- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
Rabbim şifa versin inşAllah tekrar çıkmaz canımCok sağolunbelirtiler yüksek ateş, öksürük, kusma ishal. İlk ateşle uyandık biz öksürükle devam etti. Bugün ateş siddetini azalttı şükürler olsun. 40 dan inmiyordu çünkü hastanede geçirdik. 38.5 görünce sevinir olmuştuk. Bugün 37.5 civarında inşallah yükselmez
Çok geçmiş olsun, inşallah daha iyidir şimdi. Ateşi düştüyse bundan sonra iyileşme aşamasına geçmiştir. Bundan sonra yükselmez artık. Biz de geçen sene covid geçirdik. 2 gün ateşleri düşmedi çocukların 38 olunca seviniyorduk. Allah şifa versin Miraç’a.Cok sağolunbelirtiler yüksek ateş, öksürük, kusma ishal. İlk ateşle uyandık biz öksürükle devam etti. Bugün ateş siddetini azalttı şükürler olsun. 40 dan inmiyordu çünkü hastanede geçirdik. 38.5 görünce sevinir olmuştuk. Bugün 37.5 civarında inşallah yükselmez
Sağol fitim inşallah. Tetikteyim hepRabbim şifa versin inşAllah tekrar çıkmaz canım
Çok teşekkür ederim
Şimdi daha iyi çok şükür. Bir an hep böyle olacak sandım. Ben böyle inatçı ateş görmedim. Duştan çıkarıp yatiriyorum 5 dk sonra yine yüksek ateşÇok geçmiş olsun, inşallah daha iyidir şimdi. Ateşi düştüyse bundan sonra iyileşme aşamasına geçmiştir. Bundan sonra yükselmez artık. Biz de geçen sene covid geçirdik. 2 gün ateşleri düşmedi çocukların 38 olunca seviniyorduk. Allah şifa versin Miraç’a.
Evet insan çok korkuyor. 2022 yazında covid olduk iki çocuk ikisi de ateşli ateş düşürücü düşürmüyor iki gün boyunca uyumayıp eşimle birlikte soğuk suyla kompres, ılık duş, ilaçlarını çizelge yapıp saat saat yazıyorduk. Çünkü 4 saat arayla iburomin ve ateş düşürücü dönüşümlü veriyorduk, bir de antibiyotik. 2. günden sonra düştü ateşleri.Sağol fitim inşallah. Tetikteyim hep
Çok teşekkür ederim
Şimdi daha iyi çok şükür. Bir an hep böyle olacak sandım. Ben böyle inatçı ateş görmedim. Duştan çıkarıp yatiriyorum 5 dk sonra yine yüksek ateş
İnsan kendi hastayken de cocuklar hastayken de sanki hiç geçmeyecek gibi hissediyor ben de öyleyım cidden kendimi çok çaresiz hissediyorum bazen naparsam yapayim gecmeyecek gibi geliyo sonra çok şükür Rabbim sifasini veriyo t bekleyenlere şifa versin inşAllahSağol fitim inşallah. Tetikteyim hep
Çok teşekkür ederim
Şimdi daha iyi çok şükür. Bir an hep böyle olacak sandım. Ben böyle inatçı ateş görmedim. Duştan çıkarıp yatiriyorum 5 dk sonra yine yüksek ateş
Çok sağol fitim hasta olan kim varsa çabucak toparlasin inşallah. Zor gerçekten. Bence agirlasirsam evdekilerle ilgilenecek kimse yokİnsan kendi hastayken de cocuklar hastayken de sanki hiç geçmeyecek gibi hissediyor ben de öyleyım cidden kendimi çok çaresiz hissediyorum bazen naparsam yapayim gecmeyecek gibi geliyo sonra çok şükür Rabbim sifasini veriyo t bekleyenlere şifa versin inşAllah
Merhaba. Grup alımı kapandı. Bence iyi gidiyor. Ayda en fazla -4 vermek sağlıklı olanMerhaba bende aranıza katılmak istiyorum
24aralik=63.800 başladım
29aralik=62.300
Bir haftadır kendimce aralıklı oruç yapıyorum ve regldim sizce nasıl gidiyor
Bence uygun. Çünkü tartiyi yarın sabah yapmamızın sebebi yılbaşı taslinliklarindan etkilenmemek. Yediklerimizden de muaf olalım madem. Pazartesi eski düzene devam ederizFit mutlu anne Chocolita bu haftalık tartı günümüzü yarına çekmiştik ya, size ve herkese de uygun olursa yarın tartı bildirimlerimizi yapıp menü bildirimlerinden de muaf olalım mı? 1 Ocak günü eski düzenimize devam ederiz ne dersiniz?
Menü yazmadan muaflik güzelmişBence uygun. Çünkü tartiyi yarın sabah yapmamızın sebebi yılbaşı taslinliklarindan etkilenmemek. Yediklerimizden de muaf olalım madem. Pazartesi eski düzene devam ederiz
Çok geçmiş olsun canımCok sağolunbelirtiler yüksek ateş, öksürük, kusma ishal. İlk ateşle uyandık biz öksürükle devam etti. Bugün ateş siddetini azalttı şükürler olsun. 40 dan inmiyordu çünkü hastanede geçirdik. 38.5 görünce sevinir olmuştuk. Bugün 37.5 civarında inşallah yükselmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?