Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

benim en çok üzüldüğüm konu

böyle saçma sapan şeylere takılıp

çocuğuma yansıtmak oluyor :KK43:

dünde boş yere kızdım çocuğumaaaa

kötü bi anneyim galiba :KK43:

kötü bir anne değilsin sadece gerginsin biraz bu aralar ama cidden çocuğa yansıtma canım.

ayrıca zaman zaman aynı hatayı hepimiz yapıyoruz yalnız değilsin.

yasemin şimdi bu kızlar bizi yemek faslı ile çatlatıyor mu neee???

neden öyle dedin kız.. sende akşam neler hazırladın nelerrrr kimbilirrrrr

kötü bir anne değilsin sadece gerginsin biraz bu aralar ama cidden çocuğa yansıtma canım.

ayrıca zaman zaman aynı hatayı hepimiz yapıyoruz yalnız değilsin.

bilemiyorum canım kendimi kötü hissediyorum ve affedemiyorum kızıyorummm

dün o kadar yemek telaşının içinde almış kremimi telefona boca etmiş

süt tozunu mutfağa dökmüşş

vss

ay çok gerilmiştimm :KK43:

neden öyle dedin kız.. sende akşam neler hazırladın nelerrrr kimbilirrrrr

latife diyorum baksana balıklar bal kabakları havada uçuşuyor :KK3:

eşim ettttttt

oğlum makarna sade olacak ve spagetti

ben her türlü sebze, ot

bu aralar favorim tabii ki dolma ve sarma

eşimde etcildir kahvaltıda bile yese yer valla :) oğluş daha damak tadı oluşturamadı kendine ama yoğurda bayılıyor koca bi kase yoğurdu yiyo :KK1: Bende çok uç sebzeler olmadığı sürece herşey :)

vss

canım benim biz annelerde hata yapabiliyoruz bende oğlumu doktora götürdüğüm gün şu kaka stresine bağırmıştım sonra çok kızdım kendime,tabi annemde bana ,hatta dedi sen çocuktan önce kendini götür psikoloğa dedi tabi ben suçlu:KK43:((

benim oğlumda çok hırçınnn özellikle başkaları varken yapıyor inadına geriyor beni,,,bakalım bu akşam nasıl bir durum bekliyor babaannede bizi:)sabır diliyorum kendim adına

vss

BAZEN OLUYO CNM BÖLE AKSİLİKLER İŞTE BİZDE KENDİMİZİ TUTAMIYORUZ İNANANIRMISIN EŞİM ASKERE GİTTİĞİ İLK HAFTA OĞLUM HİÇ BİŞİ YEMEMEYE UYUMAMAYA BAŞLADI BENİDE İSTEMİYODU SÜREKLİ ANNEME GİDİYODU Bİ ARA ÖLE Bİ SİNİRLENMİŞİM Kİ BAĞIRDIM KÜÇÜCÜK BEBEĞE GİTTİM UYUDUM BİDE.AMA SABAH O KADAR KIZDIM Kİ KENDİME SONUÇTA ONUN SUÇU YOKKİ DAHA HİÇ BİŞEYİN FARKINDA DEİL.

eşimde etcildir kahvaltıda bile yese yer valla :) oğluş daha damak tadı oluşturamadı kendine ama yoğurda bayılıyor koca bi kase yoğurdu yiyo :KK1: Bende çok uç sebzeler olmadığı sürece herşey :)

ayyy benim eşimde etcilll hiç doymaz ete,bende sebze zeytinyağlı daha çok severim çok şükür oğluşum çok yemek ayırt etmez iştahla yemesede herşeyden yer çok şükür,onunda vazgeçilmezi meyvaaa

ayyy benim eşimde etcilll hiç doymaz ete,bende sebze zeytinyağlı daha çok severim çok şükür oğluşum çok yemek ayırt etmez iştahla yemesede herşeyden yer çok şükür,onunda vazgeçilmezi meyvaaa

et tavuk eşimde bende severiz ama eşim çok sebzeci değil

oğluşumda çok ayırt etmezz

slm hanımlar. çook yorgunuummm:KK43:((((
2 haftadır inanılmaz yoğun tempoda çalışıyorum. dün akşam eve gittiğim saat 23:00 gibiydi. kızımla bile zaman geçiremiyorum. yavrum nasıl özlediyse gece uyanıp uyanıp beni istedi. bende dayanamayıp yanıma aldım birlikte uyuduk. burnunu boynuma sokup öylece uyudu sabaha kadar:KK43:(((
nefret ediyorum artık bu durumdan.
ha başıma gelenlerin nedeni ise aptal asistanım. ben izindeyken herşeyi altüst etmiş. geriye dönük bir baktım. eyvaaahhh dedim yani. kaç gündür hata düzeltiyorum. ya ben yapacaksam senin burada işin ne dimi ama.çok bunaldım.
kızımı çok ihmal ettim. şimdi bana çok ihtiyacı var biliyorum bende böyle çalışınca olmuyor işte. birde kaza muhabbeti var biliyorsunuz. arabamda yok hala. sabahın 6 sından gece 11 e kadar çalışıp birde servislere tahammül etmek beni çileden çıkarıyor.
asistanımı paralamaktan yoruldum birde. çok bilmiş görünüyorki birde o beni daha çok çıldırtıyor. Allah ımm sabır sabır sabır çekiyorum akşama kadar.
eşimde bu ara çocuk gibi ilgi istiyor. kızımla uyumak istedim dün gece ki uyudum da . tamam yatak çift kişilik ama beyyimiz gitmek istemedi.3 kişi uyuduk. belim ve kolum ağrıyor. 2 tane çocuğum var benim :)))

