Hangi marka aldım canım, güle güle kullan. Ben bir kaç sene önce akıllı bileklik almıştım çok uygundu.Olur cemosum konuşuruziyi bir şey ya adım sayar dışında spor yapınca da yaktigin kaloriyi gösteriyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi marka aldım canım, güle güle kullan. Ben bir kaç sene önce akıllı bileklik almıştım çok uygundu.Olur cemosum konuşuruziyi bir şey ya adım sayar dışında spor yapınca da yaktigin kaloriyi gösteriyor
Çok sevindim yarın aramıza geri döneceğineMerhaba delficim çok çok teşekkür ederim
Sağlıklı,mutlu,huzurlu sevdiklerinle nice yıllar gecirmeni dilerim
Ben iyiyim seni ve herkesi çok özledim umarım sende iyisindir
Bugün annemdeydim tartilmadim eğer chocom ve sizler için uygunsa yarın sabah tartilip aranıza döneyim![]()
Huawei watch fit 2Hangi marka aldım canım, güle güle kullan. Ben bir kaç sene önce akıllı bileklik almıştım çok uygundu.
Biz de aynı durumdayız vallahi. Kahve içtik, oturuyoruz.Daha iyiyim canım ben teşekkür ederimevet tatil olması güzel oldu. Biz de kahvaltıyı geç ettik. Yayildik kaldık. Bizim kızlarda ayilamadi baksana
![]()
Hoşbuldum canım
Hayırlisiyla kardeşin teskeresini alıp gelsin canım Allah kavuştursun
Ben eşimin saatini arada takıyorum kordon çok çok büyük değil heralde okuyo ama kaba duruyor olsun napayım alana kadar idare ederim![]()
Canim kusura bakma bugün resmen pazar diye geçirdim tüm günü
Tamam canım yarın sabahtan tartıni bekliyorum. Yılbaşı diye unutulmuş olabilir dikkat ederiz artıkCanim kusura bakma bugün resmen pazar diye geçirdim tüm günü
Eşim claisacakti normalde sabah servise çıktı gelmemiş meğerse tatilmis işyeri. Sırf pazar psikolojisi ile geçti gün tartı hiç aklıma gelmedişimdi menü yazmak için tarihe bakınca anaaa dedim
Yaptığım olmadı ama yarın sabahtan gönderiyim tartimi kusura bakmayın
Oleyyyyy beHalim anlık değişiyor kizlar. İyiyim diye ayaklaniyorum cevabımı alıp oturuyorum. O yüzden biraz geç oldu dönüşüm
Gelelim en sevdiğim bölüme
Bu hafta ağır sikletin kazananıMinik Duduklu Tencere oldu
ilk 1. Lik aşkım
labellevie canım 2. Oldu
Eki Görüntüle 3361780
Hafif sıkletin kazananıııSmiile oldu
acayip bir yüzdesi var
Müsait olunca yüzdeleri de ekleyeceğim
Istenmeyentuyy çileğim 2. Oldu.
Eki Görüntüle 3361782
Eksiler çok iyi. Hepinizi tebrik ederim
Yıldız savaşlarının kazananları