Ellerine,emeğine sağlık.Yarın hem eşimin tarafı hem benimkiler yemeğe gelecek. Bu geceden ana yemekle tatlımı hazırell edicem. Yarın sabah çorba ve salata. Neyse ki temizliğimi yapmıştım.
Alışverişi yaparken bayağı yoruldum. Marketin servisi vardı ona güvendim. 5 dk yla kaçırmışım. Tekrar gelmesi 1 saat. Dura dura taşıdım. Bunları; anlatınca yorgunluğum diniyor biraz. Bana anlat de
Neden kendini bu kadar yoruyorsun? 1 saat bekleseydin bari. Menüde ne var? Kaç kişi olacaksınız. Ben artık görüşmüyorum eş tarafıyla, davetler, sofralar bitti. Bu ramazan arkadaşları falan da çağırmadık, çekirdek ailemizle takıldık. Ben bazen yetiştiremedim de, misafir çağırınca nasıl yapıyordum acaba?Yarın hem eşimin tarafı hem benimkiler yemeğe gelecek. Bu geceden ana yemekle tatlımı hazır edicem. Yarın sabah çorba ve salata. Neyse ki temizliğimi yapmıştım.
Alışverişi yaparken bayağı yoruldum. Marketin servisi vardı ona güvendim. 5 dk yla kaçırmışım. Tekrar gelmesi 1 saat. Dura dura taşıdım. Bunları anlatınca yorgunluğum diniyor biraz. Bana anlat de
Hoş bulduk aktif kullanmıyorsun galiba burayı
Bende tam şimdi buraya atacaktimBaşlarsın tabi. Geçen hafta muhteşemdin Liste yıldızı oldun.
Yarınucanpayanda yla lig var. Tartıyı özelden atmayı unutmayalım
Bende özledim siziiiTekrar hoş geldin canım özlettin kendini
Ne kadar güzel çiçekler
Ay sorma canım, bende de var aynı tartıdan, tartıldığımda "tıknaz" dedi bana daGeldi Tartım sonunda tartıldım ama bu uygulamayı gerçekten çok sinir oldum . Obez dedi ya banaideal kilom 51 olduğu için ben de hedefi 51 yapıyorum şimdilik. Eki Görüntüle 3579124
Oki atıyorum simdi bakalımBaşlarsın tabi. Geçen hafta muhteşemdin Liste yıldızı oldun.
Yarınucanpayanda yla lig var. Tartıyı özelden atmayı unutmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?