2 haftadır inanılmaz yoğun tempoda çalışıyorum. dün akşam eve gittiğim saat 23:00 gibiydi. kızımla bile zaman geçiremiyorum. yavrum nasıl özlediyse gece uyanıp uyanıp beni istedi. bende dayanamayıp yanıma aldım birlikte uyuduk. burnunu boynuma sokup öylece uyudu sabaha kadar:KK43:(((
ha başıma gelenlerin nedeni ise aptal asistanım. ben izindeyken herşeyi altüst etmiş. geriye dönük bir baktım. eyvaaahhh dedim yani. kaç gündür hata düzeltiyorum. ya ben yapacaksam senin burada işin ne dimi ama.çok bunaldım.
kızımı çok ihmal ettim. şimdi bana çok ihtiyacı var biliyorum bende böyle çalışınca olmuyor işte. birde kaza muhabbeti var biliyorsunuz. arabamda yok hala. sabahın 6 sından gece 11 e kadar çalışıp birde servislere tahammül etmek beni çileden çıkarıyor.
asistanımı paralamaktan yoruldum birde. çok bilmiş görünüyorki birde o beni daha çok çıldırtıyor. Allah ımm sabır sabır sabır çekiyorum akşama kadar.
eşimde bu ara çocuk gibi ilgi istiyor. kızımla uyumak istedim dün gece ki uyudum da . tamam yatak çift kişilik ama beyyimiz gitmek istemedi.3 kişi uyuduk. belim ve kolum ağrıyor. 2 tane çocuğum var benim :)))

canım hoşgeldinnn

ben geleyim yardım edeyim sana

bir çırpıda toparlarız herşeyiii :)

ah yavrum tabi kide ilgi sevgi bekler

normal bunlar

ama kendini de ihmal etme kendini toparlamaya çalış

bak haftasonu geliyorrr

bebişe sonra kendine

ay eşinde dursun biraz o sana ilgi göstersin

çocuğuna senin eksikliğini hissettirmesnn

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım relaxxxx ol ve rahatla,,,her şey mükemmel olacak diye bir kaide yok ,dünyanın işini sen yapıpta madalya takmıyorlar inan,ayırabildiğin kadar kuzucuğuna vakit ayır onunla deşarj ol tatlım,ee erkekler çocuk gibi oluyor ben evdekilere seslenirken öyle diyorum büyük aslan, küçük aslan diye:))

canım hoşgeldinnn

normal bunlar

bak haftasonu geliyorrr

bebişe sonra kendine

haklısın. bende haftasonu için şööyle sakin planlar yapayım derken bu akşama amcam yengem ve 3 kızı bebek görmeye geliyorlarmış düşünsene 5,5 aylık oldu kızım yeni geliyorlar. yardımcıma bişeyler hazırla dedim ama bu yorgunlukla nasıl yapıcaz bilmiyorum. haa yarın sabah k.v ler kahvaltıya geliyor yarın akşamada eşimin yakın arkadaşı ve eşi.....
pazar günü için plan yapmıycam:))) nasılsa plan yapınca olmuyor bir şekilde birisi çıkar gelir hırsımı ondan alırım.:))) valla sinirden gülüyorum.
ahh eşim ayrı bir dert. dün o kadar işimin arasında aradı beni. diyorki bir işin düşünce arıyosun artık beni kapıcı cafer gibi hissediyorum kendimi.:)))
len cafer dedim bu öncedende böyleydi adam hala alışamadı ben pek sevmem tel konuşmayı. oda sık sık arar bunaltır beni.
yavvv bende mi var bir sorun anlamıyorum. milletin hanımları ister ilgi benim koca istiyor

anlatmazsam çatlıycam:))))))
çarşamba akşamı eve gittim eşim yok. o saatte mutlaka evde olurdu. aradım nerdesi dedim. cevaba bakın:
iş yerimdeyim. sen beni arayana kadar çıkmamaya karar verdim. :))))))))))))))))))

çarşamba akşamı eve gittim eşim yok. O saatte mutlaka evde olurdu. Aradım nerdesi dedim. Cevaba bakın:
Iş yerimdeyim. Sen beni arayana kadar çıkmamaya karar verdim. :))))))))))))))))))

ayyy çok güldüm cnm ya.böle bilgisayara bakıp gülüyorum biri görse ne der valla .
Hala gülüyorum :) sen ne dedin peki

vss

canım bak akşam ki olay ben yemek yapacağım canınız çekmesin hamsi buğula neyse balıkları tam aldım anne sana yardım edeceğim neyse tamam dedim. çünkü belki yardım ederse yer. biliyosunuz tek derdim oğlanın yemek olayı.

geçirdim eline eldivenleri ki seninki 2 yaşında hadi anlamıyor benimki 4,5 yaşında. neyse beraber bir güzel hazırladık tavada. yanına da patates haşlayacaktım onları da beraber yıkadık hepsini ocağa koydum. illaki tutturdu pasta yapalım başladı malzemeleri dolaptan çıkarmaya ben tabii sinirlendim. derinnnnnnnnnn bir nefes aldım sonra da eşimin yanına gidip hayatım ben lavaboya gidiyorum çocuk mutfakta yalnız lütfen masayı hazırlarmısınız dedim ne yaptılar bilmiyorum sonra ve bıraktım lavaboya gittim. sende lütfen çocuktan çıkarma ama böyle şeyler dene tatlım. bir de keşke annene söyleseydin de sen yemekleri yapıncaya kadar en azından yarım saat daha çocuğu idare etseydi.

benim oğlanda masada makarna pilav varsa mutlaka yanına yoğurt olacak.

canım benim biz annelerde hata yapabiliyoruz bende oğlumu doktora götürdüğüm gün şu kaka stresine bağırmıştım sonra çok kızdım kendime,tabi annemde bana ,hatta dedi sen çocuktan önce kendini götür psikoloğa dedi tabi ben suçlu:KK43:((

benim oğlumda çok hırçınnn özellikle başkaları varken yapıyor inadına geriyor beni,,,bakalım bu akşam nasıl bir durum bekliyor babaannede bizi:)sabır diliyorum kendim adına

BAZEN OLUYO CNM BÖLE AKSİLİKLER İŞTE BİZDE KENDİMİZİ TUTAMIYORUZ İNANANIRMISIN EŞİM ASKERE GİTTİĞİ İLK HAFTA OĞLUM HİÇ BİŞİ YEMEMEYE UYUMAMAYA BAŞLADI BENİDE İSTEMİYODU SÜREKLİ ANNEME GİDİYODU Bİ ARA ÖLE Bİ SİNİRLENMİŞİM Kİ BAĞIRDIM KÜÇÜCÜK BEBEĞE GİTTİM UYUDUM BİDE.AMA SABAH O KADAR KIZDIM Kİ KENDİME SONUÇTA ONUN SUÇU YOKKİ DAHA HİÇ BİŞEYİN FARKINDA DEİL.

var ya benim oğlan anane veya babaneye gittiğimizde maşallah yiyor ama evde bize kök söktürüyor. bazen sinirlenmiyorum bazen bende onunla oturup masa da ağlıyorum bütün şımarıklığı bana ve eşime

evet evet meyve kesinlikle olmazsa olmaz.

canım hoşgeldinnn

normal bunlar

bak haftasonu geliyorrr

bebişe sonra kendine

olur mu onlar zaten hissettirmiyorlar

ayyy çok güldüm cnm ya.böle bilgisayara bakıp gülüyorum biri görse ne der valla .
Hala gülüyorum :) sen ne dedin peki

ya sorma :)))) bana küsmüş beyimiz. ben onu çok ihmal ediyormuşum.. len benim kendime hayrım yok.
neyse bende hadi bak evdeyim ben gel dedim. çocuk gibi sevindi geliyorum ama beni sevdiğini söylüyceeen dedi... allaaaahıımm. bu adam 33 yaşında :))))
evde annemlerde var dı iyi tamam gel söylerim dedim. geldi yemek yedik kızımın banyosunu yaptırdım ama haşat durumdaydım . çok yorgunum yatıyorum ben dedim. söylemiycenmi dedi. la bi git işine dedim güldüm ama sinirden yani. adam bildiğin sevgi istiyor ben bu durumdayken.

aynı ablam
ablamında işi hiç bitmez
o da hep geç gelir akşamların
senin durumunu çok iyi anlıyorum allah yardımcın olsun
ama bebişin durumunu daha da iyi anlıyorum
o yüzden abalamın kızını hiç kendi evladımdan ayırmam ablamda öledir ama çoğunluka maddi ben de manevi

çarşamba akşamı eve gittim eşim yok. o saatte mutlaka evde olurdu. aradım nerdesi dedim. cevaba bakın:
iş yerimdeyim. sen beni arayana kadar çıkmamaya karar verdim. :))))))))))))))))))

aaaaaaaaaa derdi neymişde o saate kadar işyerinde hayır sen ona birşey mi yaptın

aynı ablam
ablamında işi hiç bitmez
o da hep geç gelir akşamların
senin durumunu çok iyi anlıyorum allah yardımcın olsun
ama bebişin durumunu daha da iyi anlıyorum
o yüzden abalamın kızını hiç kendi evladımdan ayırmam ablamda öledir ama çoğunluka maddi ben de manevi

çok üzülüyorum . ben çok sevgi doluyum bebeğime karşı ama gösteremiyorum. tabi bu günler geçecek ama ben hep hissedicem bunun acısını çok eminim. keşke benimde kız kardeşim olsaydı.

X