Haydi Yine Yeniden...

Yarin okullar aciliyorrr vee benim maratonumda basliycak oglum artik liseli vee istedigi anadolu lisesini kazandi cokk heyecanliyiz ikimizde kuzum benimm tip Fakültesi ni okumak istiyor dr olcak insallah teyzeleri kucukte krese devam bu sene anaokulu na gidecek ama o hicc okumak istemiyo buyuk okullar cok zor anne ben gitmiycem diyo yavrum bu sene teog stresi onu mahvetti kucucuk aklinda nasilda buyutmus okulu insallah gecicidir bu durum birde okula degil dersaneye gidicem ben diyor ay bu cocuk beni oldurecek yarin bakalim bana ne oyunlar edecek aaaaaa aklima gelmisken Saheste de gelecekti okullar acilinca ooo kadro tamamlaniyor dimi tomurcuk

Evet canım şimdi de oluyor.Genelde işyerinde de masa başı çalışıyorum.Akşama kadar bayağı şişiyorum.İnan ki ayaklarım 2 numara büyüdü.Bacaklara parmakla bastırınca resmen gömülüyor.Ama dediğim gibi ilaç kullandığımda bir nebze de olsa rahatlıyorum.

şimdiden hepimize hayırlı uğurlu olsun yeni eğitim öğretim yılı
öğrencilere allah zihin açıklığı versin
öğretmenlerimize sabır versin bu veletlerle uğraşması zor:))

kızlar ben hala limonun ucuzlamasını bekliyorum 2 kasa alıp 2 lt limon suyu elde edince sarımsağı da katıp 25 gün bekleticem sonra içicem bakalım benim bacaklara varislere iyi gelirse size de diycem yapın diye kendimi kobayolarak size fedaa ediyorum :)))

ALLAH tüm yavrularımıza zihin açıklığı versin.Benim de oğluşum da bu sene üniversiteye hazırlanıyor.Yani bu sene bizim evde de stres ve koşuşturma var.Dua edin ablaları, teyzeleri :) Rabbim evlatlarımızı korusun emeklerimizi boşa çıkartmasın.Hepsi istedikleri yerlere gelsinler İnşaallah

Son düzenleme:
Ekimciğim ben de yapıcam,aklımda.Hatta burdan yazışalım da beraber başlayalım.Bir kobay da burda var :))

diyet listeleri bölümüne bir başlık açmıştı geçenlerde B Berinamila adlı bir arkadaş
Kızlar bana lütfen yardımcı olun başlığın da
morali çok bozuktu pazartesi herkes gelir kalabalıkta daha çok motivasyon olur diye bizim topiğe çağırdım 2 gündür aklım o kızcağız da kaldı inşallah o da gelir

Evet herkese kapimiz acik ve destek oldukca yukumuz hafifliyor

Dogum iznindeydim yarin okul aciliyor bebisim 9 aylik annem bakacak herkesin telasi farkli Allah yardimcimiz olsun :)
amanınnn bebişinden ayrılacaksın sen şimdi daha da heyacanlanırsın sen yokken bebeş duracakmı v.s. özleyeceksin bir de :))
emziren annelere 2 saat önce mesai bitiriyorlar öğretmenlere de vardır herhalde ders programını ona göre yaparlar çok ayrı kalmazsın yavrundan
şanslısın annen bakacak için rahat olur başkasının bakmasına göre allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin

Ayy dua etmezmiyiz ederiz tabi insallah istedigi mutlu olabilecegi yerleri kazanir allah yardimcisi olsun bir seye cok inaniyorum burda edilen dualar kabul oluyo hicc bir birimizi gormesekte hepimiz birbirimize dua ediyoruz rabbim hepimizin islerini kolaylastirsin okul isteyene okul is isteyene is huzur ve saglik isteyede istediklerini versin gonlumuzde ne varsa onu versin canimm

Amiiin İnşallah canım. Allah razı olsun. :)

Aynen guzelim.kadromuz tamamlansin full motiveyle decam edicez insallah.

o zaman iyi veya kotu bildirim girelim sali gunu herkes yuzlessin ki toparlanmasi hizli olsun.bakalim kim tatlilari dolmalari etleri fazla kacirdi

Bu arada oglusuna da hayirli olsun.Rabbim zihin acikligi versin.basarilar diliyorum tum ogrencilere ve senin ogluna yeni egitim ogretim sezonunda

He he he galiba ben kacirdim baklavalari ama cok guzeldi kayinvalide cok guzel yapiyor onuda yilda iki kez bayramlarda yapar gerci istesek hicc usenmez yine yaparda ben istemiyorum cocuklara acma borek yapar tulbent gibi incecik acar becerikli hatun bizim kayinvalide pek sever unla oynamayi Sali gunu gorcez bakalim en cok kim kacirdi

Selam hanimlar iki gundur pek ugramadim dun ablamlardaydik ama kacirmadim cok sukur bugunde benimki tutturdu mangala gidelim diye adam et yiye yiye bikmadi gitti ekmeksiz et ve biraz salata yedim fazla yemedim ama
Bencede sali gunu tartilalim ne cikarsa bahtimiza artik tabi ben baklava yemedim ya ondan boyle soyluyorum cok sukur ki sekerle pek aram yok bide olsaydi ne olurdum Allah bilir artik

Hadi bakalim hanimlar yarindan itibaren full moticasyonla devam insallah

Evet herkese kapimiz acik ve destek oldukca yukumuz hafifliyor

Dogum iznindeydim yarin okul aciliyor bebisim 9 aylik annem bakacak herkesin telasi farkli Allah yardimcimiz olsun :)
Allahtan ana Sınıfı öğretmenisin yarım gün ayrılık ta zor ama hiç yoktan iyi.Ben hep bakıcılarla büyüttüm çocuklarımı şükürler olsun ki iyi insanlar denk geldi hepsinin emaneti Rabbime

Seminer donemi alismisti da biraz daha rahat olucam.insallh

Bizde izin.olayi yok malesef ama su varki okulumla annemin evi arabayla 2-3 dk falan bi sorun olursa kosarim :) tabiki her zaman degil

Hakkimizda hayirlisi

Bende yeni geldim adanadan karnim davulll yaaa kabizlik mahvetti beni

Diger grupta pztsi ve cuma tarti gunu bakalim ekmegi ne kadar yemisim.hic tatli yemedim ben de ekmekciyim :)

Evet annem zaten 5 cocuk ustunede 5. Torunu buyutecek canim dusun artik deneyimi :)

Valla wc cikamiyorum nolcak bu halimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…