- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.171
- 798
3 heralde sabit kaldığın için.
Yine choya soralım ben sadece yapıp yapmadığını bakıyorum![]()
Ben de sabitim kiz.
Ama regllilere yaparsin bir guzellik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 heralde sabit kaldığın için.
Yine choya soralım ben sadece yapıp yapmadığını bakıyorum![]()
Oo harikaSupernova grubunun hepsi cexali![]()
Ben anlamadığım için sordum chocom benim cezam net ne onu öğreneyim de ona göreMinigim geçtiğimiz hafta genel aylık yüzden -0.7 bu şekildeydi. Mahsus silmedim aylık sonuçları ki gözümüzün önünde dursun. Haftalık cezaları kestik ve uyguladık ama aylik cezalar bir şekilde kaynadı. Aylik cezalara da gereken özeni gösterecegiz bundan sonra. Kendimize de kestik bu cezayı
Koşmak ve ben asla yapamam iki dizde meniskusler pert bende başka üyedir o :)Sen zaten 1 saat kosmuyon mu her gun,
Ay baska uye miydi
Cok kalabaligiz unutuyorum.
Hadi kos bakalim![]()
Koşmak ve ben asla yapamam iki dizde meniskusler pert bende başka üyedir o :)
Kilo veren 5 kişi var. Koruyan da iki üç kişi sanırım. Herkes cezaliSupernova grubunun hepsi cexali![]()
5 gün 10.000 adım canımBen anlamadığım için sordum chocom benim cezam net ne onu öğreneyim de ona göre![]()
Bu nasil ceza yaw. Valla bizim gaddar bize nefes aldirmiyordu. Gunluk zaten 10 bin atmaliyiz5 gün 10.000 adım canım
Herkes benim gibi vicdansiz miBu nasil ceza yaw. Valla bizim gaddar bize nefes aldirmiyordu. Gunluk zaten 10 bin atmaliyiz![]()
Bizim duygu geçişlerimiz bitmiyor aşko bizim her şeyimiz iniş çıkışlıBu nasil ceza yaw. Valla bizim gaddar bize nefes aldirmiyordu. Gunluk zaten 10 bin atmaliyiz![]()
Tamamdir canimFitcim bu hafta kilo aldığın için 3 gün birde cumartesi diyet dışından 1 gün toplam 4 gün cezan var.
Sizin cezalar nasildi kixBu nasil ceza yaw. Valla bizim gaddar bize nefes aldirmiyordu. Gunluk zaten 10 bin atmaliyiz![]()
Bu hafta full odaklan birinci olayy sexual yıldızı olmuşumm
tebrik ederim herkesi![]()