Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Kesinlikle katılıyorum. Diyetisyene git diyorlar ama bende bu her saate ara öğün yüzünden düzen tutturamadım. Dediğin gibi yolunu bildikten sonra iplerin elinde olması daha iyi. Bir de canının çektiği sebzeye ete öncelik tanırsın ne bileyim

Menü iyi görünüyor. Akşamlara çorba salata koydukça doyurucu olur. Yanına gelen yemeği ayarlamış oluruz.

Mutlu günler
Gecmiş olsun mesajları ve iyi temennileriniz için Allah razı olsun insallah
21 saat aclık sonrası yulaflı tost yaptım ( 2 yk yulaf 2 yumurta 2 yk yogurt ve baharat )
Akşama son ögünüm ve sporumla birlikte tekrar paylasırım inşallah

Eklentiler

• 1000043598.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 7
  • 1000043752.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000043746.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 9
Nefsini terbiye edememiş gram emek vermemiş igneyle hapla zayıflamış diye artistlik yapıyor.Tahammül edemiyorum böyle egoist ve seviyesi düşük tiplere.Bir kere o küçük beynine sokması gereken sporun sadece kilo vermek adına yapılmadıgı beden kalp ve hayat enerjisi için yapıldıgı.Görüyoruz etrafta onlarca para döküp başa dönenleri.İrademiz yoksa hiç birşey bizde kalıcı zayıflamaya yaramaz.Sen hiç o güzel canını sıkma .Senin yaptıgın dogru ve güzel olan

Banada geçen sene diyetisyene verdiğin paralarla mide ameliyatı olmustun dediler sanki ben ameliyat çok olmak istiyorum gibi
Ben kendi başıma kilomu bi kaç koruyabildim diyetisyensiz veremiyorum ikizlerim bu sene gündüz bakımevine yazdirabilirsen( kura ile belirleniyor) onlar alıştıktan sonra çalışmayı bile düşünüyorum Can sıkıntısından bile çok yiyorum

Online diyetisyenim böyle akşam eşime kendime ayrı hazırlamak zor oluyor
Geçen yıl gittiğim diyetisyen evde pişen yemek olsun kizartma hariç her yemeği veriyordu germeden stres olmadan güzel kilolar vermiştim psikolojik açıdan da çok destek oluyor kadın çok donanımlı bir diyetisyen gerçekten

Hay ağzın bal yesin denp. İçimden geçenleri söyledin. Oda yüksek kilodan düştü diye düşünüp anlar diye destek beklerken böyle karşılık alınca canım sıkıldı ama geldi geçti. Kimseden destek beklemeyeceksin. Gerek yok. Ne yapıyorsak kendimize. Sağol canım

Günü 17.00 da kapadım kefirle canım yemek istemedi yulaf beni hep çok tok tutuyor
20.00 da 30 dk egzersiz videosu yapacagım
10.000 adım cepte zaten

Chocolita
Bonus

Eklentiler

• 1000043746.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 7
  • 1000043831.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 8
  • 1000043840.webp
    13 KB · Görüntüleme: 9
  • 1000043833.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 6
Kızlar ya ramazanı bayramdi derken ben asla diyet düzenimi tutturamadim. Artık günlük kütüphaneye gidiyorum kpss için bugün öğünlerim saçma sapan oldu bana öneride bulabilir misiniz

İnsan asla iyi biseyler yapmani istemiyorlar. Her zaman herkesin deneyimi tecrübesi en iyisi ama senin en kötüdür onlara göre. Bugün sabah kütüphaneye giderken kendime telkinler verdim. En çok seni hor görenlerin yüzüne tokat gibi çarpmak için adım adım gideceksin

Ben Aralık ayında basladim diyetisyene 3 ay gittim verdiği listeyi yapmadım çünkü tüp bebek sürecindeyfim asla motive olamadım. Kadın bana ne komusmalar yaptı ne motivasyon desteği uyguladiysa zerre umrumda olmadi

Valla bende işe yarayacak tek yöntem eve yemekleri yapıp göndermesi olur

8 Nisan, Salı günü,
Öğlen peynirli sandviç yedim, çay içtim.
Akşam yemeğinde sulu köfte ve erişte vardı.
Su:2 lt. içtim.
Adımlarım:4018
Chocolita
İyi akşamlar.

Deli mi ne ben senin gibi kolayı seçmedim nefsimle bedenimle savaşıyorum diyeydin. Sinirim bozuldu

Kahvaltı
Yarım muzlu Yulaf lapası
2 çilek
Ara öğün
3 adet finger bisküvi
Akşam
Yarım tavuk döner dürüm ev yapımı
Biraz pattes kızarması
Spor yapamıyorum belim hala bitik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…