cemoos ne kadar yakıştı sana insanların mesajlarını paylaşmak.
delfinia
da kabul etmişti ki haksızca diskalifiye edilmiştim o yüzden zaten kendisi bana ilk mesaj atmıştı. ben de paylaşabilirim bunları ama istemiyorum yani bunlar özel konuşmalar. delfiniayla baya konuşmamız oldu. neyse benim amacım alt etmek falan değil kimseyi. kendisi gerçekten çok iyi bir insan. benim duygusal dönemimde yazdığım bir şey. maalesef gerçekten yıpratıcı ve üzücü olmuştu benim için bu haksızlık ve sadece senin yüzünden gruptan atılmam. daha ne kadar çirkinleşeceksin aceba cemoos? niye tek silahın sürekli kışkırtmak? daha ne diyeyim sana ben lafın bittiği yer..
S
shinelikeadiamond
ben sana hiç bir zaman haksızca diskalifiye edildin demedim, kendini kötü hissedeceğini düşünerek hatırını sormuş idim sadece.
Yanlış yorumlamışsın bu durumu.
Chocolita
sana o kadar hoşgörülü davrandı, sen ona da beddua etmişsin.
Onu da üzdün. Beni de üzdün. Durduk yere beddua edildi hepimize.
Senin Allah'tan korkun yok mu Allahını seversen. Benim büyüklerim şöyle derlerdi bize: "beddua etmeyin, döner dolaşır o beddua sizi bulur."
Lütfen
Cemoos
u hedef göstermeyi bırak. O sadece hepimizin duygularına tercüman oldu ve o yüreklilikle senin gruba daha fazla zarar vermeni engelledi.
Bu yazdıklarıma yazdığın cevaba asla ve asla cevap yazmayacağım. Gruptaki tüm arkadaşlarımdan da ricam shinelikeadiamond adlı kişinin hiçbir mesajını cevaplamamanız.
Hepimizin sınırları var ve bu sınırları bu kişi çoktan aştı.
S
shinelikeadiamond
aradan bu kadar zaman geçti, oturup ben nerede hata yaptım diye düşünmedin mi? Hatandan kendi adına bir çıkarımda bulunmadın mı? Eğer yapmadıysan bizim burada dil dökmemizin bir anlamı yok. Nafile.
Mune
ve diğer tüm yönetici arkadaşlardan da ricam olacak, bu takıntılı durumdan dolayı grup arkadaşlarım daha fazla zarar görmesinler. Mümkünse yazılımcılara iletebilirlerse, konu başlıklarında konu sahibi gerekli kişilerin yazmasını engelleyebilse çok iyi olacak.
İyi akşamlar dilerim.