Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Banada geçen sene diyetisyene verdiğin paralarla mide ameliyatı olmustun dediler sanki ben ameliyat çok olmak istiyorum gibi
Ben kendi başıma kilomu bi kaç koruyabildim diyetisyensiz veremiyorum ikizlerim bu sene gündüz bakımevine yazdirabilirsen( kura ile belirleniyor) onlar alıştıktan sonra çalışmayı bile düşünüyorum Can sıkıntısından bile çok yiyorum

Online diyetisyenim böyle akşam eşime kendime ayrı hazırlamak zor oluyor
Geçen yıl gittiğim diyetisyen evde pişen yemek olsun kizartma hariç her yemeği veriyordu germeden stres olmadan güzel kilolar vermiştim psikolojik açıdan da çok destek oluyor kadın çok donanımlı bir diyetisyen gerçekten
Valla öyle desinler canımı yesinler bazen öylee menüler yazıyorlar ki günlük yazdıkları menüyü hazırlamak için 2 gün yemek yapmak gerekiyor 😂

Selam hanımlar
Şiddetli böbrek sancısı ile acile zor düştüm 🤣
Büyük ihtimal ya kum döküyorum ya enfeksiyon var
Ama olsun adımlarımı tamamladım diyetime uydum
Sabah öğünüm ektedir
Adımın kaçıncı gün cezası olduğunu unuttum
Akşam 2 kaşık pilav yiyebildim tek sancıdan duramadım
2 lt su
Chocolita Chocolita Bonus Bonus

Eklentiler

• IMG_9825.webp
    IMG_9825.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_9814.webp
    IMG_9814.webp
    46 KB · Görüntüleme: 15
Selam hanımlar
Sabah öğünüm ektedir
2 lt su
Dut sen nerelisinn🥰 zahter konservesini herkes bilmez

İyi geceler beybiler
Sabah iki yumurta bir dilim ekmek
Öğlen tavuklu pilav
Ara öğün bir muz
Akşam kurufasulye pilav
Su içemedim ama adım 13,5 K

Eklentiler

• IMG_4154.webp
    IMG_4154.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 10
İyi akşamlar hanımlar🦋
Kahvaltıda bir tane haşlanmış yumurta 2 dilim ekmekten kaşarlı tost 1 tatlı kaşığı Nutella
Öğlen bir avuç kadar pişmaniye yedim
Akşam bir tabak tavuk sote 3-4 kaşık makarna yedim yanına salata ile beraber
Su miktarım şu anlık 2. 5 litre Onu 3 lt ye tamamlayacağım.
Adım sayım 4K
Pişmaniye yediğin için kendini cezalandırdım 10 dakika hit video 10 dakika normal video 10 dakika ise dans videosu yaparak bugün nötrledim 😂
Chocolita Chocolita

Eklentiler

• 1000028789.webp
    1000028789.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 9
iyi aksamlar
Menum
Sabah
Sebzeli 2 yumurta peynir 2d ekmek 1b kahve

Ara chia tohumu kefir bal sut karisimi hafif tatli

Aksam
2d ekmek 2k kiymali patates 1 kase cacik
2lt su
Adımım

Eklentiler

• 1000015368.webp
    1000015368.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 9
Selam hanımlar
Sabah öğünüm ektedir
2 lt su
Çok geçmiş olsun canım D u t D u t 💐💕🙏
Acil şifalar diliyorum.
Böbrek sancısı çok zor.
Bol su iç bu süreçte.

Bir tanıdık dedi ki geçenlerde, keşke seninde paran olsaydı da benim gibi falan beye gitseydin. Değişik bir tedavi uygulamış hiç spor yapmıyormuş. İğnelerle hapla zayıflamış. Bunu da ben kardiyo yaptıktan sonra ter içinde kalmış yüzüme söylüyor. Spor yapıyorum diye üzülüyorum senin için dedi. Ki ben uzun zamandır ilk kez böyle egzersiz yaptım.
Maddiyat vurgusu ayrı, kilo veremeyişin maddiyatla hiçbir ilgisi olmaması ayrı. Nerden tutsan elinde kalıyor. Aksine diyet yapmadığım zaman abur cubura yığdığım paranın haddi hesabı yok.

Tamamen kendi kararsızlığımızla ilgili.
İlaçlar bittiği zaman, aynı mide ameliyatı olanlar gibi kendi iradesi devreye girecek. Her yol aynı kapıya çıkacak.

Verdiğimiz emek çok değerli. Ter döküp kafa yorarak yaptığımız her iş gibi önemli. Bazıları çıkacak böyle. Biz cerrahi haplı tedaviden daha kalıcı olan kendi irademizle bunu yapacağız. Bu yüzden imrenilecek olan budur.

