Teşekkür ederimsağolasın.
Aralıklı oruç yapmaya başladım,1 ay oldu, çok faydasını gördüm. 14:10 bana çok uydu. Genelde akşam yemeğinden sonra birşeyler atıştırmak geliyordu hep içimden, frenleyince de mutsuz oluyordum. Aralıklı oruca başladığım ilk günler kolay olmadı;ama 14:10 aralıklı oruç sistemine alışınca şimdi akşam yeme isteğim kalmadı, çok daha sağlıklı hissediyorum kendimi.
Bir aralıklı oruç uygulaması yükledim telefonuma, oradan takip ediyorum, bilgi alıyorum, iyi olduAcquaa
Bir dene istersen.
İnşallah canım.Evlenmeden önce baya yapıyordum aralıklı oruç güzelde vermiştim.O zaman ilk ögün 8.00 da son öğün 14.00 daydı baya zorluyordum kendimi. Şuan tekrar deneyeceğim o kadar katı olamam bünyem kaldırmaz zatenşöyle doğum günümde kadar en az 10 kilo vermek istiyorum inşallah başarırım başarırız hep birlikte keyifli kilolar veririz canım
İnşallah canım.Hepimize bol şans ve başarılar diliyorum bu süreçte, sağolasın.
Akşam yemek yedikten sonra başlıyorum (örneğin 20:00'de), 14 saat sonra, sabah 10:00'dan sonra kahvaltı ediyorum.
Mobil uygulama da iyi oldu, motivasyon açısından.
Emeklerine saglık canımGünaydın kızlar
Bu hafta şampiyon çıkaramadık. Rakiplerden biri ayrıldı, diğer tarafta az da olsa + geldi. Canımızı sıkmayalım. Depremler oluyor adapte olmakta zorlanıyor olabiliriz.
Deprem dışında da bazı ailesel durumlar çıktı bende. Bir şekilde düze çıkmam gerekiyor.
Çok güzel kilo verenlerimiz de var tabiYeni liste yıldızlarımız süper yüzdelerle geldi. Sizin kadar mutlu oldum inanın. İrade çok büyük bir güç. Kilo veren çabalayan bütün arkadaşlarımı kutlarım gramları sakın hafife almayın. Çok güzel gidiyorsunuz. Böyle giderse bu yaza bile değişimle girersiniz
Rica ederim canım. Asıl emeği siz veriyorsunuz
Geçmiş olsun çokomİyi akşamlar kızlar. Tansiyonum fırladı. Kendimi iyi hissedince güncellemelerimi yapıcam. Kusura bakmayın bu gecikmelerden dolayı. Eşimde evde. Fırsatını buldukça gelebiliyorum.
Bu arada eşim bugün fotoğrafımı çekti. Beni zayıf gösterdiğini düşündüğüm bir elbisemi giymiştim, poz verdim böyle çok kilolu görünüyor muyum dedim. Niye dersin ki. Oda olduğun gibi görünüyorsun dedi. Söyleyeceklerim bu kadar.
Deprem olduğunda bir an için dedim ki depremler geldi kime ne olacağı ne yaşayacağımız belli değil. Kilo versem ne olur vermesem ne olur. Yine bir an için her şeyin tadı kaçtı anlamsızlaştı. Renkler silindi.Geçmiş olsun çokomönemli olan sensin. geri kalan herkese kulaklarını kapa
Amin çokom aminDeprem olduğunda bir an için dedim ki depremler geldi kime ne olacağı ne yaşayacağımız belli değil. Kilo versem ne olur vermesem ne olur. Yine bir an için her şeyin tadı kaçtı anlamsızlaştı. Renkler silindi.
Sonra dedim ki ne olursa olsun, önemli olan ne kadar değil nasıl yaşadığın. Her günü son gününmüş gibi yaşa derler ya işte bu yüzden ne anlamı var sözü çok daha anlamlı. Deprem bölgesinde yaşıyoruz. Koşulları kabul edip önlemimizi alıp sakin olmak en güzeli. Hayat devam edecek. Erkenden ışıkları söndürmenin bize hiçbir faydası yok. Aksine deprem olur geçer stresin etkileri kalıcı olur. Rabbim hepimizi korusun. İç huzuru ferahlık nasip etsin
Rica ederimBendede var uygulama o kadar yapmamışım ki hala oruç tutuyor musunuz diye soruyor
Eşim vardiyalı çalıştığı için ona göre plan yapıyorum o yüzden çok uygulayamıyorum. Ben ondan önce yemek yesem direkt soluğu annesini alır yemek yemek için tek başına yemek yemekten hoşlanmıyor hiçama ben 16-8 yapıyordum 14-10 yapayım bizim vardıya durumuna en uygun olacak olan o teşekkür ederim canımm
Sende harikasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?