- 8 Mart 2020
- 5.551
- 27.450
- 548
Bende bulgurla kavurmasıni seviyorum cacigini salatalarada çok güzel oluyor çorbasını hiç bilmiyorum cuma günü pazarımız var taze taze ordan alırım artıkEvet lotusum semizotuçok severim kendilerini
Şimdiden afiyet olsunBende bulgurla kavurmasıni seviyorum cacigini salatalarada çok güzel oluyor çorbasını hiç bilmiyorum cuma günü pazarımız var taze taze ordan alırım artık
Tabi en güzeli. Günlük spor yapan kolay kolay kilo almaz. Diyetle de zaten garanti verir. Sağlık için çok iyi. Anne babaya geçmiş olsun bende de ananede var. Hepimiz adayız aslında. İnsülin direncine dikkat edince tamamen iyileşiyor.Ben biraz sağlık için duzenli her gün yapmaya odaklandım kendimi. Evde geçiriyorum coğu zamanımı hareketli bir yaşam iyi gelmişti birkaç haftadır. Simdi spor yapamayacak olmak üzüyor çok alışmıştımbir de spor yapmayınca kilo veremiyorum metabolizmam cok yavas tiroit sorunum var malesef. Bence insülin direncim de var ama doktor onaylı değil annem babam seker hastası. Pcos var bende bir de cok dikkatli olmam lazım seker hastası olmamak için bu çabam biraz da aslında..
Sen şampiyonsun 2 gün menü bildirmeme hakkın var. Bunu göndermemişsin sayalım. Ama adım atsan ne güzel olurKızlar ben menümü yazmıyım, bugün yedim ne bulduysam yarın cezamı çekeyim ://Chocolita
Afiyet olsun dutumaEvet lotusum semizotuçok severim kendilerini
Atıştırma kısmı yürüyüşle yandıPazartesi
Saat 10.00
2-3 yumurtadan omlet
birkaç dilim domates salatalık
13.30
Dolu bir avuç kuruyemiş + 2 kuru incir + yaseminli yeşil çay
18.00
1 kase mercimek çorbası
Büyük bir kase zeytinyağlı semizotu
10 tane falan pattis
22.30
Gereksiz birşeyler atıştırdım bu hiç olmadı şu an onun sıkıntısı var midemde yemeyince rahattım
Su 1 litre olmuştur heralde
Spor 40 dk tempolu yürüyüş
Alışıcaz beAtıştırma kısmı yürüyüşle yandı
İyi geceler, pazartesi menüm
Evet çokom öyle oluyo ve çok sağlıklıTabi en güzeli. Günlük spor yapan kolay kolay kilo almaz. Diyetle de zaten garanti verir. Sağlık için çok iyi. Anne babaya geçmiş olsun bende de ananede var. Hepimiz adayız aslında. İnsülin direncine dikkat edince tamamen iyileşiyor.
Belin için doktora gitsen bir merhem yazar belki süreci hızlandırır
Sen şampiyonsun 2 gün menü bildirmeme hakkın var. Bunu göndermemişsin sayalım. Ama adım atsan ne güzel olur
Afiyet olsun dutumabende yapıcam Bonus önerdi salça soğan kavurup yapıyormuş
Dün unuttum yazmayi canim
İnşallah MR sonucunuz iyi çıkar.Sabah 7 den beri hastanedeydim 15.00 da ancak eve gelebildim gögsümde 1 cm lik kıtle varmıs 24 de mr cekilecek bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?