haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

annesini bırakmayacak canım
9 ay bebişin allahın izni ile seninle.

inş cnm inş....mevlam korusun

hayırlı olsuunn.. şimdi çok daha tatlı ama hala zor bi dönem başlıyor..Rabbim kolaylaştırsın..

evet korkuyorum hemde çok inş içerde herşey normaldir cnm.şimdiiçimde korku daha çok

evet mevlam korusun tümhamişleri ve bebişlerini bekleyen tüm arkadaşlarımada ikiz üçüznasip etsin inş

OLEEEYYY SÜPER BİR HABER CANIM BENİM RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH:)))))
Dikkat et bol bol dinlen sakın kendini ve bebeğini üzme canım Rabbim yar ve yardımcın olsun dualarımız seninle.

inş cnm dualarınızda eksik etmeyin bizi...ben hiç birimizi eksik etmiyorum

canım seni çok iyi anlıyorum..eminim sen dahada korkuyorsundur mevlam seni ve bebegini korusun cnm drlar öyle olabiliyorlar.takma.sen bebegini düşün cnm

Canım nasılsın bugün.Bak filologumdan güzel haberimiz geldi:))))
Darısı biz bekleyenlere ama nedense gün geçtikçe umutsuzluğa kapılmaya başladım((
Gell p.tesi geeelllllll.

inş siz daha yüksek degerlerle ve iyi sonuçlarla geleceksiniz.sizin adet sancınızda yok inş kanamasız güzel hamişler olacaksınız sende stdive de..

filologum canmm önce biraz üzdün sonra da sevindirdin bizi kız
işte geldi halaylar biliyosun benim de kanamam vardı kendine çookkk dikkat et ve progestan iğne vurun
tabii dr una danışarak güzel haberlerinin devamını bekliyorz

safak_d canm dr unu aramakla çok iyi etmişsin ayaklarının altına yastık koyarak uzan
ve bi arkadaş da demiş karnına oku üfle sen elinden geleni yap yani senin ikizdi galiba
ikiz gebeliklerde böyle oluyo diye duymuştum
iyi haberlerini bekliyoruz

sdtive,zumrutline ve pixes inşlh sizlerden de güzel haber alırız
moralinizi yüksek tutmaya çalışın arkadaşlar

demet kese görmeye gidicektin heralde haberdar et mutlaka

canım korkuttun beni valla ama sonra çoook sevindimm
hadi gözün aydın hayırlı uğurlu olsun, Rabbim tamamına erdirsin
kendine dikkat et canımm

Canim sen adet oldum dediginde bile aklima sadece yerlesme kanamasi gelmisti.diger ihtimal bile vermemistim.cok sukur bak hamilesin ve bari şimdi olumlu dusun bebisinin seni birakmayacagini ileride kucagina aldigin anlari hayal et.kk da bir kadin yazmisti yogun bir kanama hatta kucuk kucuk et parcalari gibi kan pihtilari gelmis kanamasında ama bebisi saglikli dogmustu bile.yani Rabbim bagisladiktan sonra hiçbişey olmaz inşallah. Sen ilacini igneni kullan bu siralar ayagin yuksekte olacaj sekilde dinlen surekli.hayirli olsun canim darisi diger bekleyen arkadaslara da nasib olsun..

bu arada kızlar biz de kalp atışlarını duyduk çok şükür
çok güzeldiii, çok duygulandımm..Rabbim herkese nasip etsin bu mucizeyii

maveracm ne güzel maşallah o pıt pıtlara
ben de sabırsızlanıyorum da bakalım salı günü için gitmeyi düşünüyorum
6+4 olacağz Allahn izniyle duyabilir miyiz acaba

Canım nasılsın bugün.Bak filologumdan güzel haberimiz geldi:))))
Darısı biz bekleyenlere ama nedense gün geçtikçe umutsuzluğa kapılmaya başladım((
Gell p.tesi geeelllllll.

evet şükür ki ondan iyi haber aldık

canım aslında yazmayacaktım ama madem sordum yazacağım...benim şişkinliğim hala devam edince doktora gittim bu sabah, gece hiç uyuyamadım çünkü ultrasonla baktı ve kan tahlili istedi.... tahlil sonucu akşam 6 gibi belli olacak, hemşire arayacak. yani daha 8. günüm ama ben iyi ya da kötü bir haber alacağım kızmetse. inşallah umutlanmama neden olacak bir sonuç çıkar testten

bu arada doktor şişkinliğin hamişlikten kaynaklanabileceğini söyledi halbuki ben bayağa, acaba beni hastaneye yatırır mı serum verir mi korkusuyla gitmiştim. hoca gebelik olabilir diyince de umutlandım, o yüzden şimdi testten daha çok korkuyorum... :18::18:

Hadi kuzum inşallah akşama güzel haberler alırız senden.
gezersin

çok sewindiim hayırlı olsun bilgisayara yeni girdim senin haberini yeni gördüm

maveracm ne güzel maşallah o pıt pıtlara
ben de sabırsızlanıyorum da bakalım salı günü için gitmeyi düşünüyorum
6+4 olacağz Allahn izniyle duyabilir miyiz acaba

sağol canım, darısı başına inşallah.. bugün ben tam 6+4 üm. duyuldu canım seninki de duyulur inşallahh

güzel haberlerini bekliyoruz canım, inşallah bebişin seninledir

Hadi bakalım inş. bir güzel haberde senden alacağız bugün.
Benim şişliğim de devam ediyor ayyy bak bende umutlandım şimdi.
Umarım bebişin seninledir saat 6'yı seninle beraber heyecanla beklicem:))))

canımm hayırlı olsun, çok sevindim... inşallah sağlıklı şekilde devam eder hamişliğin:)) Allahım tamamına erdirsin inşallah...

maveracım hayırlı olsun, darısı başımıza inşallah. ben de haftaya perşembe gideceğim inşallah biz de duyarız...

canım güzel haberlerini bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…