- 18 Nisan 2021
- 1.776
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.166
- 83
- 29
Valla öyle desinler canımı yesinler bazen öylee menüler yazıyorlar ki günlük yazdıkları menüyü hazırlamak için 2 gün yemek yapmak gerekiyorBanada geçen sene diyetisyene verdiğin paralarla mide ameliyatı olmustun dediler sanki ben ameliyat çok olmak istiyorum gibi
Ben kendi başıma kilomu bi kaç koruyabildim diyetisyensiz veremiyorum ikizlerim bu sene gündüz bakımevine yazdirabilirsen( kura ile belirleniyor) onlar alıştıktan sonra çalışmayı bile düşünüyorum Can sıkıntısından bile çok yiyorum
Online diyetisyenim böyle akşam eşime kendime ayrı hazırlamak zor oluyor
Geçen yıl gittiğim diyetisyen evde pişen yemek olsun kizartma hariç her yemeği veriyordu germeden stres olmadan güzel kilolar vermiştim psikolojik açıdan da çok destek oluyor kadın çok donanımlı bir diyetisyen gerçekten
Paylaşmıştım canım ben
Dut sen nerelisinn
AntepDut sen nerelisinnzahter konservesini herkes bilmez
Çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım
Bir tanıdık dedi ki geçenlerde, keşke seninde paran olsaydı da benim gibi falan beye gitseydin. Değişik bir tedavi uygulamış hiç spor yapmıyormuş. İğnelerle hapla zayıflamış. Bunu da ben kardiyo yaptıktan sonra ter içinde kalmış yüzüme söylüyor. Spor yapıyorum diye üzülüyorum senin için dedi. Ki ben uzun zamandır ilk kez böyle egzersiz yaptım.
Maddiyat vurgusu ayrı, kilo veremeyişin maddiyatla hiçbir ilgisi olmaması ayrı. Nerden tutsan elinde kalıyor. Aksine diyet yapmadığım zaman abur cubura yığdığım paranın haddi hesabı yok.
Tamamen kendi kararsızlığımızla ilgili.
İlaçlar bittiği zaman, aynı mide ameliyatı olanlar gibi kendi iradesi devreye girecek. Her yol aynı kapıya çıkacak.
Verdiğimiz emek çok değerli. Ter döküp kafa yorarak yaptığımız her iş gibi önemli. Bazıları çıkacak böyle. Biz cerrahi haplı tedaviden daha kalıcı olan kendi irademizle bunu yapacağız. Bu yüzden imrenilecek olan budur.
Kendi sağlığımız kendi mutluluğumuz için belki de yaptığımız ilk şey. Bütün o zorluğuna rağmen kendisine inanıp istediğine sahip olan kadının gücüne ancak imrenilir. Küçümseyen biri çıkarsa bilelim ki doğru yoldayız
Hedefe giden bütün yollar mubahSüt içince de tıkıyor beni. Bol su. Aç karnına süt sonra su diyorlar. Bütün tuşlara basıyoruz sudem ahaha
Sabahtan salatanı yanına alabilirsin canım. Karnabahar fırınlayıp alabilirsin. Nohut haşlanmış mısır. Bunları ben çok seviyorum. Yemek değil de benim sağlıklı atıştırmam gibiKızlar ya ramazanı bayramdi derken ben asla diyet düzenimi tutturamadim. Artık günlük kütüphaneye gidiyorum kpss için bugün öğünlerim saçma sapan oldu bana öneride bulabilir misiniz
malesef canım. Allah önce yüzümüze gülen haset insanlardan korusun. İçten içe mutsuz olmamızı isteyenlerden korusunİnsan asla iyi biseyler yapmani istemiyorlar. Her zaman herkesin deneyimi tecrübesi en iyisi ama senin en kötüdür onlara göre. Bugün sabah kütüphaneye giderken kendime telkinler verdim. En çok seni hor görenlerin yüzüne tokat gibi çarpmak için adım adım gideceksin
Kolay yoldan gelen ne mutlu etti kiDeli mi neben senin gibi kolayı seçmedim nefsimle bedenimle savaşıyorum diyeydin. Sinirim bozuldu
Gercekten bütçe ayırabilecek olan varsa oda iyidir. Ama işte yemekler taze mi firmaya güvenmek lazım. Evde yapılanın yerini tutar mıValla bende işe yarayacak tek yöntem eve yemekleri yapıp göndermesi olur
Ah dutum çok geçmiş olsun. Ne dediler acilde?
