- 15 Kasım 2013
- 6.517
- 56
- 34
Lokantası olan vatandaşın biri ısmarladı bizim servise bugün yemek arada ii oluyıo böle vatandaşlar:)))))
::) ay canımm bişey istemiyor aslında
dün mantıyı çok abarttım
sonra cipss falan
ayyy bu aralaar coşuyorumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lokantası olan vatandaşın biri ısmarladı bizim servise bugün yemek arada ii oluyıo böle vatandaşlar:)))))
he he heee ukraynalı haa ıyıymısss....
Sıze basımdan gecen bır konuyu anlatayımda gulun hatunlar;
ben doguda gorev yapıyoken dogumdan sonra 9 ay kadar ucretsız ızın aldım,bır muddet kızıma ben baktım.
Sonra eve gelecek bır bakıcı aradık.bır arkadasın tanıdıgı bırısı varmıs bırlıkte geldıler tanıstık anlastık,kızıma bakacak uydugu ve temızlıge vaktı oldugu zamanlarda da temızlık yapacaktı...
Neyse sohbet hos bes derken,arkadasım dedıkı sızın dugun fotograflarınızı goremedım,albumunuz yokmu bakalım dedı....
Ben albumu getırdım,
fotograflara bakarken;masalllah ne kadar guzel bır gelın olmussun dıye ıltıfatlar ederken,
bakıcı olan arkadas;ama abının de hakkını yemeyelım,oda cok yakısıklıymıs dedı,tabıı ben dumur....
Aradan bır kac gun gectı,kız bakıcı olarak gıdıp gelıyo falan ben ogle aralarında kızımı emzırmek ıcın gelıyodum,esım arabada beklıyodu .yukarıya cıkmıyodu.malum orası dogu ne olur ne olmaz dıye...
Ben yukarıya cıktıgımda kız soruyo;ılker abı gelmıyo mu?
Anacım bır degıl ıkı deıl.baktım her zaman kocamı sorup duruyo temızlıgı bahane ettım yol verdım gıttı...
Esım hala ;baktın kocayı kaptırcan postaladın gıttı der guler...
saol tatlım...
ne yaptın?
sımdı yılbasından sonra ızınlımısın,ne yapmayı planlıyosunuz?
desene çocuk baktıracam derken
kocada gidecek
yılbaşında çıkıp pazartesi günü geleceğimm
eşimde izin aldı
gündemimde temizlik ve çocuğumla yapaağım programlar var
inş güzel geçer yaa :)
belki ufak bi kaçamak tatil bakalımmm
oglusunla ve kocacıgınla gecırecegın guzel gunler ıste ne guzel,uyu dınlen hep bırlıkte kahvaltı edın...
ooooh mıss
Selam güzelll annelerrr nasılsınızzz bugün, işlerimi bitirdim anca geldim
Selam güzelll annelerrr nasılsınızzz bugün, işlerimi bitirdim anca geldim
[sıze=3]selam güzelll annelerrr nasılsınızzz bugün, işlerimi bitirdim anca geldim [/sıze]
evet en sevdiğim ikili uyku ve kahvaltı kısmı muhteşem olacak
benım de ızın deyınce ılk aklıma bunlar gelıyo da o nedenle sana yazdım,
gercı saolsun kızım hep hevesımı kursagımda koyuyo o ayrı...
sanırım benim de öyle olacak
saat 8-9 ayaktayızzz
Hoşbuldukkk canımm, anca bitirdim işlerimi daha da war ama müdür yok yanımda artıkınnnslm hos geldınnn
Hoşbuldukk hoşbuldukkk nasılsınnn konu temizlikmişşşhoşgeldinnnn
hoşgeldin bugün ki konumuz temizlik ve püf noktaları
yahu kızlar cep telefonuma degısık degısık msjlar gelıyo,
hanı su medıkallerın sattıgı bırtakım acaıp urunler varya onların tanıtım msjları ıste...
hatta esımde bırkac kere gordu neden gelıyo bu msjlar sana dedı takıldı epeyce gulduk....
sımdı yıne geldı bende aynı msjı esıme yolladım....
Ayy banada geliyo o mesajlardan, ben sewgilime gönderemem ama ayıp olurr
Nerden nasıl bulaştım anlamadım ama geliyoo:26:
Benimkinin yanında gelirsee naparım bennn
yahu kızlar cep telefonuma degısık degısık msjlar gelıyo,
hanı su medıkallerın sattıgı bırtakım acaıp urunler varya onların tanıtım msjları ıste...
hatta esımde bırkac kere gordu neden gelıyo bu msjlar sana dedı takıldı epeyce gulduk....
sımdı yıne geldı bende aynı msjı esıme yolladım....