Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pompisko bende eşimle 5 yıl çıktım askerlik bekledim,hele 3 yılı birbirimizi 3 defa anca görebildik,ben üniversiteyi kazandığımda 3- 4 haftada bir görüşebiliyorduk mesafeler engel değilmişşş şimdi düşünüyorumda ne çılgınlıklarrr yahuuu :)))
evlilik aşkı öldürüyor dimi kızlar yaaaaaaaa
hele bi de çocuk olunca
ayyyy ne güzel cidden,cılgınlar sizi :) ben esimle martta tanıstım,nisanda aileler tanıstı,ekiimde nisan haziranda dügün :) bir yıl icinde ,bu hazirandada bebek :) hızlıyım anacım ben ,5-6 yıl cıkmak, zorr gercekten ,bide gecimsizimdir ,cocuk benle tartısmadan bıkardı,bırakmadan imzayı attırdım :)
Katılıyorum bazen tahammül bile zorlaşıyor :))))
Vaay sende epey hızlıymışsın yahu :)))))
sağolun canım gerçi eski romantikliği kalmadı pek ama
evet epey uzun yıllar çıktık 2003 de tanıştık 2008de evlendik valla çok hızlıydık arkadaşlar bile inanamadı
ayyyy ne güzel cidden,cılgınlar sizi :) ben esimle martta tanıstım,nisanda aileler tanıstı,ekiimde nisan haziranda dügün :) bir yıl icinde ,bu hazirandada bebek :) hızlıyım anacım ben ,5-6 yıl cıkmak, zorr gercekten ,bide gecimsizimdir ,cocuk benle tartısmadan bıkardı,bırakmadan imzayı attırdım :)
hele bi de çocuk olunca
eskileri düşünüyorum sevgiliyken fiilan işte herşey toz pembe dünya yalnız sen ve onun etrafında dönüyor sonra evlenince büyü bozuluyor maalesef geçim derdi aile sıkıntısı coçuk derken herşey neden yozlaşıyor o eski heyecan kıpır kıpırlık kayboluyor
eşim çok sık soruyor bana beni eski kadar sevmiyorsun sen diye seviyorum evet eeşim o benim evet eski aşkım heyacanım yok maalesef ama hep taze kalamazki yıpranmışlıklar tahammülsüzlükler eklenince olmuyor
hele bi de çocuk olunca
ulen myheart....!
bak nasıl dedıgımız cıktı....
hos adamcagız sana yıne yaranamamıs o ayrı...
Katılıyorum bazen tahammül bile zorlaşıyor :))))
Vaay sende epey hızlıymışsın yahu :)))))
:)
hani benim güllerimm
senden istiyorum boemm
beklentiyi yükselttiniz sonuçtaa
bütün gün gül bekledim benn
hele bi de çocuk olunca
eskileri düşünüyorum sevgiliyken fiilan işte herşey toz pembe dünya yalnız sen ve onun etrafında dönüyor sonra evlenince büyü bozuluyor maalesef geçim derdi aile sıkıntısı coçuk derken herşey neden yozlaşıyor o eski heyecan kıpır kıpırlık kayboluyor
eşim çok sık soruyor bana beni eski kadar sevmiyorsun sen diye seviyorum evet eeşim o benim evet eski aşkım heyacanım yok maalesef ama hep taze kalamazki yıpranmışlıklar tahammülsüzlükler eklenince olmuyor
bizde aynı 2003 yılında çıktık 2008 de evlendik canım :))
merak etme balımm senden hızlılar var:))) ablam ağustos tanıştı eylül söz nişan ,ekim düğün,kasım hooooppp hamiş :)))))
bazen herşey üstüste gelir işte ozaman yenilirsin,nasıl bir sorumluluk içinde olduğunu düşünür kendini yersin,bazende ufacık bir kıvılcım kocaman bir ışık olur gözlerinde,iyiki dersin iyikiii........
gunaydın hatunlar,
cok yogunum sıze gunaydın demek ıcın kosa kosa geldım,tekrar gıdıyorum.....
aynı olması beklenemez zaten aslında mühim olan ve her şeyden önemlisi aradaki saygıyı koruyabilmek eğer bu varsa aşılmayacak sorun olmuyor ama eğer saygı kaybedilmişse aşk meşk de para etmiyor yani..
Bu arada geçen gün derste hoca bir şey anlattı çok şaşırdım...
Norveçte sanırım her 5 yılda bir evlilikler yenileniyormuş eğer gidip evliliğini yenilemezsen evliliğin geçerliliği kalmıyormuş
Aslında güzel uygulama değil mi :))))
Hoca şöyle yorum yapmıştı biz Türk'üz her işi son ana bırakıyoruz ya onu da son güne bırakırdık hatta eşten kurtulmak isteyenler son dakikaları sayardı filan dedi sınıf koptu tabi :)))))))
hani benim güllerimm
senden istiyorum boemm
al sana gül tarlası hediye ediyorum kıyamam sana yaaaa gül de neymiş kızzzzzEki Görüntüle 899843
hani benim güllerimm
senden istiyorum boemm
adam sana gul seklınde pasta almıs,
gül seklını gormekle kalmayıp ustelık bır de yemıssın...
ayrıca senın emrın olur tatlım,adresı ver gondereyım...
kızlaarrrr güzel haberlerle ben geldimm
az önce kapı çaldııı
ve çiçeksepeti geldi süprissss
eşim bana Doğum günün kutlu olsun güzellik-im diye çikolata göndermişşş
bir de not
bugün birinin doğum günü mü acaba diyee :)
ay çiçek de neymiş
bi kutu çikolata geldi boemmm
bi de mail yazmış o güzellikim de neler saklı sen biliyor musun diyee
ayyyyy kimse tutmasın beniiiii :)