- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 38
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #1.641
Tomurcukkk canim cok gecmis olsun.
Milad canim yeni topladim ve okudum okuldaki siddetten herkes muzdarip allah islah etsin.gecmis olsun canim.
Ebsurrr siir muhtesemmm tesekkurler tebessum ettirdin beni :)
Sağol canım Allah siz egitimcilerinde yardımcısı olsun işiniz cok kıymetli ama bir o kadar da zor..
@milad_tb Cim cok gecmis olsun malesef her yerde var bunlardan bizim oturdugumuz apartmanda da var ogluma aynisini yaptilar gittim kizdim ama bana bile kufur ettiler cunku evlerinde anne ve babalarindan terbiye almiyorlar annelerine soyledim benim cocuklarim oyle seyler yapmaz dedi bana ne yapicagimi sasirdim tasinmayi bile dusunuyorum yani
tomurcukkk canim size de gecmis olsun genclerde de degisti artik eskiden saygi vardi simdi artik yaslilara bile saygi kalmadi Allah cocuklarimizi hayirli birer evlat olarak yetistirmemizi hepimize nasip etsin insallah
Insan her yerde ayni yaa fransada bile bunlar yasaniyorsa ne diyeyim artık. En çok da cocuklarina konduramayan ailelere kızıyorum.. o çocuklarda onlardan bunu öğreniyor yaptığı halde yapmadim diyor nede olsa ailesi kayıtsız şartsız onlara güvenecek