İyi olmana sevindimİyiyim bende şükür ev ahalisinin yerlerine uğurluyorum yavaştan
Dizi alışkanlığım masumlar apartmanı ile bitti son izlediğim dizi oyduİyi olmana sevindim
Dizi izliyorum ben de
Çok severek izlediğim bir dizi yok aslında şu aralar, akşam yemekten sonra oyalayan takip ettiğim birkaç dizim var.Dizi alışkanlığım masumlar apartmanı ile bitti son izlediğim dizi oydudizi izlemeye vakit olmuyor ne güzel ya
Cezanın ayak seslerini aldın mı dutcum
Şu cemoosdqn kork mune gibi aynı bir tirpani eksikalmam mı
Hangi uygulamadan yapıyorsunuzGunluk hesaba hic o gunun sporunu katmiyorum.
Normal hedef kalori hesaplarken modarate hareketi secmistim, bir de yavas kilo verme secenegini secmistim, bana 1700 kusur hesapladi, her gun onu baz aliyorum iste.
Onun disinda protein ve lifi takip ediyorum, onlarda hedefi tutturmaya calisiyorum. Lif cok fark ediyor, wc sorunu olanlar liflerini takip edebilirler.
Hangi uygulamadan yapıyorsunuz
Bende moderate seciyorum hep. Dur bakalim, yarin yeniden doldurayim bilgileri. Ne cikacakGunluk hesaba hic o gunun sporunu katmiyorum.
Normal hedef kalori hesaplarken modarate hareketi secmistim, bir de yavas kilo verme secenegini secmistim, bana 1700 kusur hesapladi, her gun onu baz aliyorum iste.
Onun disinda protein ve lifi takip ediyorum, onlarda hedefi tutturmaya calisiyorum. Lif cok fark ediyor, wc sorunu olanlar liflerini takip edebilirler.
Ben ilk 10binimi zor şartlarda tamamladım.Cemoos 1 gün
Chocolita 2 gün
@prensesss016 1 gün
yiitee 3 gün
@Sulukuleli 1 gün
@Melegimkorusun 1 gün
@sedulu 1 gün
baltasar 1 gün
@Ucmelekannesi 2 gün
Alys 1 gün
Fit mutlu anne 2 gün
@LADY VEGA veMinik Duduklu Tencere sizin daha başlamadığınizi görüyorum.
Kızlar yanlışlık varsa beni düzeltin olur mu
Ben ve hafızam yeminle kullanıcı isimlerinden hep hatırlıyorum taniştığımı ama geri hala bilgiler hep fluYok canım 1 oğlum var 3 yaşına girecek inşallah senin kaç taneydi? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?