Tekrar hoş geldin canım özlettin kendiniSelam kızlar,
ayy cok uzun zaman oldu aylardır tartılmıyorum desem. tartım bozuldu alıcaktım falan herhalde canım da diyet yapmak istemedi o yuzden almadım hahaha
Dün sipariş verdim tartı bugun gelicek yarın sabah aç karnına atıp listeye dahil olmak istiyorum. Ne oldum hiç fikrim yok ama çok almadım gibi de geliyor İlk başladığımda 60tım. 57 ile falan bıraktım diye hatırlıyorum. Hedefim 51-52 kg bakalım yarın günceli iletirim
Geçmiş olsunGünaydın, akşam menü yazmak için telefonu aldım uyku bastırdı kapattım.
Bugün cuma dimi dün perşembeydi. Yukarıdaki mesajı yanlış yazdım o zaman kusura bakmaChocolita
Perşembe menüm;
Kahvaltı; peynir, 5-6 zeytin, 2 dilim ekmek, biraz bal
Kahve
Akşam; 2 tane küçük boy biber dolması, 2 içli köfte ve 1 kase cacık
Akşam yemeğini 5’de bitirdim ondan sonra zencefil, tarçın çayı içtim.
Aile boyu hastayız, grip gibi ama burun akıntısı yok bende halsizlik vardı dün erkenden yattık.
Adım da dışarı çıktığımda ve evde attığım adımlar.
Su 2 litre civarında
Yarın hem eşimin tarafı hem benimkiler yemeğe gelecek. Bu geceden ana yemekle tatlımı hazır edicem. Yarın sabah çorba ve salata. Neyse ki temizliğimi yapmıştım.Canım senin ne çok misafirin geliyor. Bu liste çok yağsız, zeytinyağı ve tereyağı çok sağlıklı.
Spor oldu diyelim kardiyo daha doğrusuYarın hem eşimin tarafı hem benimkiler yemeğe gelecek. Bu geceden ana yemekle tatlımı hazır edicem. Yarın sabah çorba ve salata. Neyse ki temizliğimi yapmıştım.
Alışverişi yaparken bayağı yoruldum. Marketin servisi vardı ona güvendim. 5 dk yla kaçırmışım. Tekrar gelmesi 1 saat. Dura dura taşıdım. Bunları anlatınca yorgunluğum diniyor biraz. Bana anlat de
Ay ne güzel sunum
Kardiyonun babası geliyor bana yarın. Ama bu haftam çok verimli geçti. Evde düzenlenmedik yer kalmadıSpor oldu diyelim kardiyo daha doğrusu
Kahvalti 9.30
Başlarsın tabi. Geçen hafta muhteşemdin Liste yıldızı oldun.Kahvalti 9.30
2 haş yum
1 kapya
1 biber
1 domates
1 salatalık
Öğlen
12.45
1.5 yumurtadan sucuklu omlet
Beyaz peynir
18.30
1.5 kürdan kebabi bebekle yedik
1.5 içli köfte
2-3 yk bulgur pilavı
21.00
Çay
Hurma
Spor adım 4000 lerde
Su 1 litre civarı
Cuma yoldan çıktım diyebilirim
Diyet dışı oldu liste
Yarın artı gelirim kesin
Bir gün yesem bir hafta sapitiyorum
Allah'ım sen bana yardım et
Çok güzel baslamistim tekrat başlayacağım inşallah
Nasıl oldun?Selam hanımlar. Burdan gittiğimden beri tartılmadım. Ama eksilmedimde belli. Göbeciğim bana el sallıyor bıngıl bıngıl. Herşeye sıfırdan başlamak istiyorum. İlk defa diyet yapar gibi . İlk defa başlar gibi.
Zor olacak ama yapacağım. Daha önce de yaptım yine yaparım inşallah son ve daim olur.
Yarın yeni bi başlangıç yapcam
Çok daha iyiyim bonusum şükür. Sen nasılsın?Nasıl oldun?
TeşekkürlerAfiyet olsun rengi falan mük. Türk kahvesi günde bir fazlası çarpıntı yapıyor
Çok şükür oğlumun sonuçları iyi çıktı.damağında iyileşme dokusu oluşmaya başlamış ☺ beynindeki kistte temiz çıktı çok şükür artık diyete tam konsantre olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?