Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

he he heee ukraynalı haa ıyıymısss....:KK9:
Sıze basımdan gecen bır konuyu anlatayımda gulun hatunlar;
ben doguda gorev yapıyoken dogumdan sonra 9 ay kadar ucretsız ızın aldım,bır muddet kızıma ben baktım.
Sonra eve gelecek bır bakıcı aradık.bır arkadasın tanıdıgı bırısı varmıs bırlıkte geldıler tanıstık anlastık,kızıma bakacak uydugu ve temızlıge vaktı oldugu zamanlarda da temızlık yapacaktı...
Neyse sohbet hos bes derken,arkadasım dedıkı sızın dugun fotograflarınızı goremedım,albumunuz yokmu bakalım dedı....
Ben albumu getırdım,
fotograflara bakarken;masalllah ne kadar guzel bır gelın olmussun dıye ıltıfatlar ederken,
bakıcı olan arkadas;ama abının de hakkını yemeyelım,oda cok yakısıklıymıs dedı,tabıı ben dumur....
Aradan bır kac gun gectı,kız bakıcı olarak gıdıp gelıyo falan ben ogle aralarında kızımı emzırmek ıcın gelıyodum,esım arabada beklıyodu .yukarıya cıkmıyodu.malum orası dogu ne olur ne olmaz dıye...
Ben yukarıya cıktıgımda kız soruyo;ılker abı gelmıyo mu?
Anacım bır degıl ıkı deıl.baktım her zaman kocamı sorup duruyo temızlıgı bahane ettım yol verdım gıttı...
Esım hala ;baktın kocayı kaptırcan postaladın gıttı der guler...

desene çocuk baktıracam derken

kocada gidecek :KK52::KK52::KK52::KK52:

saol tatlım...
ne yaptın?
sımdı yılbasından sonra ızınlımısın,ne yapmayı planlıyosunuz?

yılbaşında çıkıp pazartesi günü geleceğimm

eşimde izin aldı

gündemimde temizlik ve çocuğumla yapaağım programlar var

inş güzel geçer yaa :)

belki ufak bi kaçamak tatil bakalımmm

yılbaşında çıkıp pazartesi günü geleceğimm

eşimde izin aldı

gündemimde temizlik ve çocuğumla yapaağım programlar var

inş güzel geçer yaa :)

belki ufak bi kaçamak tatil bakalımmm

oglusunla ve kocacıgınla gecırecegın guzel gunler ıste ne guzel,uyu dınlen hep bırlıkte kahvaltı edın...
ooooh mıss:21:

sanırım benim de öyle olacak

saat 8-9 ayaktayızzz

yahu kızlar cep telefonuma degısık degısık msjlar gelıyo,
hanı su medıkallerın sattıgı bırtakım acaıp urunler varya onların tanıtım msjları ıste...
hatta esımde bırkac kere gordu neden gelıyo bu msjlar sana dedı takıldı epeyce gulduk....
sımdı yıne geldı bende aynı msjı esıme yolladım....:KK53:

slm hos geldınnn:KK34:
Hoşbuldukkk canımm, anca bitirdim işlerimi daha da war ama müdür yok yanımda artıkınnn :KK33:
Hoşbuldukk hoşbuldukkk nasılsınnn konu temizlikmişşş :21::21::21:
hoşgeldin bugün ki konumuz temizlik ve püf noktaları

Hoşbuldukkk yağmurcum :KK12:
Temizlik mi :26:
Ya işe girdiğimden beri annem yapıyo temizlik benimm :KK17:
Normalde titiz düzenli biriyimdir ama uzun süredir ewde derin temizlik yaptığımı hatırlamıyorum :KK17::KK17:
Ama şuna çok öenm veririm..
Lavabo, tuvalaet mutfak hep parlak durmalı.. Yani o çamaşır suyu kokusunu almalıyım, yoksa hijyen gelmiyo bana hiç bir yer :KK53:
Hele aygaz asla batık duramaz bırakmamm, ciflerim durularım, kurularımm her yemekten sonraa.. Mutfağı dümdüz yapmadan gidip dizi keyfii yapmamm :KK53:
Sabahlarıda yatağımı toplamadan işe gitmemm :KK9:
Şimdii sizi dinliyorum hanımlar, sizin temizlikte püf noktalarınız neler :KK53:

hanı su medıkallerın sattıgı bırtakım acaıp urunler varya onların tanıtım msjları ıste...
hatta esımde bırkac kere gordu neden gelıyo bu msjlar sana dedı takıldı epeyce gulduk....

Ayy banada geliyo o mesajlardan, ben sewgilime gönderemem ama ayıp olurr :KK53::KK53:
Nerden nasıl bulaştım anlamadım ama geliyoo
:26:

banada geliyor yaa

en kötüsü iş telefonuma da geliyor

bide içerik fenaa :)

X