Kendi sağlığımız kendi mutluluğumuz için belki de yaptığımız ilk şey. Bütün o zorluğuna rağmen kendisine inanıp istediğine sahip olan kadının gücüne ancak imrenilir. Küçümseyen biri çıkarsa bilelim ki doğru yoldayız

Benim en çok korktuğum bir şey yapay zayıflamak , şöyle söyleyeyim herkesin kendi tercihidir çok çok yüksek kilolarda değilsem ameliyatı iğne ya da farklı şeyler düşünmem. Çünkü bana o şekilde verilen kilolar sonra giriş gerisin geri alınır gibi geliyor. Bir de zaten sporla desteklenmediği sürece sönmüş bir balon gibi gözüküyor vücut çok özür dilerim bu tabir için. Ben sağlıklı kilo verme taraftarıyım.

Bu gruba geleli 2 ay oldu doğru düzgün bir dikiş tutturamadım. Çünkü duygusal yeme bozukluğum da var ama bir günden bir güne alternatif bir tedavi yöntemi aramadım. Öyle zayıflayanlara bir şey diyemem ama küstahça üstten bakarca bunu ballandıra ballandıra anlatan insanlara saygı duymuyorum. Çünkü her şeyi parayla elde ederim sanıyorlar evet elde edersin ama sağlığından da olabilirsin sonuçta o hapların ileride ne tür bir sorunla yol açacağını kimse bilemez.

O yüzden doğal yoldan hep birlikte Ben bunu başaracağımıza inanıyorum.
Böyle kişilere de ittiba etmemek gerektiğini düşünüyorum çünkü onlar sadece satın alma odaklı kendi iradenle yapılan bir şeyin tadını hiçbir zaman alamayacaklar.

Süt içince de tıkıyor beni. Bol su. Aç karnına süt sonra su diyorlar. Bütün tuşlara basıyoruz sudem ahaha
Hedefe giden bütün yollar mubah
1.5 kilo ödemim gitti iki günde 💃
Bunu bilmiyordum yarın da onu mu denesem
Elma sirkesi yapmıştı annem doğal onu içmeyi düşünüyorum her sabah aklıma gelmedi bu sabah unuttum
Yesil çay içmeye başlayacağım bugün

8 Nisan

Menüm
8.00 kahvaltı
3 kk peynir
7 zeytin
Domates salatalık
Çok az yumurta salam
Bir ince dilim ekmek

9.40 ara
Çay
Bir hurma
Bir incir
Bir kayısı
Çeyrek ceviz

10.40 ara
Kahve
1 Hurma
7-8 ay çekirdek
6-7 kabak çekirdeği

12.50 öğlen
2 yumurtadan sucuklu omlet
3-4 top peynir
Domates salatalık yeşil ve kapya biber
2 yeşil zeytin

Akşam 19.30
1 kepçe arabaşı çorbası
1.5 kepçe yeşil fasulye yemeği
4 yk sucuklu bulgur pilavı
2 yk havuç tarator
1 minik dilim ekmek

21.00 ara
1 avuç çekirdek
2 kuru kayısı

23.45 ara
Menengic kahvesi

Su bir litre sanırım
Spor 7.20 den beri ayaktayim

Kızlar ya ramazanı bayramdi derken ben asla diyet düzenimi tutturamadim. Artık günlük kütüphaneye gidiyorum kpss için bugün öğünlerim saçma sapan oldu bana öneride bulabilir misiniz😓
Sabahtan salatanı yanına alabilirsin canım. Karnabahar fırınlayıp alabilirsin. Nohut haşlanmış mısır. Bunları ben çok seviyorum. Yemek değil de benim sağlıklı atıştırmam gibi

Bunun dışında şu an diyet yapamıyorsan gerçekten kafa olarak hazır değilsen izinde alabilirsin. Sınav zamanı izin alan arkadaşlar olmuştu

İnsan asla iyi biseyler yapmani istemiyorlar. Her zaman herkesin deneyimi tecrübesi en iyisi ama senin en kötüdür onlara göre. Bugün sabah kütüphaneye giderken kendime telkinler verdim. En çok seni hor görenlerin yüzüne tokat gibi çarpmak için adım adım gideceksin
malesef canım. Allah önce yüzümüze gülen haset insanlardan korusun. İçten içe mutsuz olmamızı isteyenlerden korusun

Deli mi ne 😒 ben senin gibi kolayı seçmedim nefsimle bedenimle savaşıyorum diyeydin. Sinirim bozuldu
Kolay yoldan gelen ne mutlu etti ki

Valla bende işe yarayacak tek yöntem eve yemekleri yapıp göndermesi olur 😝😂
Gercekten bütçe ayırabilecek olan varsa oda iyidir. Ama işte yemekler taze mi firmaya güvenmek lazım. Evde yapılanın yerini tutar mı

Selam hanımlar
Sabah öğünüm ektedir
2 lt su
Ah dutum çok geçmiş olsun. Ne dediler acilde?

