- 4 Nisan 2013
- 108
- 1
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #7.081
cnm 11 tane toplanmıştı dört tane döllenmişti..iki tane kalmıştı..
selam kızlar. çok şükür bende duydum ikizlerimin pıtpıtlarını. hamdolsundarısı tüm dileyenlere
pazartesi gününe kadar sağlıklı embriyolarım kalır değilmi ? ben azınsıyorum kendiminkini söylemicem ama inşallah kalırşimdiden bunu kafana tak transfer olsun ayrı bi stress off offfff
Masallah canim.darisi bize.ne guzel bi duygudur :) peki kalp atisini duydugunda kac haftalikti tam olarak?simdi ben dun kesemi gordum :)doktorum haftaya cts cagirdi o gune 5.haftayi tamamlamis olucam.sen 5.haftanda kese icinde bebegini gordun mu canim?kalp atisi icin bana biraz erken geldide??:18:
cnm sen şimdi 4 haftalıksın sanırsam dimi..transferin kaçındaydı senin..degerlerin nasıldı ? ve en son keseden önce kaçtı..keseyi nezaman görebildin.... ayyy bende sana çok sordum dimi.korkuda arkadaşım korkudan..
cnm sen halaiğnelere devamediyorsundur... bebişini görüyorsundur sen dimi..drun nediyor...benimde var ya ondan soruyorum sana.benim 11. gün 70 çıktı degerim inş artar
hayırlı olsun canım, 8. gün için değerin çok güzel. katlanarak artar inşallah. Allahım tamamına erdirsin inşallah canım...kızlar şimdi hemşire aradı... sonucum 50 çıkmış, 8. gün 50
pazartesi tekrar kan vereceğim...artar değil miii...çok korkuyorum...
arkadaşalr slm
test sonucum :47.89 pozitif birazcık rahatladım ay sonu 2. test sonucum bekliyom rabbim tüm isteyenlere tezzz zamanda nasip etsinn kimseyi evlatsız bırakmasın
güzel cnm çok güzelpazartesiye 18 19 olurlar hadii az kalmışşbüyüsüler büyüsüler kocaman olsunlar..
Benim transfer 11temmuz.dun keseyi gordum 18.gunumde yani.hafta olarakta son adet tarihime gore 4+6 ydim.dunku kan degerimi bilmiyorum ama gorundugune gore 1000i gecmistir.senin transf.ne zaman olmustu.kac haftaliksin.aslinda normalde doktorum ilk ultrasona hftaya cagiracakti.ama ben kesemugormak istedim )
Canım benim gebelik kesesi etrafında kanama alanı var ve bir türlü tamamen iyileşmiyor.Küçülüp tekrar büyüyor.Sabah akşam progestan iğne ve haftada bir proluton depot iğne yaptırıyorum.Benim kanama altıncı haftada başladı.Bu arada bebeği muayenelerde görüyorum.Şu an için iyi.Sen korkma ben çok okudum.Senin gibi 4. haftada olan kanamalar yerleşme kanamaları ve iyileşiyor.Kanaman durana kadar dikkat et ve dinlen.Ben hep sırt üstü yatıyorum gerekmedikçe doktora bile gitmiyorum.İğnelerim bile evde yapılıyor.Şu anda 8 hafta 3 günlük olduk.Keseyi 5+2 de kalp atışını 6+1 de gördüm.Canım bence senin kanaman iyileşecek her şey güzel olacak.
arkadaşalr slm
test sonucum :47.89 pozitif birazcık rahatladım ay sonu 2. test sonucum bekliyom rabbim tüm isteyenlere tezzz zamanda nasip etsinn kimseyi evlatsız bırakmasın
gözün aydın canım, değerin katlanarak artar ve sağlıklı bir hamilelik yaşarsın inşallah...arkadaşalr slm
kaçıncı gün kız:) ohhhhhh yaşasın maşallah kat ve kat artsın inş
Tebrik ederim canım.Hayırlı olsun.Bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmen dileği ile.
arkadaşalr slm
yumurtalarınız kaç taneydi transfer gününe kadar kaç kaldı ?? bana acil cevap
amin filocuğum amin :)
ohhh hamd olsunmaşallah güzelgüzel büyüsünler inş darsısı bizlere inş bizmde degerlerimizartar kese görürüz kalbini duyarız...
Masallah canim.darisi bize.ne guzel bi duygudur :) peki kalp atisini duydugunda kac haftalikti tam olarak?simdi ben dun kesemi gordum :)doktorum haftaya cts cagirdi o gune 5.haftayi tamamlamis olucam.sen 5.haftanda kese icinde bebegini gordun mu canim?kalp atisi icin bana biraz erken geldide??:18: