Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

aaa benim kv çok hamarattır pasta börek çörek yemek falan elinden her iş gelirr

balık yapar çağırır

biz geleceğimiz zamanda mutlaka sorar şunu mu yapayım

bunu mu yapayımm

titizdir dee

yani yiğidi öldür hakkını yeme demişlerr

benimkinin de maşallahı vardır o konuda gideceğimizde de arar sorar istediğiniz bir şey var mı diye.

birde inanılmaz ama inanılmaz titiz.

sende bulmuş da bunuyorsun hhaaa
daha bir gün hazır ymege gitmemişimidr ben
asla hazırlamaz sormaz
yemegi olmaz
bize özel hazırlamaz
kendin pişir kendin ye usulüüü

amannn ben pişirecek olduktan sonra evimde de pişirir yerim ne olcak.

bu arada bendeki gelişmeleri de yazayım işler yoğunlaşmadan

haftasonu eşim de bende evdeydik

onun işleri vardı bende ve işi çocuk vs uğraştım hepp

ay sabah kahvaltı sofrasında çay dolduruyorum çaydanlık akıttı çok sinirlendimm

saçma sapan şeyler iştee

sinirlendim kendi kendimee

artık yine ne yaptığı dokunduysaa :)

neyse akşam da kuaföre falan gittimm

çocukla ilgilendi biraz

yok çocukla konuşuyor bana bugün bi iş yaptırmandın diyeee

ama ben sinirlendim tabii bana da iş yaptırmıyor sonuçta

ki bende yarım saat falan değil

tüm gün çocukla uğraşıyorum arada yemek temizlik çamaşır falan da yapıyorum

neyse akşam yemeği hazırlarken yeni sildiğim ocağa pilavı döktümm

ay bi sinirlendim içimden ağlamaya başladımm

artık nasıl dolduysammm :)

eşim geldi niye ağlıyorsun şimdi dedii

dedim pilav döküldü ona sinirlendimm

sabah çaya şimdi pilavamı sinirlendin dedii

sonra sarıldı derdin nedir dediii :KK43:

ay bendeki de nasıl sinirse bi türlü boşalmadııı

sonra dedim artık sen beni sevmiyorsun

ilgilenmiyosun

ben mail atıyorum hep geçiştiriyorsun dedimm

o da yanlış anlıyorsun dedii

seviyorum tabi seni falan

ay tabi ben bu arada ağlıyorumm

geldi sarıldı öptü ayy çok kötü oldumm

vaktim olmuyor yoğun çalışıyorum falan dedii

yaniii

bi de bana paranoyaksın dediiii :)

kız bu adam sana daha ne yapsın. hadi sende karıştırma eski defterleri bak kendi de söylemiş yoğun çalışıyor kafası dalgın.

bilmem inanasım gelmiyor bi türlü ama artık üstüne gitmemeye karar verdimm

ama bakalım yarın ne yapacak

yarın doğum günüm :)

çok doğru bir karar vermişsin.

Bu arada eşim izin alımş hastaymış eve gidip yatacakmış
ev ana baba günü:KK52::KK52:
Nerde yatacaksa garibim
neyse şimdi anneciği ona bakar o da nazlanır.biraz dedikodumu yaparlar kii asla yaptırmaz eşim
el umarım iyileşmiştir ufak ufak yollarım onları
ben burda onlar evde bi tuhaflık var bu işte
ahh kzımmm herşey senin için anneciğinin değerini umarım bilirsin

anneciği iyileştirir onu sen merak etme. bir kase çorba yapar herhalde.

zaten yarın o güller gelmesin

çekeceği var benden :)

kızzzzzzz deme öyle bak daha 10 gün önce doğumgünümdü benimde. eşime dedim birşey istemiyorum diye. tabii bende bekliyorum senin gibi çiçek ama adım gibi de biliyorum göndermez. neyse eve bir gittim in cin top atıyor evde. kmarkete uğradılar herhalde oğlan yine birşeyler istedi diye düşündüm.ben üzerimi falan değiştirdim masayı hazırlıyordum. kapı çaldı bir açtım. oğlum elinde koca bir bulet çiçek :KK17::KK17::KK17: eşimin elinde de pasta mumları falan yanıyor. hiç beklemiyordum çok hoşuma gitti ve iyiki iş yerine göndermemiş de böyle bir süpriz yapmış dedim.

allah var benim kayınvalidede yapar çağırır arada ama esas olan önemli olan benim aileme davranışaları ki aralarında hiç bir husumet yok çok şükür olmadıda,kültür farkımı görgümü cahillikmi ne dersen de

işlerine nasıl gwliyorsa öle yapıyorlar cnm benm kv 58 yaşında 2 tane kzı belli bir süre 1 gelini (eltim) hep yanındaymış daha 13 yaşındayken b.görümcek bütün işleri yaparmış evde.kv gezme gezermiş çok umursamaz bir kadınmış.görümcek der hep çocukluğumu yaşatmadı annem bana diye.o yüzden hep onlara yaptırmış.benide hep yanında olacağım zannetti çok güvendi ama maalesef.bu seneye kadar hep destektim,bayramlarda gider temizliğini yaprdım,misafiri geldiğinde yemeğine yardım ederdim,allah rızası için yaptım,bilmiyor diye.ama artık yokum şimdi yalnız kaldı.eli ayagına dolanıyor.

nice güzel yaşlara sağlık sıhhat huzurla inşallah canım şimdiden....yarın güzel bir gün olacak içime öyle doğuyorr bak gör:)))

yarın goreceksın bak kocacıgının sana duydugu askı....
ayy cok heycanlı....
hatta bak ben yarın kutluycam bak kocacıgın kutladıktan sonra...
en keyıflı oldugun anda yanı....

yarın goreceksın bak kocacıgının sana duydugu askı....
ayy cok heycanlı....
hatta bak ben yarın kutluycam bak kocacıgın kutladıktan sonra...
en keyıflı oldugun anda yanı....

kızlar dikkatinizi çekerim beklentiyi yükseltiyorsunuzzz :)

ya bişey yapmazsaa :KK43:

işlerine nasıl gwliyorsa öle yapıyorlar cnm benm kv 58 yaşında 2 tane kzı belli bir süre 1 gelini (eltim) hep yanındaymış daha 13 yaşındayken b.görümcek bütün işleri yaparmış evde.kv gezme gezermiş çok umursamaz bir kadınmış.görümcek der hep çocukluğumu yaşatmadı annem bana diye.o yüzden hep onlara yaptırmış.benide hep yanında olacağım zannetti çok güvendi ama maalesef.bu seneye kadar hep destektim,bayramlarda gider temizliğini yaprdım,misafiri geldiğinde yemeğine yardım ederdim,allah rızası için yaptım,bilmiyor diye.ama artık yokum şimdi yalnız kaldı.eli ayagına dolanıyor.

maharetli gelini bulmuş tabi kadın bırakır mı :)

maharetli gelini bulmuş tabi kadın bırakır mı :)

kız bende önceleri hiç anlamazdım diyorum ya 2 sene beraber oturduk diye lise üniv.derken hiç bişey ögrenmemişim.evlendim int.tarif alıp da yaptım her yemegi bi karnıyarık yapcam soruyorum kv ye bilmiyor o derce yani.netten bakıp yapıyordum düşünün.makinaya çamaşır atmayı bile bilmiyordum kız ben.bide kv oturuyordum düşünün rezilliğimi:) herşeyi kendi başıma ögrendim.çok eşimin baksırları pembe çıktı makinadan:)

kızlar sizde keşke istanbulda olsaydınız

ben en son üni de kalabalık doğum günü kutlamıştımm

kız bende önceleri hiç anlamazdım diyorum ya 2 sene beraber oturduk diye lise üniv.derken hiç bişey ögrenmemişim.evlendim int.tarif alıp da yaptım her yemegi bi karnıyarık yapcam soruyorum kv ye bilmiyor o derce yani.netten bakıp yapıyordum düşünün.makinaya çamaşır atmayı bile bilmiyordum kız ben.bide kv oturuyordum düşünün rezilliğimi:) herşeyi kendi başıma ögrendim.çok eşimin baksırları pembe çıktı makinadan:)

huhhhuuu renge bak boxer hemde pembee

gelinlerin yüz karası :)

Allah'tan senin kv de beceriksizmiş yoksa çekeceğin vardııı babyy

ne laflar duyardınnnn

anacım bız bıle anladık sen hala anlamamıssın...
yada soyle sorayuım,ozel gunlerı onemseyen bırımıdır esın...?

normal şartlarda evet

ama ekim ayında evlilik yıldönümümüz fiyasko kavga gürültü geçti

onun için bilemiyorum :KK43:

her sene bi çiçek gönderirdi ama bakalım artık

huhhhuuu renge bak boxer hemde pembee

gelinlerin yüz karası :)

allah'tan senin kv de beceriksizmiş yoksa çekeceğin vardııı babyy

ne laflar duyardınnnn

iki beceriksiz allahtan adamları zehirlemedik kızzzzzzzzzzzzzzzz
ben bilmiyorum dedim ama evlenirken
o zaten herkese ben gelin almadım ögrenci aldım diyordu:KK52:
Olsun kızım ögrenirsin diyordu ama herseferindede laf çaktırmadan durmazdı

ayyy o pembe çamaşır kurbanı bende oldumm çok üzülmüştüm yeniyken,şimdi gülüyorum halime:))valla eşimin sülalesinde yemek misafir ağırlamak konusunda hiç biri su dökemez elime,bir masa açarım hazırlar donatırım eşim bile şaşırır ne ara yaptın sen bukadar şeyi der,seni uyuttuktan sonra akıllım derim:)) eee artık yaparmıyım bilmiyorum o anki psikolojime bağlı şimdi sinirimden bir tas çorba bile yapasım yokk

ayyy o pembe çamaşır kurbanı bende oldumm çok üzülmüştüm yeniyken,şimdi gülüyorum halime:))valla eşimin sülalesinde yemek misafir ağırlamak konusunda hiç biri su dökemez elime,bir masa açarım hazırlar donatırım eşim bile şaşırır ne ara yaptın sen bukadar şeyi der,seni uyuttuktan sonra akıllım derim:)) eee artık yaparmıyım bilmiyorum o anki psikolojime bağlı şimdi sinirimden bir tas çorba bile yapasım yokk

bende artık uğraşmıyorum valla

kendime ancak bakıyorum zaten :)

iki beceriksiz allahtan adamları zehirlemedik kızzzzzzzzzzzzzzzz
ben bilmiyorum dedim ama evlenirken
o zaten herkese ben gelin almadım ögrenci aldım diyordu:KK52:
Olsun kızım ögrenirsin diyordu ama herseferindede laf çaktırmadan durmazdı

:) neyse Allah'tan aranızdan biri sağlam çıkmış bakkk

sende ona uymamışsınnn

:) neyse allah'tan aranızdan biri sağlam çıkmış bakkk

sende ona uymamışsınnn

ben anneciğime çekmişim zaten eşim hep der annenin çeğreği kadar yemek yap o bana yeter ama artık yetiştim sayılır yani anneme.müthiş yemek yapar bu arada birde hep eşime özene bezene donatır masayı .eşimde her yerde söler kv bir gün olsun sebze yemegiyle agırlamadı beni herzaman özenlidir bu konuda damadım gelicek diye yapmadığı çeşit kalmaz diye.zaten sorsalar en çok kimin yemeğini beğenirsin diye kv der eşim:)

ben anneciğime çekmişim zaten eşim hep der annenin çeğreği kadar yemek yap o bana yeter ama artık yetiştim sayılır yani anneme.müthiş yemek yapar bu arada birde hep eşime özene bezene donatır masayı .eşimde her yerde söler kv bir gün olsun sebze yemegiyle agırlamadı beni herzaman özenlidir bu konuda damadım gelicek diye yapmadığı çeşit kalmaz diye.zaten sorsalar en çok kimin yemeğini beğenirsin diye kv der eşim:)

kız senin kayınvalide bozulmuyor mu bu duruma. eşin hiç onun yanında da söyledi mi böyle

maalesef bizde de tam tersi annem tam bir fiyaskodur. yani eşim annemlerde yemek yemek istemez gitmek istemez.

eee adam annesinden neler görmüşşş eee benim annede ne özen var ne bişeyyy

valla çocuğa annem bakıyo diye de sinir oluyo da neyse idare ediyoruz

X