Olur canım sadece bu hafta için pazar sabahı tartı alabilirizChocolita bir şey soracağım, haftaya Pazartesi 1 Ocak'a ve yılbaşı gecesinin ertesine denk geliyor ya, eğer diğer arkadaşlar için de uygunsa bir seferlik olmak üzere bu hafta 31 Aralık, Pazar günü kilo bildirimi yapsak. Ne dersiniz?
Yılbaşı akşamı geç saate kadar birşeyler yiyeceğiz ya hepimiz, tartıda ödem ve artı olabilir. onun için böyle bir teklifte bulunayım istedim.
Siz ve gruptaki diğer arkadaşlarım ne derler acaba?
Burada mı sorayım, özelden mi yazıp sorayım bilemedim. Sonra buraya yazayım dedim.
Afiyet olsun canımSelam kızlar
Hareketli bi gün oldu benim için
Sabah nohut salatası 1 servis kaşığı
1 hş yumurta 4 yeşil zeytin 1 dilim ekmek
1 çay
Ara kahve
Öğlen yarım portakal 1 elma
Ara yeşil çay
Akşam 2 servis kaşığı türlü tava 1 kase yoğurt
2 lt su
5000 adım
Chocolita Fit mutlu anne umarım etiketi doğru yapmışımdır
Teşekkür ederim çokomAfiyet olsun canımyeni yıla tam motive gireriz inşallah. Ramazanda yakın. Mideleri terbiyeye vesile de olur . Ondan önce tabi yeni yıl yeni başlangıçlar diyelim
GünaydınGünaydın
GünaydınGünaydın
Bayadir dipli temizlik yapamıyordum canım oturma odama halı perde aldım bahaneyle temizliğe kalkmış oldum mutfağı da halledersem süper olacak bakalımKiz bahar temizligi zamani da degil, naptin sen oyle
1 Ocak Yıldız Savaşçıları
Istenmeyentuyy Smiile
Minik Duduklu Tencere labellevie
Tenceresiz mazeretli olduğu için tartıyı bu sabah gönderdi. Birazdan topiğe de atar. Bildiğiniz gibi yakın zamanda 2 kez 1. Lik alınan durumlarda grup yildizligi 2.ye veriliyor. Delfi 3. Kez birinci olacağından bu hafta tenceresize devretti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?