- 25 Nisan 2009
- 34.320
- 39.770
anladım canım. çok acele etmişsinbende o yok işte canm benmle ilgilenmesse ben gidipde yanaşmam asla.. o surat asarsa bende asarm o konuşmassa bende konuşmam aman benmle konuşmuyor benmle ilgilenmiyor beni öpmedi sunu ypamadı demem geri adım atmam ben önceden yapyrdm hiç bir karşılık alamadm sonra bende bıraktm
bide biz birbirimizi hiç tanımadan 1 sene içinde hem tanışma hem evlilik oldu. tanıma fırsatmzda fazla olmamıştı.
bizler (kadınlar) sanıyoruz ki evde rahat yok. anne baba dırdırı. ne bileyim iste evden kurtulma düşüncesi ile sanıyoruz ki evlilik harika bi şey , evleneyim kurtulayım. özgür olayım vs vs . malesef öyle değil. her evlenen genç kız ( çoğunluğu ) , anne evini özlüyor . ilk başlarda bu böyle.
sonra zamanla evliliğinizdeki zorlukları aşınca bu da geçiyor . ama aşmanız lazım.
sana sokulmuyorsa sen de sokulma o zaman. konuşmuyorsa konuşma. kırılma noktası olacak sonuçta bi yerde. o zaman da geçmişe dönük konuşmamanız lazım.
yani sen böyle etmiştin. böyle yapmıştın. böyle söylemiştin gibi. asla . en büyük hatalardan biri budur yeni evlilerde. ya da ne bileyim yeni olmasa da tüm ilişkilerde. geçmiş , adı üstünde . geçmişte kalsın.