Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Cok sağolun ♥️🙏 belirtiler yüksek ateş, öksürük, kusma ishal. İlk ateşle uyandık biz öksürükle devam etti. Bugün ateş siddetini azalttı şükürler olsun. 40 dan inmiyordu çünkü hastanede geçirdik. 38.5 görünce sevinir olmuştuk. Bugün 37.5 civarında inşallah yükselmez
Rabbim şifa versin inşAllah tekrar çıkmaz canım

Cok sağolun ♥️🙏 belirtiler yüksek ateş, öksürük, kusma ishal. İlk ateşle uyandık biz öksürükle devam etti. Bugün ateş siddetini azalttı şükürler olsun. 40 dan inmiyordu çünkü hastanede geçirdik. 38.5 görünce sevinir olmuştuk. Bugün 37.5 civarında inşallah yükselmez
Çok geçmiş olsun, inşallah daha iyidir şimdi. Ateşi düştüyse bundan sonra iyileşme aşamasına geçmiştir. Bundan sonra yükselmez artık. Biz de geçen sene covid geçirdik. 2 gün ateşleri düşmedi çocukların 38 olunca seviniyorduk. Allah şifa versin Miraç’a.

Rabbim şifa versin inşAllah tekrar çıkmaz canım
Sağol fitim inşallah. Tetikteyim hep
Çok teşekkür ederim ❤️
Çok geçmiş olsun, inşallah daha iyidir şimdi. Ateşi düştüyse bundan sonra iyileşme aşamasına geçmiştir. Bundan sonra yükselmez artık. Biz de geçen sene covid geçirdik. 2 gün ateşleri düşmedi çocukların 38 olunca seviniyorduk. Allah şifa versin Miraç’a.
Şimdi daha iyi çok şükür. Bir an hep böyle olacak sandım. Ben böyle inatçı ateş görmedim. Duştan çıkarıp yatiriyorum 5 dk sonra yine yüksek ateş

Çok teşekkür ederim ❤️

Şimdi daha iyi çok şükür. Bir an hep böyle olacak sandım. Ben böyle inatçı ateş görmedim. Duştan çıkarıp yatiriyorum 5 dk sonra yine yüksek ateş
Evet insan çok korkuyor. 2022 yazında covid olduk iki çocuk ikisi de ateşli ateş düşürücü düşürmüyor iki gün boyunca uyumayıp eşimle birlikte soğuk suyla kompres, ılık duş, ilaçlarını çizelge yapıp saat saat yazıyorduk. Çünkü 4 saat arayla iburomin ve ateş düşürücü dönüşümlü veriyorduk, bir de antibiyotik. 2. günden sonra düştü ateşleri.

Çok teşekkür ederim ❤️

İnsan kendi hastayken de cocuklar hastayken de sanki hiç geçmeyecek gibi hissediyor ben de öyleyım cidden kendimi çok çaresiz hissediyorum bazen naparsam yapayim gecmeyecek gibi geliyo sonra çok şükür Rabbim sifasini veriyo t bekleyenlere şifa versin inşAllah

Selam kızlar, dün bildirim yapmamışım

29 Aralık menüm

10:00

-1 kupa sade filtre kahve

13:00
-1 avuç içi tavuk pirzola
-2 dilim ekmek
-salata, turşu
-4-5 ince patates

13:30
-1 fincan sade türk kahvesi

16:30
-1 küçük mandalina

19:00
-1 kupa sade kahve
-diyet dışı 50 kcal
-4-5 adet fıstık, badem

Su: 1,5 lt
Spor: yok
Adım: 9.395

IMG_1950.webp

Chocolita Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne

İnsan kendi hastayken de cocuklar hastayken de sanki hiç geçmeyecek gibi hissediyor ben de öyleyım cidden kendimi çok çaresiz hissediyorum bazen naparsam yapayim gecmeyecek gibi geliyo sonra çok şükür Rabbim sifasini veriyo t bekleyenlere şifa versin inşAllah
Çok sağol fitim hasta olan kim varsa çabucak toparlasin inşallah. Zor gerçekten. Bence agirlasirsam evdekilerle ilgilenecek kimse yok
Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum
24aralik=63.800 başladım
29aralik=62.300
Bir haftadır kendimce aralıklı oruç yapıyorum ve regldim sizce nasıl gidiyor
Merhaba. Grup alımı kapandı. Bence iyi gidiyor. Ayda en fazla -4 vermek sağlıklı olan
Fit mutlu anne Fit mutlu anne Chocolita Chocolita bu haftalık tartı günümüzü yarına çekmiştik ya, size ve herkese de uygun olursa yarın tartı bildirimlerimizi yapıp menü bildirimlerinden de muaf olalım mı? 🙈 1 Ocak günü eski düzenimize devam ederiz ne dersiniz?
Bence uygun. Çünkü tartiyi yarın sabah yapmamızın sebebi yılbaşı taslinliklarindan etkilenmemek. Yediklerimizden de muaf olalım madem. Pazartesi eski düzene devam ederiz

Bence uygun. Çünkü tartiyi yarın sabah yapmamızın sebebi yılbaşı taslinliklarindan etkilenmemek. Yediklerimizden de muaf olalım madem. Pazartesi eski düzene devam ederiz
Menü yazmadan muaflik güzelmiş🤭
Ben tartimi pazartesi bildiririm canım. Yeni başladım ya 1 gün 1 gündür tartı için🤭

30 Aralık menüm

11:30

-1 kupa sade filtre kahve

13:30
-1 haşlanmış yumurta
-2 dilim tam buğday ekmeği
-1 kk peynir
-domates, salatalık
-2 kaşık patlıcan ve biber közlemesi
-5 zeytin
-3 ceviz
-1 mandalina
-çay

16:00
-1 fincan sade türk kahvesi
-2 kare

19:30
-1 kase biberli şehriye çorbası
-biraz kıtır ekmek
-salata

Su: 1,5 lt
Spor: yok
Adım: yok, tüm gün evdeydim

Chocolita Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Çok geçmiş olsun canım :(

Selam kızlar bugün kızımın doğum günü vardı hazırlık vs derken ugrayamadim, dün de eğitim vardı ordan dışarı çıktık akşam gev saatte geldim iki gündür, yoruldum açıkçası...ver sonunda bugün regl oldum 10 günlük gecikme sonrası, yarın tartıda artı bile görebilirim :(

Back
X