- 23 Eylül 2013
- 2.277
- 3.315
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #1.921
Günaydın bu arada hepinize az kalorili bol hareketli musmutlu pazarlar diliyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle olunca da izdivaç programına çıkmış gibi hissederim tövbe tövbe :))). Her akşam dua ediyorum abla.hayırlısı olsun diye dua et ama bak abla nasihatı AYRINTILI DUA et
iyi kocam olsun deme iyi olsun merhametli olsun düzenli olsun sakin olsun v.s. her bir şeyi ekle duana :)
Öyle ama duygusal boşluk zor bi durumHaydaa güzelim; koca ne gün olsa olur.Bak ne güzel ygs ye hazırlanıyormuşsun.Önce oku bitir bak kimler çıkar karşına.
günaydın. Sabah sabah erkeklerin arabeskdinleyecegi tuttu durduk yere dert keder sahibi oldum sayelerinde. Pek mutlu baslayamadim :)Günaydın bu arada hepinize az kalorili bol hareketli musmutlu pazarlar diliyorum :)
Öyle olunca da izdivaç programına çıkmış gibi hissederim tövbe tövbe :))). Her akşam dua ediyorum abla.
Hosgeldin canim bu paket isine care bulmak lazim sohbetinden mahrum kaliyoruz canim benim komsuya gelince bir pazar yine boyle cocugu oynatiyor kari koca aniriyorlar at esek sesi cikariyorlar ve saat yine yedi gibi duvara vurdum asagidan bagiriyor NE VAR LAN diye bunu diyen kadin ama ben agzima geleni saydim ses kesildi bir muddet cok gorgusuz ben ayni binadayiz diye birde kayinpederinin hakki var adamda ayni binada diye ses etmiyordum ama o daha beni tanimiyor yolarim valla adami cocuk sabah ders calisamadi zaten bu yil 16 tane ders vermesi gerekiyo birde bu asagidan patirti gurultu yapiyoo allahim yaa cocuk yasta evlendirilirse bir kiz olacagi bu daha 21 yasinda bes yillik evliGünaydın kizlar iyi pazarlar..paketim yenilendi şükür ama dün yine batırdım bunca zaman bozduktan sonra toplamasi kolay olmuyor.. ama öyle yada böyle olacak baska caresi yok.
angelina35 insan bütün hafta uyumayi planlayinca pazar günü böyle şeylere katlanamiyor gerçekten komsunu uyar istersen yani sonucta hafta ici uykusunu alamayan çocukların var biraz daha anlayisli olmayi öğrensin..
Kahvaltim
2 light ekmekle
1 t.k kaşığı reçel
1 t.k.biberli krem peynir
1 t.k. labne
Catalin ucuyla beyaz peynir
1 kucuk kup helva
Domates salatalik maydanoz
Kahvaltı çok az yemeyi planlıyordum ama son anda söyle düşündüm kahvalti günün erken saatinde bunlari eritebilirim gun icinde Asil dikkat etmem gereken diğer öğünler ozelliklede.akşam yemegi.. bugun bu kurali uygulamaya calisacagim insallah.
Hosgeldin canim bu paket isine care bulmak lazim sohbetinden mahrum kaliyoruz canim benim komsuya gelince bir pazar yine boyle cocugu oynatiyor kari koca aniriyorlar at esek sesi cikariyorlar ve saat yine yedi gibi duvara vurdum asagidan bagiriyor NE VAR LAN diye bunu diyen kadin ama ben agzima geleni saydim ses kesildi bir muddet cok gorgusuz ben ayni binadayiz diye birde kayinpederinin hakki var adamda ayni binada diye ses etmiyordum ama o daha beni tanimiyor yolarim valla adami cocuk sabah ders calisamadi zaten bu yil 16 tane ders vermesi gerekiyo birde bu asagidan patirti gurultu yapiyoo allahim yaa cocuk yasta evlendirilirse bir kiz olacagi bu daha 21 yasinda bes yillik evli
Öyle olunca da izdivaç programına çıkmış gibi hissederim tövbe tövbe :))). Her akşam dua ediyorum abla.
hoşgeldiiinnnSlm kızlar 5 kilo alıp döndüm aranıza benide alın kilo vermeye hazırım.
sen de aç bi roman havası onlara da iyi gelir sana da :))Gunay
günaydın. Sabah sabah erkeklerin arabeskdinleyecegi tuttu durduk yere dert keder sahibi oldum sayelerinde. Pek mutlu baslayamadim :)
oovvvv allah sabır versin aşağıda kilere akıl fikir versinHosgeldin canim bu paket isine care bulmak lazim sohbetinden mahrum kaliyoruz canim benim komsuya gelince bir pazar yine boyle cocugu oynatiyor kari koca aniriyorlar at esek sesi cikariyorlar ve saat yine yedi gibi duvara vurdum asagidan bagiriyor NE VAR LAN diye bunu diyen kadin ama ben agzima geleni saydim ses kesildi bir muddet cok gorgusuz ben ayni binadayiz diye birde kayinpederinin hakki var adamda ayni binada diye ses etmiyordum ama o daha beni tanimiyor yolarim valla adami cocuk sabah ders calisamadi zaten bu yil 16 tane ders vermesi gerekiyo birde bu asagidan patirti gurultu yapiyoo allahim yaa cocuk yasta evlendirilirse bir kiz olacagi bu daha 21 yasinda bes yillik evli
Hosbulduk :)insallahhh asosyal olduğumdan bekarligin tadını cikaramiyorum malesef. Bi yere gidersem annemle gidiyorum ancaHosgeldin aramiza tanisamadik dun yoktum ben. Merhametli sadık seni seven biri ile karsilasirsin en kisa zamanda inşallah evlilik güzeldir gerçekten ama bekarlığin da tadını çıkar sonra cokkk ozlersin:))
Slm kızlar 5 kilo alıp döndüm aranıza benide alın kilo vermeye hazırım.
ben de bu sene asosyal olmayı seçtim kendi özgür irademle bazen iyidir böyle olmak :)Hosbulduk :)insallahhh asosyal olduğumdan bekarligin tadını cikaramiyorum malesef. Bi yere gidersem annemle gidiyorum anca
Bi incecik olayimda elektrik şeysi sonradan olur insallah
gülüm rabbim ne iste kulum demiş bizde istiyoruz veriyor ama ne istiyorsak onu veriyor hayırlısıyla demeyi unutabiliyoruz bazen çekim yasası da bunu söylüyor zaten tüm evren enerjiden oluşmuştur biz insanlar da en küçük hücre atomumuza kadar incelemişler ve elektirik yani enerji çıkmış benzer enerjiler birbirini mıknatıs gibi çeker sözcükler ve düşüncelerin de enerjisi olduğuna göre :)))
Normalde de düzensiz abla kadın doğuma gitmeye cekiniyorum varsa eğer iceyim şimdi ada cayisen de aç bi roman havası onlara da iyi gelir sana da :))
regl için eğer geciktiyse ada çayı iç gülüm iyi gelir
Hosbulduk :)insallahhh asosyal olduğumdan bekarligin tadını cikaramiyorum malesef. Bi yere gidersem annemle gidiyorum anca