Haydi Yine Yeniden...

hayırlısı olsun diye dua et ama bak abla nasihatı AYRINTILI DUA et
iyi kocam olsun deme iyi olsun merhametli olsun düzenli olsun sakin olsun v.s. her bir şeyi ekle duana :)
Öyle olunca da izdivaç programına çıkmış gibi hissederim tövbe tövbe :))). Her akşam dua ediyorum abla.

Gunaydinnn. + lara cikmistim hafiften kaşık ağrısı hissediyorum regli mi olcam acaba :/ ağustosta tatile giderken adet geciktirici kullandım hali hazırda düzensiz olan reglim iyice karmaşık bi hal aldı. Geçen ay 3 hafta sancı oldu. Anca ay sonuna regli olabildim :KK43:

Öyle olunca da izdivaç programına çıkmış gibi hissederim tövbe tövbe :))). Her akşam dua ediyorum abla.

Hosgeldin aramiza tanisamadik dun yoktum ben. Merhametli sadık seni seven biri ile karsilasirsin en kisa zamanda inşallah evlilik güzeldir gerçekten ama bekarlığin da tadını çıkar sonra cokkk ozlersin:))

Günaydın kizlar iyi pazarlar..paketim yenilendi şükür ama dün yine batırdım bunca zaman bozduktan sonra toplamasi kolay olmuyor.. ama öyle yada böyle olacak baska caresi yok.
angelina35 angelina35 insan bütün hafta uyumayi planlayinca pazar günü böyle şeylere katlanamiyor gerçekten komsunu uyar istersen yani sonucta hafta ici uykusunu alamayan çocukların var biraz daha anlayisli olmayi öğrensin..
Kahvaltim
2 light ekmekle
1 t.k kaşığı reçel
1 t.k.biberli krem peynir
1 t.k. labne
Catalin ucuyla beyaz peynir
1 kucuk kup helva
Domates salatalik maydanoz

Kahvaltı çok az yemeyi planlıyordum ama son anda söyle düşündüm kahvalti günün erken saatinde bunlari eritebilirim gun icinde Asil dikkat etmem gereken diğer öğünler ozelliklede.akşam yemegi.. bugun bu kurali uygulamaya calisacagim insallah.
Hosgeldin canim bu paket isine care bulmak lazim sohbetinden mahrum kaliyoruz canim benim :KK66: komsuya gelince bir pazar yine boyle cocugu oynatiyor kari koca aniriyorlar at esek sesi cikariyorlar ve saat yine yedi gibi duvara vurdum asagidan bagiriyor NE VAR LAN diye bunu diyen kadin ama ben agzima geleni saydim ses kesildi bir muddet cok gorgusuz ben ayni binadayiz diye birde kayinpederinin hakki var adamda ayni binada diye ses etmiyordum ama o daha beni tanimiyor yolarim valla adami :KK67:cocuk sabah ders calisamadi zaten bu yil 16 tane ders vermesi gerekiyo birde bu asagidan patirti gurultu yapiyoo allahim yaa :KK11: cocuk yasta evlendirilirse bir kiz olacagi bu daha 21 yasinda bes yillik evli :KK20:

Hosgeldin canim bu paket isine care bulmak lazim sohbetinden mahrum kaliyoruz canim benim :KK66: komsuya gelince bir pazar yine boyle cocugu oynatiyor kari koca aniriyorlar at esek sesi cikariyorlar ve saat yine yedi gibi duvara vurdum asagidan bagiriyor NE VAR LAN diye bunu diyen kadin ama ben agzima geleni saydim ses kesildi bir muddet cok gorgusuz ben ayni binadayiz diye birde kayinpederinin hakki var adamda ayni binada diye ses etmiyordum ama o daha beni tanimiyor yolarim valla adami :KK67:cocuk sabah ders calisamadi zaten bu yil 16 tane ders vermesi gerekiyo birde bu asagidan patirti gurultu yapiyoo allahim yaa :KK11: cocuk yasta evlendirilirse bir kiz olacagi bu daha 21 yasinda bes yillik evli :KK20:

Ne var lan mi? Terbiyesize bak siz kalktiniz diye herkes sizinle mi kalkacak Gece yarısı uykunun en tatlı yerinde onu da sen uyandır bak ne yapıyor töbe töbe.. cocugun konsantrasyonunu her gun bozmasina izin verme canim Kayınpederin e söyle onlar anlamiyorsa

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
gülüm rabbim ne iste kulum demiş bizde istiyoruz veriyor ama ne istiyorsak onu veriyor hayırlısıyla demeyi unutabiliyoruz bazen çekim yasası da bunu söylüyor zaten tüm evren enerjiden oluşmuştur biz insanlar da en küçük hücre atomumuza kadar incelemişler ve elektirik yani enerji çıkmış benzer enerjiler birbirini mıknatıs gibi çeker sözcükler ve düşüncelerin de enerjisi olduğuna göre :)))

oovvvv allah sabır versin aşağıda kilere akıl fikir versin
o kadın 50 bile olsa değişmez gülüm çocuk değil anası babası gürültü yapıyor senin de çocuğun var uyayacak ders çalışacak olmaz böyle kayınbabasına çıtlat ne var lan dediğini de ekle o uyarsın sen hiç muhattap olma bence

kahvaltı
domates salatalık ajur maydanoz dere otu limon az zeytin yağıyla tuzsuz salata 2 servis kaşığı kadar
1 tüm hafifi rafadan yumurtalı melemen 2 servis kaşığı
2 dilim kadar ekmek

Hosgeldin aramiza tanisamadik dun yoktum ben. Merhametli sadık seni seven biri ile karsilasirsin en kisa zamanda inşallah evlilik güzeldir gerçekten ama bekarlığin da tadını çıkar sonra cokkk ozlersin:))
Hosbulduk :)insallahhh asosyal olduğumdan bekarligin tadını cikaramiyorum malesef. Bi yere gidersem annemle gidiyorum anca

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
gülüm rabbim ne iste kulum demiş bizde istiyoruz veriyor ama ne istiyorsak onu veriyor hayırlısıyla demeyi unutabiliyoruz bazen çekim yasası da bunu söylüyor zaten tüm evren enerjiden oluşmuştur biz insanlar da en küçük hücre atomumuza kadar incelemişler ve elektirik yani enerji çıkmış benzer enerjiler birbirini mıknatıs gibi çeker sözcükler ve düşüncelerin de enerjisi olduğuna göre :)))
Bi incecik olayimda elektrik şeysi sonradan olur insallah

X