Hııımm muhasebeciyiz yani :)))
Hemen bir soru sorsam :))))
Şu malum gelir vergisi durumumuz var ya yıl sonu kuşa dönüyor maaşlar. Kümülatif vergi matrahından bahsediyorum.
Artan gelir vergisi uygulaması yani.
Bir arkadaşım 2 çocuk olursa bu uygulamadan kadınlar muaf olabiliyormuş filan dedi var mı böyle bişey arkadaşım yaaa
An itibariyle sene başına bakarsak maaş gerçekten çok düşüyor...
Kızlarrr yaaa en güzel evlenme teklifi yarışmasını okudunuz mu benimde ev.teklifimi koymuşlar bi bakın yaw en sonuncusu benimki
Kızlarrr yaaa en güzel evlenme teklifi yarışmasını okudunuz mu benimde ev.teklifimi koymuşlar bi bakın yaw en sonuncusu benimki
Napalım bizimde hayatımız böyle geçiyor geçecek...
şimdi evde olsak düşüncesi bile yetiyor dimi, uzatsak ayakları ssabah haberlerini izlesek, kahvaltımızı yapıp kahvemizi yudumlasak sıcak evimizde filan filan.....
ama sen birde evde durana sor bakim
o bizden beter....
bir dinlesen onu da kendi haline şükrediyor insan çünkü evde kalmak da bizim hayal ettiğimiz gibi değil :))))))
günaydın kızlar
hafta ortası oldu ama sohbetlerinize katılmadım
sabah sabah sinirden çatlayacağım valla
bayanız diye millet ne den bu kadar üstümüze gelir anlamam
araba ile sağa döneceğim bir allahın kullu yol vermedi vermedikleri gibi de tepeme tepeme sürüyorlar
Günaydın canımm,
hadi istanbulda anlıyorum da Antalya da ne yolu vermiyorlar onu anlamıyorum
hiç kibarlık yok bunlarda
öküz öküzzz toplucaaa
Günaydın kılar,
Nasıl keyifleriniz?
Güzel bir gün olsun hepimiz için.....
hemen konuyu özetliyorum
eve benden sonra geldi
içeriye montunda bişey saklayarak geldiği farketttim
yemekten sonra çat kalpli çukulatalı pasta
eşim çikolatalı sevmez bu arada
mumları yakıp getirdi oğlumda lambayı kapattı :) koptum baby 2 yaşında daha:)
sonra tek başıma oturdum pastamı yedim
eşimde neyse bi iki çatal aldıı
öylee
sonra alt kattan kardeşimi çağırdımm
ona da pasta ikram ettim o kadar
kalan pastayı da apartmana dağıttıkk
öyleee
günayyydııın hatunlarrr
myheart dogum günü hediyen yas pasta mı ??? eee baska bisiy yok mu
günaydın kızlar,,,sabah trafiğinde çileden çıkaranlara Allah sabır versin diliyorum,ben servisle evimin önünden inip biniyorum 18 km gidip geliyorum sıkıntı yok çok şükür,
oğluş 2gündür yine tuttu kıymetli hazinesini gece 12 de zorla yaptırdımm gündüz 3 saat uyumuş kalkmamışş,gece2,30da zorla uyudu çok uykusuz ve bitkinim kızlarr
günaydın kızlar,,,sabah trafiğinde çileden çıkaranlara Allah sabır versin diliyorum,ben servisle evimin önünden inip biniyorum 18 km gidip geliyorum sıkıntı yok çok şükür,
oğluş 2gündür yine tuttu kıymetli hazinesini gece 12 de zorla yaptırdımm gündüz 3 saat uyumuş kalkmamışş,gece2,30da zorla uyudu çok uykusuz ve bitkinim kızlarr
Canım Allah yardımcın olsun acil şifalar oğluşuna da...
canım allah yardımcın olsun
işte annelik böyle birşey
oğlun da en kısa zaman da düzelir
BEN ÖLESİNE YAZMIŞTIM GIRGIR OLSUN DİYE TABİİ Kİ HEDİYE GELİNLİK BANA HİTAP ETMİYOR AMA YİNEDE KOYMUŞLAR OKUYUN DA BİRAZ GÜLÜN KIZLAR http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/675069-guzel-evlenme-teklifi-yarismasi-oylama.html
BEN ÖLESİNE YAZMIŞTIM GIRGIR OLSUN DİYE TABİİ Kİ HEDİYE GELİNLİK BANA HİTAP ETMİYOR AMA YİNEDE KOYMUŞLAR OKUYUN DA BİRAZ GÜLÜN KIZLAR http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/675069-guzel-evlenme-teklifi-yarismasi-oylama.html
evet canmyagmur seninki 24 nukmara mı?
bu alkışlar eşine
Bizimki teklif etmedi bile ne kadar safmışım kuru kuruya evlendik yani
yagmur seninki 24 nukmara mı?
bu alkışlar eşine
Bizimki teklif etmedi bile ne kadar safmışım kuru kuruya evlendik yani
yagmur seninki 24 nukmara mı?
yagmur senin ki de güzel ,ben bayılıorum böyle yıllarca cıktıktan sonra evlenenlere, hic huyum degildir öyle yıllarca cıkmak.
bende tabrik ediyorummmm alkışı fazlasıyla hakkediyor eşinnnn yağmurcum:)))
yagmur senin ki de güzel ,ben bayılıorum böyle yıllarca cıktıktan sonra evlenenlere, hic huyum degildir öyle yıllarca cıkmak.