Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

2 gündür neler çekiyoruz yollarda sebep olanları Allah bildiği gibi yapsın

Şurda sıradan bir kaç kişiyiz oturup bir saat kafa yorsak eminin daha düzgün bir planlama yaparız bu arkdaşların gerçek mesleği ne acaba?

valla yoruluyorum artık işte değil de yollardaaa :)

2 otobüs değiştiriyorum bidee

Kadınız ya o yüzden yapıyor gerizekalılar........

Arkadaş trafikte takip mesafesi denen bir şey var dimi ama korumak lazım önlem olarak yani bu sabah kaç tanesi sellektör yaptı bu yüzden sanırsın yol boşta gitmiyoruz hem zaten en sağ şerit...

Bak okuyunca bende sinirlendim şimdi...

sırf bayanız diye yapıyorlar :KK47::KK47::KK47:

zaten yavaş kullanırım kurallara uyarım
öle paldır küldür kullanmam ama gel gör ki

valla yoruluyorum artık işte değil de yollardaaa :)

2 otobüs değiştiriyorum bidee

Ammmaaaan bu daha kötü servis olsa bir nebze ama o zaman bile bunalıyorsun çünkü boşuna geçen zaman düşün geçen gün bir hesapladım normalde haftada 45 saat çalışıyorum ama yolda geçen süreyi de ekleyince 60 saat olur her hafta 15 saat yani yollarda geçiyor düşün yılda 780 saat yani 24 saatten hesaplasan 33 günüm yollarda geçiyor...

Bak yine sinirlerim depreşti hatırlayınca

O zamanı çocuğun derslerine ayırsam alim olur çocuk :))))

zaten sizin oralarda olsam hiç kullanamam ben araç falan

emin ol kullanmakta istemezsin ama mecburda kalıyorsun bir yerde çünkü ulaşım da kolay değil burda metrobüsümüz var ama var işte yani....

yerçekimsiz ortamda seyehat avantajı sunuyormuş :)))))))))))

Ammmaaaan bu daha kötü servis olsa bir nebze ama o zaman bile bunalıyorsun çünkü boşuna geçen zaman düşün geçen gün bir hesapladım normalde haftada 45 saat çalışıyorum ama yolda geçen süreyi de ekleyince 60 saat olur her hafta 15 saat yani yollarda geçiyor düşün yılda 780 saat yani 24 saatten hesaplasan 33 günüm yollarda geçiyor...

Bak yine sinirlerim depreşti hatırlayınca

O zamanı çocuğun derslerine ayırsam alim olur çocuk :))))

o zaman hiç düşünme canm
olan kendimize oluyorrrrrrrr

sorma
bir severek yapıyom anlatamam
kdv günü geldi çattı
ba-bs günü
yıl sonu
daha neler neler
of of

Hııımm muhasebeciyiz yani :)))

Hemen bir soru sorsam :))))

Şu malum gelir vergisi durumumuz var ya yıl sonu kuşa dönüyor maaşlar. Kümülatif vergi matrahından bahsediyorum.

Artan gelir vergisi uygulaması yani.

Bir arkadaşım 2 çocuk olursa bu uygulamadan kadınlar muaf olabiliyormuş filan dedi var mı böyle bişey arkadaşım yaaa

An itibariyle sene başına bakarsak maaş gerçekten çok düşüyor...

emin ol kullanmakta istemezsin ama mecburda kalıyorsun bir yerde çünkü ulaşım da kolay değil burda metrobüsümüz var ama var işte yani....

yerçekimsiz ortamda seyehat avantajı sunuyormuş :)))))))))))

biz burda çok şanlıyız trafik konusunda
bazen böyle isyan ediyoruzz
şükür aslında
gideceğimiz yere yürüyerek bile gidebiliriz aslında

kız işi bırakma

düşünmeyi
stres oluyon diye söledim
işi bırakacak lüksümüz yok gerçi kendim için
hayat şartları hergün zorlaşıyorrrr

aynen cnm iş bizi bırakır biz işi bırakamayız vlla hergün aynı tantana sabah kalk işe gel akşam olsun servis otobüs eve git yemek ye yat ne kadar boş ve sıkıcı bir hayat yaaaa

Kızlarrr yaaa en güzel evlenme teklifi yarışmasını okudunuz mu benimde ev.teklifimi koymuşlar bi bakın yaw en sonuncusu benimki

aynen cnm iş bizi bırakır biz işi bırakamayız vlla hergün aynı tantana sabah kalk işe gel akşam olsun servis otobüs eve git yemek ye yat ne kadar boş ve sıkıcı bir hayat yaaaa

Napalım bizimde hayatımız böyle geçiyor geçecek...

şimdi evde olsak düşüncesi bile yetiyor dimi, uzatsak ayakları ssabah haberlerini izlesek, kahvaltımızı yapıp kahvemizi yudumlasak sıcak evimizde filan filan.....

ama sen birde evde durana sor bakim

o bizden beter....

bir dinlesen onu da kendi haline şükrediyor insan çünkü evde kalmak da bizim hayal ettiğimiz gibi değil :))))))

X