- 4 Kasım 2018
- 26.338
- 109.009
- 598
Ne yazdin giz choco
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yazdin giz choco
Ay bi ara bende plank yapardim acaba challenge mi yapsak hergün ya da 2-3 güne yavaş yavaş artırsakYok kiz. Adimi spordan saymiyor
Hatirliyorum plank yapa yapa felc etmisti beni pis gaddarama cok guzeldi bee
![]()
Ben varimmAy bi ara bende plank yapardim acaba challenge mi yapsak hergün ya da 2-3 güne yavaş yavaş artırsak
Aslinda plank cok guzel. Ertesi gün bile birkac saniye fazla durunca nasil motive oluyor varya insan.Ay bi ara bende plank yapardim acaba challenge mi yapsak hergün ya da 2-3 güne yavaş yavaş artırsak
öldür beni chpco vur yerden yere5 gün 10.000 adım canım
Bugün ki farkettiğim detay göğüs ölçümün yeniden küçülmüş olması kilo aldığım 84-85 kg gördügüm dönem 95C sütyenlerim dar oluyodu nerdeyse zor toparlıyordu bugün 90B taktım cuk oldu nasıl mutlu oldum daha tam bol değil en uçtaki kopçaya takiyorum ama inaniyorum biraz daha küçülecek
Kocam memnun olmasa da![]()
![]()
Ay bi ara bende plank yapardim acaba challenge mi yapsak hergün ya da 2-3 güne yavaş yavaş artırsak
Ben varimm
2 kilo meme verebilirim hemenvay arkadas, millette meme var,
ben de 2 kilo verdim memem kalmadi iyi mi, benim de canim sikkin, kocayi hic demeyim
alt beden hemen gitse ya ahahahah
2 kilo meme verebilirim hemenbana derisi kalsın yeter
![]()
20 Kasım 2023, Pazartesi günüMerhabalar
Cemoos
Chocolita
20 Kasım 2023,Pazartesi
Menüm:
Kahvaltıda,
*1 haşlanmış yumurta
*2 ince dilim beyaz peynir
*2 çeri domates
*6 siyah zeytin
*1 tatlı kaşığı tahin pekmez
*2 ince dilim tam buğday ekmeği yedim.
Ara öğünde,
sade Türk kahvesi ve yeşil çay içtim.
Öğle yemeğinde,
*1 haşlanmış yumurta
*1 ince dilim taze kaşar peyniri
*1 ince dilim beyaz peynir
*6 siyah zeytin
*2 çeri domates
*salatalık
*1 ince dilim tam buğday ekmeği yedim.
Akşam yemeğinde,
*püreli et
*zeytinyağlı kereviz
*1 dilim tam buğday ekmeği yiyeceğim.
Adımlarım: 16:00 itibariyle 5204 adım atmışım.
*Gün sonunda 10000'e tamamlamak istiyorum, 23:00 gibi paylaşırım.
Su: 16:00'ya kadar 1,5 lt. içtim. 2,5 lt. ye tamamlarım.
Grup Alfa üyelerine duyurulur!
@D U T @Pembe LotusArrietty_
Diğer grup üyeleri uzun bir süre bizimle olamayacak. Tekrar donerlerse bakarız ama şu an için yakın bir ihtimal yok. Bu durumda yüzdelerde haksızlık olmaması için grup alfayi kapatıyoruz. Ay bı tuhaf oldumvahşi kızı kaldircam şimdi. Ama böyle olması gerekiyor. Az sonra yine vücut kitle endeksine uygun olarak gruplara eklenecek
Aha bende boyleyim. Elma gibi olsalar keske ,2 kilo meme verebilirim hemenbana derisi kalsın yeter
![]()
ayy sexual yıldızı olmuşumm
tebrik ederim herkesi![]()
Ay uzuldum ben. Ne güzel alfa diyordum.Grup Alfa üyelerine duyurulur!
@D U T @Pembe LotusArrietty_
Diğer grup üyeleri uzun bir süre bizimle olamayacak. Tekrar donerlerse bakarız ama şu an için yakın bir ihtimal yok. Bu durumda yüzdelerde haksızlık olmaması için grup alfayi kapatıyoruz. Ay bı tuhaf oldumvahşi kızı kaldircam şimdi. Ama böyle olması gerekiyor. Az sonra yine vücut kitle endeksine uygun olarak gruplara eklenecek
Canım sen yine alfadasin. Bende artık alfadayim. Nasıl üzüldüysem silerken baktım 4 grup olmak zorunda 5-5 yapınca ister istemez alfaya geçtimAy uzuldum ben. Ne güzel alfa diyordum.
Hain gacilar ne olacak.
Bence ugrasma yeni grupdu vs. Vaktinde yazik. Dagit bizi oteki gruplara
Tamamdır başlayalım o zaman yarın kac sn ile başlasakBen varimm
wallsit ne diye baktim duvar platesi mi ne diyolar sanki o hareketeAslinda plank cok guzel. Ertesi gün bile birkac saniye fazla durunca nasil motive oluyor varya insan.
Wallsit challenge de ,is de wc bahanesi ile wallsit yaptigim bile oluyordu![]()
Benim cocuklardan sonra bi büyüdü sonrasinda da hep kilo problemi hacmini korudu saolsunlarvay arkadas, millette meme var,
ben de 2 kilo verdim memem kalmadi iyi mi, benim de canim sikkin, kocayi hic demeyim
alt beden hemen gitse ya ahahahah
Kiyamam. Vallahi cok vakit harcaniyor. O yuzden emegine saglik. Azcik eli masali olCanım sen yine alfadasin. Bende artık alfadayim. Nasıl üzüldüysem silerken baktım 4 grup olmak zorunda 5-5 yapınca ister istemez alfaya geçtim
Elma degil de bi portakal kalsa yeter bana da yaAha bende boyleyim. Elma gibi olsalar keske ,![]()