Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Anladım canım. Yüzdeler kafanı karıştırmış.
Maalesef senin hazırladığın tabloda benimle ilgili yanlışlık olmuş Fit mutlu anne Fit mutlu anne Bu hafta artı gelmedim. 3 gün 10000 adım cezam olmayacak çok şükür.🙏
Çok şükür diyorum; çünkü belim tutulmuştu ve yeni iyileştim bugün. 10000 adım yapamayabilirdim bu ara :KK43:
haa Tamam canım buraya baktım mesajını goremefim choco güncelleyince bende guncelleyim tabloyu 😁

haa Tamam canım buraya baktım mesajını goremefim choco güncelleyince bende guncelleyim tabloyu 😁
Merhabalar Arkadaşlar,
🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸
Öncelikle hepimize sağlıklı, mutlu, huzurlu, neşe dolu çok güzel bir yeni yıl diliyorum. Her günümüz bir diğerinden daha güzel olsun inşallah.:KK200:💐:nazar:
🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸
Chocolita Chocolita acil şifalar diliyorum size ailecek.💐🌺🌸Dilerim en kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz.🙏
Ben bugün tartı sonucumu bildireyim Chocolita Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne
31 Aralık, Pazar günü tartıda 98,7 kg çıktım. Geçtiğimiz hafta 98,8 kg idim.
Yüzdem: 0,1012
Sevgilerimle. :KK200:
Gününüz güzel geçsin.🌸🌺💐
Chocolita isteyenler Pazar günü bildirim yapsın demişti. 31 Aralık, Pazar sabahı bildirim yaptım canım.
Mesajımı alıntıladım yukarıda.
Chocolita yüzdeleri güncellesin, diğer sonuçlara da bakayım,topluca güncelleyeyim listemi diyorsan sen bilirsin.😉

Eklentiler

• 20231231_125519.webp
    20231231_125519.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Sanırım bu liste işi guncellenememesi benim dün tartıyı unutmamdan kaynaklı🤣 kusura bakmayın
Dün akşam üzerine kadar eşimde pazar günü zannediyormus bende adam pazar günü harici evde kalmayınca bizim nevrimiz dönmuş🤣🤣🤣 pazara gittik düşünün aaa niye kurulmamış falan dedik

canım geçen hafta muaftın zaten bu hafta icin yazdim Chocolita Chocolita canım ilk sayfayı güncelledin diye dusundum ben delfinia artı gördüm sanki ondan ceza yazmiştim yanliş mi yaptim
Yüzdeleri guncellemedim henüz canım eski yüzdeler. Kilo alımlarına bakarken direkt listedeki son kilosunun yanında + olup olmadığına bakabilirsin. Rahatsızm hala domuz gribinde 4. Günüm. Her şeyim gecikmeli oluyor. Bugun yüzdeleri ve yeni grup yıldızlarını belirlerz

🌸10:00'da ara öğünde Türk kahvesi içtim.
🌺11:30'da öğle yemeğinde,
1 ince dilim beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği yedim.
Şimdi cafe latte içiyorum.
Bugün böyle kahvaltılık içerikli daha hafif öğünler yemeye karar verdim.
🌸Akşam 17:00 gibi de 1 haşlanmış yumurta ve 1/2 dilim tam buğday ekmeği yiyeceğim.
🌺Saat 20:00 gibi acıkırsam z.yağlı kereviz yemeği yemeyi düşünüyorum.

İyi geceler kızlar gelemedim bi kaç gündür etkisi gelen herkes tebrik ederim Smiile Smiile Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere birincilikleriniz tebrik ederim @labellevie ve Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy sizleri de tebrik ederim 500 kalori ödülünüz var Cemoos Cemoos hoşgeldin canım dönüyor olmana sevindim Chocolita Chocolita saatini güle güle kullan canım
Sağol canım benim ♥️ sırf saatin sebebine spor yapabilirim heyecanlandım bi
Acil şifalar dilerim Chocolita Chocolita
🤗🙏🌸💐🌺:KK200:
Sabah işyerimdeki bayan arkadaşlarımla domuz gribinden bahsettik. Sen aklıma geldin. Onlar da çocuklarıyla beraber ailecek geçirmişler ve iyileşmeleri zaman almış. Ateşi düşürmekte zorlandık dediler. Ağır geçiyormuş bu hastalık.
Sağol delficim. Öyle malesef koronadan çok daha ağır geçiyor

Back
X