Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

🌸Merhabalar🌸
Bugünün tatil olması ne güzel oldu.🥰
Napıyorsunuz, iyi misiniz?
Chocolita Chocolita sağlığın daha iyi mi?
Dün akşam evdeydik. İyi geçti.
Yılbaşının ertesi gününü daha çok seviyorum. Yılın ilk günü evde keyif yapmak çok güzel oluyor.
Kahvaltımızı yaptık. Öğle yemeği gibi oldu.Şimdi kahve içiyorum.☕

Merhabalar Cemoos Cemoos :KK19::KK200:
Sağlıklı, mutlu, neşe dolu bir yeni yıl dileğiyle. 🌸💐🌺:KK5::KK200:
Nasılsın, iyi misin? Seni çok özledim, ne zaman gruba geri döneceksin arkadaşım?
Sağlığın iyi mi? Dilerim iyisindir.
Özel mesaj gönderemedim sana, kapalıydı. Buradan yazayım istedim.
Günün güzel geçsin. Sevgilerimle 🌺💐🌸:KK200:

Eklentiler

• f07fe25b3045024e68982a2ac7bab765.webp
    f07fe25b3045024e68982a2ac7bab765.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 28
🌸Merhabalar🌸
Bugünün tatil olması ne güzel oldu.🥰
Napıyorsunuz, iyi misiniz?
Chocolita Chocolita sağlığın daha iyi mi?
Dün akşam evdeydik. İyi geçti.
Yılbaşının ertesi gününü daha çok seviyorum. Yılın ilk günü evde keyif yapmak çok güzel oluyor.
Kahvaltımızı yaptık. Öğle yemeği gibi oldu.Şimdi kahve içiyorum.☕
Daha iyiyim canım ben teşekkür ederim 🌹 evet tatil olması güzel oldu. Biz de kahvaltıyı geç ettik. Yayildik kaldık. Bizim kızlarda ayilamadi baksana 😂

Merhabalar Cemoos Cemoos :KK19::KK200:
Sağlıklı, mutlu, neşe dolu bir yeni yıl dileğiyle. 🌸💐🌺:KK5::KK200:
Nasılsın, iyi misin? Seni çok özledim, ne zaman gruba geri döneceksin arkadaşım?
Sağlığın iyi mi? Dilerim iyisindir.
Özel mesaj gönderemedim sana, kapalıydı. Buradan yazayım istedim.
Günün güzel geçsin. Sevgilerimle 🌺💐🌸:KK200:
Merhaba delficim çok çok teşekkür ederim 🌸
Sağlıklı,mutlu,huzurlu sevdiklerinle nice yıllar gecirmeni dilerim 🥰
Ben iyiyim seni ve herkesi çok özledim umarım sende iyisindir 🙏
Bugün annemdeydim tartilmadim eğer chocom ve sizler için uygunsa yarın sabah tartilip aranıza döneyim 💃

Merhaba delficim çok çok teşekkür ederim 🌸
Sağlıklı,mutlu,huzurlu sevdiklerinle nice yıllar gecirmeni dilerim 🥰
Ben iyiyim seni ve herkesi çok özledim umarım sende iyisindir 🙏
Bugün annemdeydim tartilmadim eğer chocom ve sizler için uygunsa yarın sabah tartilip aranıza döneyim 💃
Cemosumm seni görmek çok iyi geldi ❤️ dükkan senin biliyosun 😘

Kizlar daha önce choya soylemistim benim özel bı durumum oldu o yüzden artık 10 bin adımları yürüyemiyorum
Haksızlık olmasın diye de gelmek istemedim açıkcasi.
Bu özel durumumu biraz tolere edebilirsek iyi olur cezaları evde egzersiz,spor vb gibi hallederim umarım ceza almadan ilerlerim ama biraz zor 🤭

Hoşbuldum canım fit anneye de sana da kolaylıklar diliyorum yardıma ihtiyacınız olursa elimden geleni yaparım ama maşallah iyi götürüyorsunuz elinize emeğinize sağlık 🌸
Evet fit sağolsun çok güzel bir takip listesi yapmis. Grupları kapatmak iyi oldu bu anlamda. Çünkü takip ve liste isi çok karışıyor. Giden arkadaşların dönüşü yeterli

Kizlar daha önce choya soylemistim benim özel bı durumum oldu o yüzden artık 10 bin adımları yürüyemiyorum
Haksızlık olmasın diye de gelmek istemedim açıkcasi.
Bu özel durumumu biraz tolere edebilirsek iyi olur cezaları evde egzersiz,spor vb gibi hallederim umarım ceza almadan ilerlerim ama biraz zor 🤭
Aynen durumu biliyorum. Egzersizle cezaları yaparız cemosum. Bende akılli saat aldim bu hafta elimde olur

Aynen durumu biliyorum. Egzersizle cezaları yaparız cemosum. Bende akılli saat aldim bu hafta elimde olur
Aaa hayırlı olsun chocum memnun kalirsan bende alayim akıllı saatinden ya bu ara biraz sıkıştım uygun bişey bakayım olmazsa eşimin Saatine el koyarım 🙈

Cemoos Cemoos tekrar hoşgeldin canım :KK19::KK200:

Kardeşim askere gittiği için ben de onun akıllı saatine el koydum:KK53::KK53: Ama telefonuma bağlayamadım marka uymadığı için. Bir de benim bileklerim aşırı ince, haliyle normal şartlarda bile büyük gelecek olan saat ekstra büyük duruyor kolumda. :KK53: O yüzden gün içinde takamıyorum, sadece spor yaparken kalorime bakmak için takıyorum.:KK49:

Cemoos Cemoos tekrar hoşgeldin canım :KK19::KK200:

Kardeşim askere gittiği için ben de onun akıllı saatine el koydum:KK53::KK53: Ama telefonuma bağlayamadım marka uymadığı için. Bir de benim bileklerim aşırı ince, haliyle normal şartlarda bile büyük gelecek olan saat ekstra büyük duruyor kolumda. :KK53: O yüzden gün içinde takamıyorum, sadece spor yaparken kalorime bakmak için takıyorum.:KK49:
Hoşbuldum canım 🥰
Hayırlisiyla kardeşin teskeresini alıp gelsin canım Allah kavuştursun 🙏
Ben eşimin saatini arada takıyorum kordon çok çok büyük değil heralde okuyo ama kaba duruyor olsun napayım alana kadar idare ederim 🤭

Back
X