Sende iyi ki varsınAslında ne yalan söyleyeyim Bugün hiç spor yapasım yoktu. Grupta yapılan sporların videoları atılıyor ya motive oluyorum gaza geliyorumİyi ki varsınız Kızlar birlikte zayıflayacağız
Aynen öyle canım. Biliyorum yine dönüp dolaşıp iradeye sahip çıkma noktasına gelecek. İnşallah kilo almaz ama kendisini tutması gerektiği an gelecek ondan kaçış yok. O zaman hap yerine irade alacakBenim en çok korktuğum bir şey yapay zayıflamak , şöyle söyleyeyim herkesin kendi tercihidir çok çok yüksek kilolarda değilsem ameliyatı iğne ya da farklı şeyler düşünmem. Çünkü bana o şekilde verilen kilolar sonra giriş gerisin geri alınır gibi geliyor. Bir de zaten sporla desteklenmediği sürece sönmüş bir balon gibi gözüküyor vücut çok özür dilerim bu tabir için. Ben sağlıklı kilo verme taraftarıyım.
Bu gruba geleli 2 ay oldu doğru düzgün bir dikiş tutturamadım. Çünkü duygusal yeme bozukluğum da var ama bir günden bir güne alternatif bir tedavi yöntemi aramadım. Öyle zayıflayanlara bir şey diyemem ama küstahça üstten bakarca bunu ballandıra ballandıra anlatan insanlara saygı duymuyorum. Çünkü her şeyi parayla elde ederim sanıyorlar evet elde edersin ama sağlığından da olabilirsin sonuçta o hapların ileride ne tür bir sorunla yol açacağını kimse bilemez.
O yüzden doğal yoldan hep birlikte Ben bunu başaracağımıza inanıyorum.
Böyle kişilere de ittiba etmemek gerektiğini düşünüyorum çünkü onlar sadece satın alma odaklı kendi iradenle yapılan bir şeyin tadını hiçbir zaman alamayacaklar.
İzin alınca da çok salıyorum ya. Geçen yıl ben de izin almıştım sınavla diyeti beraber götürmek istiyorumSabahtan salatanı yanına alabilirsin canım. Karnabahar fırınlayıp alabilirsin. Nohut haşlanmış mısır. Bunları ben çok seviyorum. Yemek değil de benim sağlıklı atıştırmam gibi
Bunun dışında şu an diyet yapamıyorsan gerçekten kafa olarak hazır değilsen izinde alabilirsin. Sınav zamanı izin alan arkadaşlar olmuştu
malesef canım. Allah önce yüzümüze gülen haset insanlardan korusun. İçten içe mutsuz olmamızı isteyenlerden korusun
Kolay yoldan gelen ne mutlu etti ki
Gercekten bütçe ayırabilecek olan varsa oda iyidir. Ama işte yemekler taze mi firmaya güvenmek lazım. Evde yapılanın yerini tutar mı
Ah dutum çok geçmiş olsun. Ne dediler acilde?
Sende iyi ki varsın
Heh işte ceza egzersizi olsun olmasın hepimiz yaptığımız sporları gönderelim. Beni de çok motive ediyor
Aynen öyle canım. Biliyorum yine dönüp dolaşıp iradeye sahip çıkma noktasına gelecek. İnşallah kilo almaz ama kendisini tutması gerektiği an gelecek ondan kaçış yok. O zaman hap yerine irade alacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?