Aslında ne yalan söyleyeyim Bugün hiç spor yapasım yoktu. Grupta yapılan sporların videoları atılıyor ya motive oluyorum gaza geliyorum 😇 İyi ki varsınız Kızlar birlikte zayıflayacağız💪
Sende iyi ki varsın 🩷
Heh işte ceza egzersizi olsun olmasın hepimiz yaptığımız sporları gönderelim. Beni de çok motive ediyor

Benim en çok korktuğum bir şey yapay zayıflamak , şöyle söyleyeyim herkesin kendi tercihidir çok çok yüksek kilolarda değilsem ameliyatı iğne ya da farklı şeyler düşünmem. Çünkü bana o şekilde verilen kilolar sonra giriş gerisin geri alınır gibi geliyor. Bir de zaten sporla desteklenmediği sürece sönmüş bir balon gibi gözüküyor vücut çok özür dilerim bu tabir için. Ben sağlıklı kilo verme taraftarıyım.

Bu gruba geleli 2 ay oldu doğru düzgün bir dikiş tutturamadım. Çünkü duygusal yeme bozukluğum da var ama bir günden bir güne alternatif bir tedavi yöntemi aramadım. Öyle zayıflayanlara bir şey diyemem ama küstahça üstten bakarca bunu ballandıra ballandıra anlatan insanlara saygı duymuyorum. Çünkü her şeyi parayla elde ederim sanıyorlar evet elde edersin ama sağlığından da olabilirsin sonuçta o hapların ileride ne tür bir sorunla yol açacağını kimse bilemez.

O yüzden doğal yoldan hep birlikte Ben bunu başaracağımıza inanıyorum.
Böyle kişilere de ittiba etmemek gerektiğini düşünüyorum çünkü onlar sadece satın alma odaklı kendi iradenle yapılan bir şeyin tadını hiçbir zaman alamayacaklar.
Aynen öyle canım. Biliyorum yine dönüp dolaşıp iradeye sahip çıkma noktasına gelecek. İnşallah kilo almaz ama kendisini tutması gerektiği an gelecek ondan kaçış yok. O zaman hap yerine irade alacak

Dün menü yazmadan uyumuşum
Sabah 2 domates
1 dilim peynir
2 dilim kaşarlı yumurta
Çeyrek ekmek

Akşam Fırında karnabahar
1 kase yoğurt
Yine az domates peynir
Kv Çemen yapmış. 🥲 1 dilim ekmek onunla
Derken komşum 2 dilim tatlı getirdi. Ondan 1 dilim yedim. Keşke tadımlık alıp bıraksaydım
Ama bugün güzel yürüdüm. Yine de Cezalıyım yarın ayrıca gönderirim

Eklentiler

• 1000022674.webp
    1000022674.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 4
Sabahtan salatanı yanına alabilirsin canım. Karnabahar fırınlayıp alabilirsin. Nohut haşlanmış mısır. Bunları ben çok seviyorum. Yemek değil de benim sağlıklı atıştırmam gibi

Bunun dışında şu an diyet yapamıyorsan gerçekten kafa olarak hazır değilsen izinde alabilirsin. Sınav zamanı izin alan arkadaşlar olmuştu

malesef canım. Allah önce yüzümüze gülen haset insanlardan korusun. İçten içe mutsuz olmamızı isteyenlerden korusun

Kolay yoldan gelen ne mutlu etti ki

Gercekten bütçe ayırabilecek olan varsa oda iyidir. Ama işte yemekler taze mi firmaya güvenmek lazım. Evde yapılanın yerini tutar mı

Ah dutum çok geçmiş olsun. Ne dediler acilde?

Sende iyi ki varsın 🩷
Heh işte ceza egzersizi olsun olmasın hepimiz yaptığımız sporları gönderelim. Beni de çok motive ediyor

Aynen öyle canım. Biliyorum yine dönüp dolaşıp iradeye sahip çıkma noktasına gelecek. İnşallah kilo almaz ama kendisini tutması gerektiği an gelecek ondan kaçış yok. O zaman hap yerine irade alacak
İzin alınca da çok salıyorum ya. Geçen yıl ben de izin almıştım sınavla diyeti beraber götürmek istiyorum

Back
X