- 25 Nisan 2009
- 34.320
- 39.770
kaç yaşında olursa olsun birinin düşüncelerini değiştirmeye çalışmak çok yanlış zaten. yaşı büyük vs değişmiyor demişsin .evet çok erken evlendim blyrm canm ve şimdiki aklm olsa yşaı bu kadar büyük biri ile evlenmezdim neden dersen.
düşüncelerini değiştiremiyorsn artık oturmuş oluyor herşey sabit fikirleri oluyor ve baş gelemiyorsn cok pişman oldm ilk başlarda ama napym..
ben başlasamda biyerde eşim patlak veriyor eşim başlasa ben patlak veriyorum onuda denedik fayda etmedi.
bende iyi yönlerine bakmaya çalışıyorum evime işime yardm ediyor yemegimi yapıyor bize ayırır hep vaktini cok iyi bir baba bizi hiç kırmaz her dediğimizi yapar.. bu yönlerine bakmya calşyrm napym
ama saygı nasıl düzelecek bilmyrm hiç
isterse 10 yaşında olsun. değiştirmeye çalışmak diye bi şey yok. hani çocuklarımıza yön verip doğruyu gösteririz ama zorla direterek bunu yaparsak şayet onlarda bile büyük tepkiler şeklinde geri dönüşler alırız .herşey güzellikle tatlı dille yapılırsa karşı taraf anlamaz bile ben nasıl buna izin verdim. nasıl bunu kabul ettim diye. aynı zamanda nefret de duymaya başlayabilir çocuk zorla diretme tavrına karşı.