Saatte Yarım kalan antrenman kaydıUf kızlar bugun spor yaparken belimi sakatladım. Tam videonun yarısında saatimin sarjı bitti. Sinirlendim gittim sarja taktım. Spora devam edicektim acele edip harekete sert basladım herhalde kıt diye ses geldi belimden. Öyle böyle sıcağı sıcağına bitirdim videoyu.
Suan doğrulamıyorum yürüyemiyorum oturamıyorum
Neyse video suydu foto cektim
45dklık gwj-5000 adım videosu
Menü
Kahvaltı 12.00
1 havuç
1 salatalık
2 hindi füme
1 kibrit kutusu beyaz peynir
Yulaf tostu kaşarlı
5 siyah zeytin
Ara öğün
1 çilek
1/2 muz
1/2 kesme maraş dondurması
Akşam19.00
1 tabak nohutlu mantı
2 kaşık yoğurt
- yemek yapamadım valla ağrıdan. difrizden mantı cıkardım allah affetsin cok guzeldi
+2.5 litre su
Sağol canım çocuklar tekrar ateşlendi benim de boğazlarım çok kötü bakalım toparlamaya çalışıyozAfiyet olsun canım nasıl oldunuz? Çocukla hastaydınız
Allah zihin açıklığı versin.
Zihin açıklığı demişken spor yapmanın öğrenmeye ciddi faydası varmış
1) Kan akışı artar: Egzersiz sırasında beyne giden kan artar, bu da daha fazla oksijen ve besin demek. Beyin hücreleri daha iyi çalışır.
2) Beyin kimyasalları artar: Özellikle dopamin, serotonin ve endorfin gibi "iyi hissettiren" kimyasallar salgılanır. Bu da dikkati artırır, ruh halini iyileştirir
3) BDNF (beyin türevli nörotrofik faktör) seviyesi artar: Bu protein, yeni sinir bağlantıları kurulmasını kolaylaştırır. Yani öğrenmeyi ve hafızayı güçlendirir.
4) Stresi azaltır: Spor, zihinsel gürültüyü azaltır. Böylece konsantrasyon ve odaklanma kolaylaşır.
Üzüldüm çok geçmiş olsunUf kızlar bugun spor yaparken belimi sakatladım. Tam videonun yarısında saatimin sarjı bitti. Sinirlendim gittim sarja taktım. Spora devam edicektim acele edip harekete sert basladım herhalde kıt diye ses geldi belimden. Öyle böyle sıcağı sıcağına bitirdim videoyu.
Suan doğrulamıyorum yürüyemiyorum oturamıyorum
Neyse video suydu foto cektim
45dklık gwj-5000 adım videosu
Menü
Kahvaltı 12.00
1 havuç
1 salatalık
2 hindi füme
1 kibrit kutusu beyaz peynir
Yulaf tostu kaşarlı
5 siyah zeytin
Ara öğün
1 çilek
1/2 muz
1/2 kesme maraş dondurması
Akşam19.00
1 tabak nohutlu mantı
2 kaşık yoğurt
- yemek yapamadım valla ağrıdan. difrizden mantı cıkardım allah affetsin cok guzeldi
+2.5 litre su
Ay valla tesekkur ederim insallah cabucak geçer 5dk ayakta duramıyorum..Üzüldüm çok geçmiş olsunSpor kazası bende de olmuştu. Plank yapmaktan dirsek içinde su toplanmış şişti. Hala şiş kaç yıl oldu. Dikkat etmek lazım
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah iyi çıkar mr sonucuSabah 7 den beri hastanedeydim 15.00 da ancak eve gelebildim gögsümde 1 cm lik kıtle varmıs 24 de mr cekilecek bakalım
Ah ya.. Günlük spor yapmak çok güzel ama ceza egzersizi olmadıkça her gün spor şartı yok biz de. Ceza olunca kanıtlı bekliyoruz. İnşallah geçer çabucakAy valla tesekkur ederim insallah cabucak geçer 5dk ayakta duramıyorum..
DemeEksi beklediğim gün artı olmuşumdur
Ben biraz sağlık için duzenli her gün yapmaya odaklandım kendimi. Evde geçiriyorum coğu zamanımı hareketli bir yaşam iyi gelmişti birkaç haftadır. Simdi spor yapamayacak olmak üzüyor çok alışmıştımAh ya.. Günlük spor yapmak çok güzel ama ceza egzersizi olmadıkça her gün spor şartı yok biz de. Ceza olunca kanıtlı bekliyoruz. İnşallah geçer çabucak
Evet lotusum semizotuAfiyet olsun dut pirpirim semizotu dimi
Bizim memlekette de pürpürüm derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?