- 15 Kasım 2013
- 6.517
- 56
- 34
evet bebeğim çalışmaya devam
kim bakacak yeni babyeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bebeğim çalışmaya devam
Bende 2 tane var allahım bağışlar inşallah. Işleri yetiştiremiyorum ama. Yorgunluklar da cabası
ev işlerini yetiştirenler formülü ne bunun. çocukların biri 4 diğeri 1 yaşında göz önünde bulundurun lütfen
erkeklerin evi terketmeleri de var bu da yeni moda. Bilirim canım bende enteresan kafalar:)
daha önce onu yapmışlığı var ama şimdi iyiyiz allah'a şükür
kızların verdiği taktikleri uyguluyorum
sakin sakin davranıyorum
kızmıyorum genelde susuyorumm
kıymalı patates yaptım
ama geç geldi 1 gibi yiyemeden yattı :)
erkeklerin evi terketmeleri de var bu da yeni moda. Bilirim canım bende enteresan kafalar
ne iş yapıyor ispanya falan gidiyor ya ??
Erkeklerin gözünün dışarda açılanı da iyi değil.
Yurt dışındakileri görünce kıyasa gidebilir.
Kaldı ki türkiyede bile hemen kıyasa başvuruyorlar. Herneyse hepimizinki iyi olur inşallah :)
senindemi çocuk 2 tane heart
kim bakacak yeni babyeee
bebeğim ilkine çoğunluk anane, buna da yine ilk 3 ay ben sonra anane bakacak
Allah ona sağlık sıhhat versin diyorum. hiç olmazsa 3 yaşına kadar bakarsa sonra doğru kreş
Amin canım
eşin yardımcı oluyordur inşş
yoksa zor olacaktır yine senin için
ilgi göstermen gereken yerler artacak sonuçtaa
merhaba arkdaslarım ,bu msjımı muhtemelen pazartesi okursunuz ama ben yinede yazayım . sitede bir derdim varda bi yorum yapmıtım ,o yüzden 2-3 gün ceza almıstım ,bu yüzden siteye giremedim .veee sizleri özledimmmm
neyse pzt. görüsürüz anacımmm ,sizleri seviorum '!
Slm kizlarrrr...
Kizim birazcik toparladi.
Yaaa aksama kadar merak ettim, acaba bizim atom karincalar ne muhabbet ettiler diye...
Yarin kv ye gidiyom.neyse ki pazar aksam donecekmisiz.
Yani siz bu msj i okuyoken ben coook uzaklarda olucam...:)
aslında bugün çalışmıyordum ama arkadaşlardan birinin yerine geldim neyseki öğlene kadar buralardayım
Slm kizlarrrr...
Kizim birazcik toparladi.
Yaaa aksama kadar merak ettim, acaba bizim atom karincalar ne muhabbet ettiler diye...
Yarin kv ye gidiyom.neyse ki pazar aksam donecekmisiz.
Yani siz bu msj i okuyoken ben coook uzaklarda olucam...:)
merhaba arkdaslarım ,bu msjımı muhtemelen pazartesi okursunuz ama ben yinede yazayım . sitede bir derdim varda bi yorum yapmıtım ,o yüzden 2-3 gün ceza almıstım ,bu yüzden siteye giremedim .veee sizleri özledimmmm
neyse pzt. görüsürüz anacımmm ,sizleri seviorum '!
genic canım günaydınn bende buralardayım :)
günaydın tatlım. nasılsın ne var ne yok ?