Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

ah şu adama bir güvensem
tek başıma 2 ciye cesaretim yok
ha oldumu 3-4 yaşında kadar ilgilendi allah var
ama ondan sonra hepten bıraktı
şu an hazır hissetmiyorum
eğer yaparsam çalışmam bu sefer

bende seninle aynı fikirdeyim gözüm almıyor,kimseye de gebe kalmak istemiyorum artık çocuk büyütsğn die ,zaten k.validem ikinciye bakmam diye sinyal verdiii ee bende düşünmüyorum anlıcann

selam kızlar nasılsınız pek de muhabbet olmamış bakıyorum. neyse yarın çalışmıyorum ama pazar buradayım ya.
nöbetçiyim bu dönemde tutayım da sonra bir yıl tutmam.

çok yoğundum ben gennel olarak da öyleydik sanırsam canımmm,iyiyizzz sen nasılsın bakalımmm

bende seninle aynı fikirdeyim gözüm almıyor,kimseye de gebe kalmak istemiyorum artık çocuk büyütsğn die ,zaten k.validem ikinciye bakmam diye sinyal verdiii ee bende düşünmüyorum anlıcann

bak şimdi birşey diyeceğim ilkini yapana kadar da e çocuk ne zaman geliyor biz ne zaman torun seveceğiz derler sonra da hemen bıkarlar.......

bak şimdi birşey diyeceğim ilkini yapana kadar da e çocuk ne zaman geliyor biz ne zaman torun seveceğiz derler sonra da hemen bıkarlar.......

merak etme canım arayı uzun tutuncada kardeşsiz olmaz diyecekler elbet,ozaman bende diyeceğim çalışmayı bırakmayı düşünmüyorum bakan varsa yapacam diye...

arkadaşlar geçen hafta bu sayfadamıydı hatırlayamıyorum ama birkaç arkadaşla çok güzel muhabbet etmiştik ve eşim havaalanında akşama gelecek ne yemek yapsam diye sormuştu. küslerdi ve barış demiştik.
ARKADAŞIM SENİN KİM OLDUĞUNU HATIRLAYAMADIM VE SENİ ARIYORUM MUHABBET ETMEK İÇİN. SON DURUMLARI DA MERAK EDİYORUM. BULURMUSUN BENİ :)))))))

ay o benim galiba :)

geldi kocamm :)

aradığım kişi senmisin acaba

evet aradığın kişi taaa kendisi myheartttt

Bende hastayım galiba bugün vatana millete hayırlı olsun. Grip hapı tüketenlerin arasına bir yenisi daha katılıyor bugün. Ilk önce allerjim arttı sandım ama yok her yerim ağrıyor bu hapşırık tınsırık nezleye işarıt

maşallah nazar değmesğn. Bende evimi terketti acep demiştim.neyseki sorun çözüldü.
Ne yemek yaptın

:)

daha önce onu yapmışlığı var ama şimdi iyiyiz Allah'a şükür

kızların verdiği taktikleri uyguluyorum

sakin sakin davranıyorum

kızmıyorum genelde susuyorumm

kıymalı patates yaptım

ama geç geldi 1 gibi yiyemeden yattı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…