Şükür tansiyonum yok. Evet sabah uyanır uyanmaz limonlu su içiyorum öğlen dukan birası içtim. Fazladan 3 lt su içtim . İşin kötü tarafı idrara çıkmak da zulümİdrarla atıldığı için su da çok önemli tansiyon problemin yoksa limonlu su iç bolca
Sağlık en büyük zenginlik gerçekten deŞükür tansiyonum yok. Evet sabah uyanır uyanmaz limonlu su içiyorum öğlen dukan birası içtim. Fazladan 3 lt su içtim . İşin kötü tarafı idrara çıkmak da zulüm
Sana da çok geçmiş olsunSağlık en büyük zenginlik gerçekten deçok üzüldüm geçmiş olsun umarım kısa sürede atlatırsın. Bende Kasım ayında tüp Bebek tedavisi gördüm. O süreçte çok kabız oldum makat çatlağım olmuş bilemedim. Kasımdandir en ufak kabızlıkta aşırı ağrım oluyor ve haftalarca geçmiyor. Yine oldu ve yine çok ağrım var benim için de tuvalet ihtiyacı işkenceye dönüştü artık
İnşallah canım teşekkür ederim. Sende kolaylıkla düşürürsn inşallah haberdar et bizi deSana da çok geçmiş olsunçok üzüldüm inşallah en kısa en hayırlı zamanda emeklerinin karşılığını alırsın
Ederim canım teşekkür ederimİnşallah canım teşekkür ederim. Sende kolaylıkla düşürürsn inşallah haberdar et bizi de
Tamam canım. İğne iyi gelmiyor mu acaba başka bir doktora danışsan. Tam çözüm olmadığı gibi sanki iğnenin sancısını yaşıyorsun bu seferİyi akşamlar arkadaşlar
Öğlen tansiyonum yükseldi başağrısı öldürdü beni ayağım igne yapılan yeri ayrı ağrıyor
Chocolita canım bana izin yazar mısın liste dışı katılmak istiyorum
Kortizon ödem yapmaya başladı bile dikkat ediyorum tuzlu tatlı bisey yemedim cumartesi tartilmak istemiyorum
Pazartesi diyetisyende tartilip devam ederim buraya liste dışı
Sürekli suram ağrıyor diyip arkadaşlarımın motivasyonu düşürmek istemiyorum pazartesi diyetisyen dönüşü yazarım buraya
İns o güne kadar daha iyi olurum
Oh misler gibi kalori yakmışsınİyi geceler hanımlar
Sabah
Yarım katmer 3 tane şerit peynir 5 tane zeytin 2 çırpılmış yumurta bir kare helva
Ara öğün
Bir paket ikram yedim(temizlik arasında) bir fincan şekersiz Türk kahvesi 2 kare bitter çikolata
Akşam
Ton balıklı chiali salata yedim.
Su miktarı İki buçuk litre de 3'e tamamlayacağım
Adım 1.4K
Chocolita
Bugün sabah Yarım saat spor yaptım sular yok diye temizlik yapmayacaktım saat 2 gibi sular geldi bugün gereksiz bir enerjim vardı temizlik de yaptım 3 tane saat fotoğrafı var biri sporun diğer ikisi çocuk uyanmadan önce ve uyandıktan sonraki temizliğimYarın büyük bir ihtimalle hiçbir şey yapamam
Labelim diyet dışı egzersizi bekliyorum. 6.000 adımİyi geceler,
8 Nisan menüsü
Kahvaltı; omlet, peynir, 5-6 zeytin, domates, yeşillik, 2 dilim ekmek
1 elma
Akşam; türlü ve pilav
Çay yanında kuru üzüm ve badem 1 avuç
Su 2 litre
9 Nisan menüsü
Kahvaltı; 1 yumurta, peynir, 3-4 zeytin, 2 dilim ekmek
Kahve
Akşam; diyet dışı
Su 2 litre
Çok güzel hafif menüEki Görüntüle 3574056 Eki Görüntüle 3574057 Eki Görüntüle 3574058
Kızlar tüm öğünler burda
Sadece ara öğün yok
Sabah uyanır uyanmaz 2 kuru kayısı yedim tedavimdendir kabızlığım hâlâ geçmedi
Öğlen ara öğünde 1 kupa amerikano
3 kuru kayısı 1 kuru incir
Chocolita
Son 1 cezam kaldı sanırım
Doktorun verdiği ilaçlar düşmesine yaramıyor mu canımTeşekkür ederim yarın zıplamaya başlayacağım
Sana da geçmiş olsun espi. Valla sana da Dut ve Pembişime de üzüldüm. Allahım şifa versin inşallah. Dermansız dert vermesinSağlık en büyük zenginlik gerçekten deçok üzüldüm geçmiş olsun umarım kısa sürede atlatırsın. Bende Kasım ayında tüp Bebek tedavisi gördüm. O süreçte çok kabız oldum makat çatlağım olmuş bilemedim. Kasımdandir en ufak kabızlıkta aşırı ağrım oluyor ve haftalarca geçmiyor. Yine oldu ve yine çok ağrım var benim için de tuvalet ihtiyacı işkenceye dönüştü artık
Yok çokom kum için bişey yapamam onun bol su içeceksin dedi. Sadece enfeksiyon için antibiyotik verdi 2 tane buskopan verdi bi de ağrı kesiciDoktorun verdiği ilaçlar düşmesine yaramıyor mu canım
Akşam yemek yemedin mi canım nasıl dayandın. Çok güzel hareket olmuş bu arada
Kıyamam sanaYok çokom kum için bişey yapamam onun bol su içeceksin dedi. Sadece enfeksiyon için antibiyotik verdi 2 tane buskopan verdi bi de ağrı kesici
Rabbim kimseye yaşatmasın çok kötü kötüymüşKıyamam sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?