haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

selam kızlar. çok şükür bende duydum ikizlerimin pıtpıtlarını. hamdolsun darısı tüm dileyenlere

Masallah canim.darisi bize.ne guzel bi duygudur :) peki kalp atisini duydugunda kac haftalikti tam olarak?simdi ben dun kesemi gordum :)doktorum haftaya cts cagirdi o gune 5.haftayi tamamlamis olucam.sen 5.haftanda kese icinde bebegini gordun mu canim?kalp atisi icin bana biraz erken geldide??:18:

pazartesi gününe kadar sağlıklı embriyolarım kalır değilmi ? ben azınsıyorum kendiminkini söylemicem ama inşallah kalır şimdiden bunu kafana tak transfer olsun ayrı bi stress off offfff

nur bize gerekli olan 1 sperm 1 yumoş:) mevlam ol desin yeterki...sayının önemiyok...

cnm sen şimdi 4 haftalıksın sanırsam dimi..transferin kaçındaydı senin..degerlerin nasıldı ? ve en son keseden önce kaçtı..keseyi nezaman görebildin.... ayyy bende sana çok sordum dimi.korkuda arkadaşım korkudan..

Benim transfer 11temmuz.dun keseyi gordum 18.gunumde yani.hafta olarakta son adet tarihime gore 4+6 ydim.dunku kan degerimi bilmiyorum ama gorundugune gore 1000i gecmistir.senin transf.ne zaman olmustu.kac haftaliksin.aslinda normalde doktorum ilk ultrasona hftaya cagiracakti.ama ben kesemu gormak istedim )

cnm sen halaiğnelere devamediyorsundur... bebişini görüyorsundur sen dimi..drun nediyor...benimde var ya ondan soruyorum sana.benim 11. gün 70 çıktı degerim inş artar

Canım benim gebelik kesesi etrafında kanama alanı var ve bir türlü tamamen iyileşmiyor.Küçülüp tekrar büyüyor.Sabah akşam progestan iğne ve haftada bir proluton depot iğne yaptırıyorum.Benim kanama altıncı haftada başladı.Bu arada bebeği muayenelerde görüyorum.Şu an için iyi.Sen korkma ben çok okudum.Senin gibi 4. haftada olan kanamalar yerleşme kanamaları ve iyileşiyor.Kanaman durana kadar dikkat et ve dinlen.Ben hep sırt üstü yatıyorum gerekmedikçe doktora bile gitmiyorum.İğnelerim bile evde yapılıyor.Şu anda 8 hafta 3 günlük olduk.Keseyi 5+2 de kalp atışını 6+1 de gördüm.Canım bence senin kanaman iyileşecek her şey güzel olacak.

kızlar şimdi hemşire aradı... sonucum 50 çıkmış, 8. gün 50
pazartesi tekrar kan vereceğim...artar değil miii...çok korkuyorum...
hayırlı olsun canım, 8. gün için değerin çok güzel. katlanarak artar inşallah. Allahım tamamına erdirsin inşallah canım...

arkadaşalr slm
test sonucum :47.89 pozitif birazcık rahatladım ay sonu 2. test sonucum bekliyom rabbim tüm isteyenlere tezzz zamanda nasip etsinn kimseyi evlatsız bırakmasın

arkadaşalr slm
test sonucum :47.89 pozitif birazcık rahatladım ay sonu 2. test sonucum bekliyom rabbim tüm isteyenlere tezzz zamanda nasip etsinn kimseyi evlatsız bırakmasın

Tebrik ederim canım.Hayırlı olsun.Bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmen dileği ile.

cnm benimkide 15temmuz transfer..sat 30 haziran..ama daha dün ilk kan testim 70 11.günümde..düşükmüü korkuyorum..

cnm inş öyledir ya.ben proluton u hergün vuruuyorum kessin diye inş kesilecek cnm.bebeğin iimiş çok şükür..bende evdeyim çıkmıyorum artık wc ye birtek..

arkadaşalr slm
gözün aydın canım, değerin katlanarak artar ve sağlıklı bir hamilelik yaşarsın inşallah...

arkadaşalr slm

Canım hadi gözün aydın:)))))Çooookkk sevindim maşallah 2 gündür çok güzel haberler geliyor.
Allah'ım keseni görmeyi ve kalp atışlarınıda duymanı nasip etsin İnş.
Pazartesi benimde test günüm bakalım sonuç ne olacak?????

yumurtalarınız kaç taneydi transfer gününe kadar kaç kaldı ?? bana acil cevap
amin filocuğum amin :)

18 yumurtam toplandı.14 ü döllendi ve 5. güne hepsi geldi... inşallah sağlıklı yumoşların sağlıklı bebişlerin olur. dua et bol bol

ohhh hamd olsun maşallah güzelgüzel büyüsünler inş darsısı bizlere inş bizmde degerlerimizartar kese görürüz kalbini duyarız...

saol canım. duyarsın allahın izniyle merak etme

bende 18. gün gitmiştim ve sağlıklı bir kese dedi doktor. dayanamadım 5 gün sonra kendi doktoruma da gittim tam 6 haftalıktı sanırım büyüklüklerini ve sağlıklı olduklarını söyledi ama içinde ben bişi göremediö bugün 7+2 çok şükür gördüm mercimeklerimi
canım sende görürsün inşallah allahım izniyle .

bambi 34 seni de kutlarım.sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah.

arjin bebeğin için çok sevindim. daha öncede söyledim ama;benim en samimi arkadaşımın 5-6 aylık olana kadar kanaması oldu ama şimdi kızı 2 yaşında maşallah. rabbim yeter ki ol desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…