Kum döküyorum çokom bi o eksiktiölüyorum ağrıdan
Günaydın kızlar dün akşam kortizon iğnem yapıldı yan etkisi olarak yataktan kalkasim gelmedi agrisada daha yaptirmiycam kortizonda fazlası zarar 1ay atamadım etkilerini geçen ay regl gec oldu ve az oldu
Bu ayda aynısı olacak vajinal kaşıntı başladı sabah evde krem vardı sürdüm evi toplayıp geri yatacağım çocuklar durursa
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun kızlar
Hadi bakalımTünaydın kızlarrr. Ay sabah tartıldım dayanamayıp güzel sonuçlar gelecek cumartesiye kadar insallah baya motive oldum
Dün gece cok karnım kazındı saat 2 gibi bi yeşil elma ile biraz antep fıstığı patlattım suan karnım hala aç değil filtre kahvemi demledim öğleden sonraya kadar bişey yememeyi dusunuyorum
Çok geçmiş olsunİyi akşamlar arkadaşlar
Öğlen tansiyonum yükseldi başağrısı öldürdü beni ayağım igne yapılan yeri ayrı ağrıyor
Chocolita canım bana izin yazar mısın liste dışı katılmak istiyorum
Kortizon ödem yapmaya başladı bile dikkat ediyorum tuzlu tatlı bisey yemedim cumartesi tartilmak istemiyorum
Pazartesi diyetisyende tartilip devam ederim buraya liste dışı
Sürekli suram ağrıyor diyip arkadaşlarımın motivasyonu düşürmek istemiyorum pazartesi diyetisyen dönüşü yazarım buraya
İns o güne kadar daha iyi olurum
Geçmiş olsunKum döküyorum çokom bi o eksiktiölüyorum ağrıdan
Çok teşekkür ederim canım gerçekten çok zormuşGeçmiş olsunbabam Ramazan'da taş düşürdü çok zor diyordu Allah şifa versin
İnşallah çok kolaylıkla düşürürsün bolca su içmen önemli biliyorsundur birde zıplamakÇok teşekkür ederim canım gerçekten çok zormuş
Su tamam ama sancı çok fena adım attırmıyo nasıl zıplicam kiİnşallah çok kolaylıkla düşürürsün bolca su içmen önemli biliyorsundur birde zıplamak
Evet haklısın zordur ama ne kadar kısa sürede düşürürsen o kadar çabuk geçer ağrıların o yüzden dedimSu tamam ama sancı çok fena adım attırmıyo nasıl zıplicam ki
Teşekkür ederim yarın zıplamaya başlayacağımEvet haklısın zordur ama ne kadar kısa sürede düşürürsen o kadar çabuk geçer ağrıların o yüzden dedim
İdrarla atıldığı için su da çok önemli tansiyon problemin yoksa limonlu su iç bolcaTeşekkür ederim yarın zıplamaya başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?