Bence de daha iyi olur canım. Meyve de alabilirsin yanına. Tuzsuz kuruyemiş olur. Çıtır etimek var ya ekmek yerine şu an iyi oldu bunu hatırlamamİzin alınca da çok salıyorum ya. Geçen yıl ben de izin almıştım sınavla diyeti beraber götürmek istiyorum
Olabilir mantıklı şeyler dün kuru üzüm almıştım biraz ama hiç yemek içimden gelmefi yemedim o yüzden. Ekmeği niye kurutunca kalorisi düşüyor acabaTost makinem varken ekmeği iyice kuruyana kadar kızartıp yerdim. Kuruyunca kalorisi yarıya düşüyor
Kum döküyorum çokom bi o eksiktiSabahtan salatanı yanına alabilirsin canım. Karnabahar fırınlayıp alabilirsin. Nohut haşlanmış mısır. Bunları ben çok seviyorum. Yemek değil de benim sağlıklı atıştırmam gibi
Bunun dışında şu an diyet yapamıyorsan gerçekten kafa olarak hazır değilsen izinde alabilirsin. Sınav zamanı izin alan arkadaşlar olmuştu
malesef canım. Allah önce yüzümüze gülen haset insanlardan korusun. İçten içe mutsuz olmamızı isteyenlerden korusun
Kolay yoldan gelen ne mutlu etti ki
Gercekten bütçe ayırabilecek olan varsa oda iyidir. Ama işte yemekler taze mi firmaya güvenmek lazım. Evde yapılanın yerini tutar mı
Ah dutum çok geçmiş olsun. Ne dediler acilde?
Sende iyi ki varsın
Heh işte ceza egzersizi olsun olmasın hepimiz yaptığımız sporları gönderelim. Beni de çok motive ediyor
Aynen öyle canım. Biliyorum yine dönüp dolaşıp iradeye sahip çıkma noktasına gelecek. İnşallah kilo almaz ama kendisini tutması gerektiği an gelecek ondan kaçış yok. O zaman hap yerine irade alacak
İki hurma 15cig badem veya yarım çay bardağı leblebi yarım çay bardağı kuru siyah üzüm goturebilirsinİzin alınca da çok salıyorum ya. Geçen yıl ben de izin almıştım sınavla diyeti beraber götürmek istiyorum
Bol bol su ic dut Allah yardımcın olsun bı kere bana da olmuştu anlamamıştım ölüyorum sandım o ağrıdan acile zor yetistimKum döküyorum çokom bi o eksiktiölüyorum ağrıdan
Sağolasın canım aynı bende öyle oldumBol bol su ic dut Allah yardımcın olsun bı kere bana da olmuştu anlamamıştım ölüyorum sandım o ağrıdan acile zor yetistim
Gecmiş olsun canım bolca ılık su iç sıcak su torbasıda iyi geliyorKum döküyorum çokom bi o eksiktiölüyorum ağrıdan
Teşekkür ederim canım aynen suyu artırdım zaten 2 gündür torba vücudumun bir parçası olduGecmiş olsun canım bolca ılık su iç sıcak su torbasıda iyi geliyor
Allah Allah nasıl olmuş peki bu sebebi neymişKum döküyorum çokom bi o eksiktiölüyorum ağrıdan
Ne bilim çokom ilk defa yaşıyorumAllah Allah nasıl olmuş peki bu sebebi neymiş
Geçmiş olsun canım. O kaşıntı bende de var iki gündür. Enfeksiyon ilacı kullanıyorum ama diğer şikayetler geçti bu devam ediyorGünaydın kızlar dün akşam kortizon iğnem yapıldı yan etkisi olarak yataktan kalkasim gelmedi agrisada daha yaptirmiycam kortizonda fazlası zarar 1ay atamadım etkilerini geçen ay regl gec oldu ve az oldu
Bu ayda aynısı olacak vajinal kaşıntı başladı sabah evde krem vardı sürdüm evi toplayıp geri yatacağım çocuklar durursa
Canım o yanlış bilgiymiş araştırdım şimdi. Bana da başkası söylemişti. O yıllarda zayıflayınca doğru olduğunu düşündüm bende.Olabilir mantıklı şeyler dün kuru üzüm almıştım biraz ama hiç yemek içimden gelmefi yemedim o yüzden. Ekmeği niye kurutunca kalorisi düşüyor acaba
Ara öğün için uygun evet ama benim asıl sorunim kahvaltı oluyor kahvalti yapamıyorum kütüphanedeİki hurma 15cig badem veya yarım çay bardağı leblebi yarım çay bardağı kuru siyah üzüm goturebilirsin
Evet ekmektense Etimek daha mantıklı bisküvi tarzı çayla da yenilebilir onu deniyeyim teşekkür ederimCanım o yanlış bilgiymiş araştırdım şimdi. Bana da başkası söylemişti. O yıllarda zayıflayınca doğru olduğunu düşündüm bende.
"Kurutma işlemi sırasında ekmekteki su buharlaşır,
Ama karbonhidrat, yağ, protein gibi kalori sağlayan maddeler aynı kalır,
Yani besin içeriği yoğunlaşır, ama toplam kalori değişmez."
Etimeğin kalorisi doğru bu arada. Ama gram olarak daha az olduğu için 1 dilimi 35 kalori. Yine 1 etimek daha mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?