Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

bildiğim kadarıyla
böyle bir uygulama yok
vergi dilimine girmiyor diye biliyorum

tam detaylı bilgi veremiyor
çünkü ben şirket muh.
bu konularla genelde mali müşavirimiz ilgileniyor
ama gamzeye sorabilirsin

demi
bir hafta sonu ne yapıyoz ne ediyoz demeden
iki gün tatil bitiyor

Günaydın canımm,

hadi istanbulda anlıyorum da Antalya da ne yolu vermiyorlar onu anlamıyorum

hiç kibarlık yok bunlarda

öküz öküzzz toplucaaa

Günaydın kılar,

Nasıl keyifleriniz?

Güzel bir gün olsun hepimiz için.....

günayyydııın hatunlarrr

myheart dogum günü hediyen yas pasta mı ??? eee baska bisiy yok mu

günaydın kızlar,,,sabah trafiğinde çileden çıkaranlara Allah sabır versin diliyorum,ben servisle evimin önünden inip biniyorum 18 km gidip geliyorum sıkıntı yok çok şükür,

oğluş 2gündür yine tuttu kıymetli hazinesini gece 12 de zorla yaptırdımm gündüz 3 saat uyumuş kalkmamışş,gece2,30da zorla uyudu çok uykusuz ve bitkinim kızlarr

Canım Allah yardımcın olsun acil şifalar oğluşuna da...

canım allah yardımcın olsun
işte annelik böyle birşey
oğlun da en kısa zaman da düzelir

Canım Allah yardımcın olsun acil şifalar oğluşuna da...

canım allah yardımcın olsun
işte annelik böyle birşey
oğlun da en kısa zaman da düzelir

sağolun kızlarr gerçekten öyle annelik zor,annem halime gece dayanamadı kızım sen git yat sabah işe gideceksin diyor,biizim sıpa annem olsun yanımda diyor başka bir şey demiyor,,

yagmur senin ki de güzel ,ben bayılıorum böyle yıllarca cıktıktan sonra evlenenlere, hic huyum degildir öyle yıllarca cıkmak.

yagmur seninki 24 nukmara mı?

yagmur senin ki de güzel ,ben bayılıorum böyle yıllarca cıktıktan sonra evlenenlere, hic huyum degildir öyle yıllarca cıkmak.

bende tabrik ediyorummmm alkışı fazlasıyla hakkediyor eşinnnn yağmurcum:)))

sağolun canım gerçi eski romantikliği kalmadı pek ama
evet epey uzun yıllar çıktık 2003 de tanıştık 2008de evlendik valla çok hızlıydık arkadaşlar bile inanamadı

pompisko bende eşimle 5 yıl çıktım askerlik bekledim,hele 3 yılı birbirimizi 3 defa anca görebildik,ben üniversiteyi kazandığımda 3- 4 haftada bir görüşebiliyorduk mesafeler engel değilmişşş şimdi düşünüyorumda ne çılgınlıklarrr yahuuu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…