Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Öncelikle hepinizin yeni yılı kutlu olsun. Sağlık, huzur, mutluluk dolu bir yıl diliyorum. Herkesin gönlündeki dileği, muradı gerçek olsun. Ülkemiz için dünyamız için savaşların son bulduğu, afetlerin olmadığı, karşılıklı anlayış hoşgörü ve sevginin hüküm sürdüğü bir yıl olsun.

Dün menümü paylaşmamışım
Kahvaltı; 5-6 zeytin, peynir, yumurta, avakado, 1 dilim ekmek

Kahve

1 ayva

Akşam: balık ve salata

Su 2 litre
5 bin adım ama alışveriş falan yılbaşı hazırlık, kv gittik ayrıca yürüyüş yapamadım.
Fit mutlu anne Chocolita

Eklentiler

• IMG_2728.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 31
Merhabalar Arkadaşlar,

Öncelikle hepimize sağlıklı, mutlu, huzurlu, neşe dolu çok güzel bir yeni yıl diliyorum. Her günümüz bir diğerinden daha güzel olsun inşallah.

Chocolita acil şifalar diliyorum size ailecek.Dilerim en kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz.
Ben bugün tartı sonucumu bildireyim Chocolita Fit mutlu anne
31 Aralık, Pazar günü tartıda 98,7 kg çıktım. Geçtiğimiz hafta 98,8 kg idim.
Yüzdem: 0,1012
Sevgilerimle.
Gününüz güzel geçsin.

Eklentiler

• 20231231_125519.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 33
Bugün mü tartı atıyoruz yarın mı
Bu haftaiçinde ben Chocolita dan rica etmiştim, o da isteyenler Pazar günü tartı sonucunu paylaşabilir demişti.
Şahsen yılbaşı akşamı geç saatlere kadar birşeyler atıştırdığım için Pazartesi sabahı sonucumun fazla çıkacağına eminim. Bu nedenle bir gün evvel tartı sonucu paylaşmak istedim.
Chocolita nın dediği gibi isteyenler yarın da paylaşabiliyor.

yiitee 3 günlük adım cezan var artı olduğun için daha hiç yapmamışsın canım gözden kaçırdıysam uyar beni
29 aralıkta yapabildim sadece. Onundabir
Kısmı diğer güne sarktı. Ben pek giremedim. Çalıştım. Mesai koymuşlar yılbaşına bile. Sinir oldum bu duruma. Ama yapabileceğim bir şey yok.

Cumartesi
Kahvaltı 2 hş yumurta salata 1 dilim peynir 1 dilim ekmek 1 kaşık nohut
Ara kahve
Öğlen çorba
Ara salatalık
Akşam 2 sıkım mercimek köfte bol salata
2 kt su
7000 adım
PAZAR
Kahvaltı
1 servis kaşığı yumurta salatası 5 zeytin
1 kaşık lor söğüş salata
Ara kahve
Öğlen yok
Akşam 1 lahmacun ayran
3 lt su
5000 adım

Fit mutlu anne Chocolita

Günaydın kizlar hepimize sağlık, huzur, mutluluk dolu bir yıl diliyorum kilo derdimizin olmadığı sağlıkla buluştuğumuz, savaşların olmadığı, çocukların anne- babası kalmadığı bir yıl olsun, 2023 de en çok yıpranan çocuklarımiz oldu, dünyanın neresinde olursa olsun çocuklar için en güzel yıl olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…