- 24 Aralık 2012
- 1.289
- 47
- Konu Sahibi superisi_21
- #7.021
annesini bırakmayacak canım
9 ay bebişin allahın izni ile seninle.
inş cnm inş....mevlam korusun
hayırlı olsuunn.. şimdi çok daha tatlı ama hala zor bi dönem başlıyor..Rabbim kolaylaştırsın..
evet korkuyorum hemde çok inş içerde herşey normaldir cnm.şimdiiçimde korku daha çok
tabi ki bırakmıcak annesi sıkı sıkı sarılıyo meleğin şimdi sana :) canımmm bol bol ayetel kürsi ni oku Rabbime emanet et bol bol dinlen şu korkuyu da at içinden tamam mı kuzum yüzün gülsün ve sen bizim için de dua et biliyosun hamilelerin duası çok makbul
evet mevlam korusun tümhamişleri ve bebişlerini bekleyen tüm arkadaşlarımada ikiz üçüznasip etsin inş
OLEEEYYY SÜPER BİR HABER CANIM BENİM RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH:)))))
Dikkat et bol bol dinlen sakın kendini ve bebeğini üzme canım Rabbim yar ve yardımcın olsun dualarımız seninle.
inş cnm dualarınızda eksik etmeyin bizi...ben hiç birimizi eksik etmiyorum
dün akşam simsiyah bir akıntıydı sadece bir yerden bulaşmış gibi azcık. Bu sabah ilkindeki gibi kahverengi oldu. aynı filologum gibi adet kanaması gibiydi yine kahverengi. Progestan iğne kullandım 10 gün sonra bitmişti. Doktora sinir oldum rahatlığı çıldırttı beni. Ben burda ecel teri döküyorum o saat üçte çağırıyor ((
canım seni çok iyi anlıyorum..eminim sen dahada korkuyorsundur mevlam seni ve bebegini korusun cnm drlar öyle olabiliyorlar.takma.sen bebegini düşün cnm
Canım nasılsın bugün.Bak filologumdan güzel haberimiz geldi:))))
Darısı biz bekleyenlere ama nedense gün geçtikçe umutsuzluğa kapılmaya başladım((
Gell p.tesi geeelllllll.
inş siz daha yüksek degerlerle ve iyi sonuçlarla geleceksiniz.sizin adet sancınızda yok inş kanamasız güzel hamişler olacaksınız sende stdive de..