Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Selam kizlar. Ben biraz hastayim bogazim sismis. Sabah kahvalti ettim rutin olarak ama sanirim bundan sonra gunun kalaninda corba icerim sadece icecek falan tuketiyorum. Neyi yiyebilirsem onu yemeyi deneyecegim kisaca.

Selam kizlar. Ben biraz hastayim bogazim sismis. Sabah kahvalti ettim rutin olarak ama sanirim bundan sonra gunun kalaninda corba icerim sadece icecek falan tuketiyorum. Neyi yiyebilirsem onu yemeyi deneyecegim kisaca.
geçmiş olsun canım

Ben bugün doğru dürüst yedim spor da yaptım akşam atıcam hepsini, spor sonrası da bi şeyler yiyip bitiricem.

IMG_8746.webp
IMG_8736.webp
selaam bugün böyleydi. Armut tatsızmış boşa kalori aldım ama makarna mutlu etti 😋 bebişimin uykuları düzelir ve ben de kendime gelebilirsem yürüyüşe de başlıycam ama şu an sporsuz devam bakalım

Eklentiler

• IMG_8758.webp
    IMG_8758.webp
    103,2 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar sabah bu sekildeydi. Ara da 1 avuc kabak çekirdeği 3 kuru kayısı yedim. Akşamına maalesef dondurma yedim. Akşam yemeği yemeyecegim o yüzden. Yürüyüşe çıkıyorum şimdi

Eklentiler

• 1000010497.webp
    1000010497.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar sabah bu sekildeydi. Ara da 1 avuc kabak çekirdeği 3 kuru kayısı yedim. Akşamına maalesef dondurma yedim. Akşam yemeği yemeyecegim o yüzden. Yürüyüşe çıkıyorum şimdi
Kahvaltı çok az değil mi doydunuz mu? Bazen sabah az yiyince de insan akşam kaçamak yapıyor ya ondan diyorum bende hep o şekil oluyor en azından 😂😂

Orenda Orenda

Ben oğlumu sütten kesmeye çalışıyorum, 2 gündür çok stresliyim hep tatlıya düştüm:( bugün de bueno yemiyim diye hemen kendimi spora verdim. Umarım haftanın kalanını toparlayabilirim.
Yağsız ve sossuz yemeklerim ev halkı tarafından protesto edildiği için bugün pilavıma yağ hindime köri sos koymak zorunda kaldım onları da az yemeye çalıştım. Tüm vücut ve kol ağırlık antrenmanı yaptım. Bu kadarrrr.

Eklentiler

• IMG_2432.webp
    IMG_2432.webp
    84,7 KB · Görüntüleme: 18
Orenda Orenda

Ben oğlumu sütten kesmeye çalışıyorum, 2 gündür çok stresliyim hep tatlıya düştüm:( bugün de bueno yemiyim diye hemen kendimi spora verdim. Umarım haftanın kalanını toparlayabilirim.
Yağsız ve sossuz yemeklerim ev halkı tarafından protesto edildiği için bugün pilavıma yağ hindime köri sos koymak zorunda kaldım onları da az yemeye çalıştım. Tüm vücut ve kol ağırlık antrenmanı yaptım. Bu kadarrrr.
Pankekim çok gibi gözükmüş ama tamamı 400 kalori yok valla tamamını da yemedim zaten 😁

Back
X