şekilde devam eder hamişliğin:)) Allahım tamamına erdirsin inşallah...kızlar dün aniden adet kanaması gibi kanamam olmuştu...sonrası malumtüm gece aglamakla geçtimilaçlarımı yapmadım.sabahta tekrar nezaman başlarımdemek için dr umagittim..drum beni görür görmez bagırdı kızaglama normaldir bu dedive neden olabilecegini açıkladısonrada kan verdik..bir buçuk saat sonra sonuç çıkmıştı oradakikızlar 70 çıktı hamilesin dedi....ben hala bakıyorum o ben degilim diye..sonra dr um geldi hadigit hamilesi işte dedi...iğne vurdularüç gün üst üste vurunacagım...inanamıyorum HAMİLEYMİŞİM...AMAARTIK DAHA DA KORKUYORUM UMARIMMELEGİM BENİ BIRAKMIYORDUR...
maveracım hayırlı olsun, darısı başımıza inşallah. ben de haftaya perşembe gideceğim inşallah biz de duyarız...bu arada kızlar biz de kalp atışlarını duyduk çok şükür
canım güzel haberlerini bekliyoruz :)evet şükür ki ondan iyi haber aldık
inş cnm inş....mevlam korusun
senin adına o kadar çok sevindim ki
inşaalah yüce rabbim kucağına aldığın günleri de gösteriri
sen şimdi dinlen başka hiçbir şey düşünme
1 hamişimiz daha oldu
umut oluyorsunuz bana
slm aylin06 nasılsın senin test günün ne zaman?
iyi miyim bilmiyorum
deli gibi çalışmaya verdim kendimi hiçbişey düşünmemek için
çünkü şişliklere kafayı takmıştı bunlar iyi belirti diye sonra 2.gün pembe leke dedim
hep kendimi avuttum belirti diye
dünden beri sanki transfer olmasmış gibi ne şişliğim var ne bişeyim
yani umutsuzum
test günüm 21 inde transfer oldum sanırım 2 ağustos
bu arada özel şirket olduğu için hiç de dinlemedim gerçi işim masa başı
ne kadar dertliymişim yaaaa
iyi miyim bilmiyorum
deli gibi çalışmaya verdim kendimi hiçbişey düşünmemek için
çünkü şişliklere kafayı takmıştı bunlar iyi belirti diye sonra 2.gün pembe leke dedim
hep kendimi avuttum belirti diye
dünden beri sanki transfer olmasmış gibi ne şişliğim var ne bişeyim
yani umutsuzum
test günüm 21 inde transfer oldum sanırım 2 ağustos
bu arada özel şirket olduğu için hiç de dinlemedim gerçi işim masa başı
ne kadar dertliymişim yaaaa