Haydi Yine Yeniden...

T Tofitella nın başlığından kopyaladım başlığı kabızlık
Merhaba arkadaslar .bildigimiz uzere surekli kabizlik hem vucuda zararli hemde kilo aldiran bir rahatszliktir bundan kurtulmak icin size bir cay onerecegim ;
1 yemek kasigi rezene ( bebekler icin kullanilandan olacak poset cay degil )
1 yemek kasigi kekik
1 ya da yarim limon (sulu olup olmamasina bagli )
Bu malzemelerin uzerine buyuk bir kupa su ekliyorsunuz ve kaynatiyorsnz daha sonra suzup icin etkisini 10 12 saat sonra gosterir ama bagirsaklarinizda ne var ne yok kurtulursunuz evellallh ..

denemedim malzemen varsa sen dene ben de açlık otu vardı onu içtim de kabızlık için :)

Seminer donemi alismisti da biraz daha rahat olucam.insallh

Bizde izin.olayi yok malesef ama su varki okulumla annemin evi arabayla 2-3 dk falan bi sorun olursa kosarim :) tabiki her zaman degil

Hakkimizda hayirlisi

Bende yeni geldim adanadan karnim davulll yaaa kabizlik mahvetti beni :KK43:

Diger grupta pztsi ve cuma tarti gunu bakalim ekmegi ne kadar yemisim.hic tatli yemedim ben de ekmekciyim :)
Hava değişimi de bazen kabızlığa sebep oluyor. ekim2009 ekim2009 in verdiği çay tarifi işe yarar bence.Benim kız da şu malum form çayların maydanozlu olanını kullanıyor,etkili olduğunu söylüyor, aklında bulunsun.

Kizlar itiraf edeyim bende tum zamanlarin kacamaklarini yaptim bayram boyunca.ne tatlisini biraktim ne cikolatasini ne etini ekmegini.ciddi yedim yani kitliktan cikmis gibiydim.uzun suren diyetin yorgunlugu mudur nedir corap sokugi gibi geldi yeme isi.
neyse artik yarindan itibaren yine olculu tuzsuz gunlerime donuyorum.kisa surede aldigim artilardan kurtulup yeniden inise gecmem lazim.
bayramda beni goren kimse taniyamadi zaten.gozlerine inanamadiklarini soylediler.daha fazla verme boyle iyi falan dedikce onlar ben simardim sanirim.nazara da geldim kimisi de cekemedi.
bundan sonra en yakin kacamagimi yilbasi olarak belirliyorum kizlar.bu kadari bana baya gider...

Kizlar itiraf edeyim bende tum zamanlarin kacamaklarini yaptim bayram boyunca.ne tatlisini biraktim ne cikolatasini ne etini ekmegini.ciddi yedim yani kitliktan cikmis gibiydim.uzun suren diyetin yorgunlugu mudur nedir corap sokugi gibi geldi yeme isi.
neyse artik yarindan itibaren yine olculu tuzsuz gunlerime donuyorum.kisa surede aldigim artilardan kurtulup yeniden inise gecmem lazim.
bayramda beni goren kimse taniyamadi zaten.gozlerine inanamadiklarini soylediler.daha fazla verme boyle iyi falan dedikce onlar ben simardim sanirim.nazara da geldim kimisi de cekemedi.
bundan sonra en yakin kacamagimi yilbasi olarak belirliyorum kizlar.bu kadari bana baya gider...
:nazar: tomurcukkk tomurcukkk bence bayramı bir rüya olarak kabul edelim, şimdi uyandık ve yarın sabahtan itibaren kaldığımız yerden devam edelim.:) Ben neredeyse senin diyete ilk başladığın kilodayım.Sen ilk nasıl başladın, neler yedin, ara öğünün ve sporun varmıydı ?:KK200:

Gunaydin canim mutlulugun sebebi okullarin acilmasimi he he he gonderdin oglani okula ohhh kendine vakit kaldi dimiii :KK53::KK53::KK53:
hehehehe ben yalnız olmayı seviyorum yaaaa :KK8::KK8:
uzun süreli tatiller de benim oğlan iyice salıyor bildiklerini de unutuyor okul iyidir her şeyi düzene disipline giriyor :cool:

Evetttt okullar acildi sabah alti bucukta kalktik ayyy bunyem alt ust oldu benimm esim erkenden kaldirdi okul saat 8:45 de imis bizimki yedide gitti :KK70:aaa cocuktan beter bu adam okul uzak olsa neyse 4,5 km ee beklemis bende geri yattim uyutmadi bi ikide bi aradi :KK62: daha kucugu goturucem okula oglen yandik bende gelcem diyo:KK70:okulun ilk gunu bi geceydi herkes duzenini kursada bende rahat rahat uyusam gecede kucuk uyutmadi anne uyuyorum uyuyorum bir turlu oglen olmuyo diye on kere kalkti :KK70:allahimm oluyorum uykusuzluktan:KK20:

Evetttt okullar acildi sabah alti bucukta kalktik ayyy bunyem alt ust oldu benimm esim erkenden kaldirdi okul saat 8:45 de imis bizimki yedide gitti :KK70:aaa cocuktan beter bu adam okul uzak olsa neyse 4,5 km ee beklemis bende geri yattim uyutmadi bi ikide bi aradi :KK62: daha kucugu goturucem okula oglen yandik bende gelcem diyo:KK70:okulun ilk gunu bi geceydi herkes duzenini kursada bende rahat rahat uyusam gecede kucuk uyutmadi anne uyuyorum uyuyorum bir turlu oglen olmuyo diye on kere kalkti :KK70:allahimm oluyorum uykusuzluktan:KK20:
:KK70::KK70::KK70::KK70:
seninkiler tam alemler hepsi heyecanlı çokk hoş yaaa

Günaydın fıstıklar,ben de iş başı yaptım.düzen iyidir her anlamda.Bende evdeyken daha çok cozutuyorum.Bugün düzenli ve tuzsuz diyet serüvenime tekrar döndüm kahvaltımdan başlayarak

:nazar: tomurcukkk tomurcukkk bence bayramı bir rüya olarak kabul edelim, şimdi uyandık ve yarın sabahtan itibaren kaldığımız yerden devam edelim.:) Ben neredeyse senin diyete ilk başladığın kilodayım.Sen ilk nasıl başladın, neler yedin, ara öğünün ve sporun varmıydı ?:KK200:
Valla Ayşe abla nerden başlayayım nasıl anlatayım bilemiyorum.Aslında uzun bir süreç benimkisi.
Daha önce yani çocuğum olmadan önce 103 kilodan 83 e yürüyüş ve diyetle düşüp hamile kalmıştım.
Hamilelik ve emzirme süreci sonunda tartıda gördüğüm maximum rakam 117 oldu.Oğlum 8 aylıktı emmeyi bıraktı ve bende diyete başladm işte.Oğlum şuanda 28 aylık.Yani 20 aydır diyetteyim diyebilirim :))
Ekmek makarna pilav abur cubur asitli içecekler vs tamamen kestim.Spor yürüyüş yaptığım pek söylenemez.
Beni hızlandıran sebeplerden biri de göğüs küçültme ameliyatı olmak istememdi.
Doktora gittiğimde 98 kiloya inmiştim.Kendime göre yaklaşık 20 kilo vermiş olsam da doktor seni bu kiloyla ameliyat etmem deyince daha bi sıkıya aldım işi.Geçen sene eylüldü sanırım.
Sonra yılbaşları yıllık izin bayramlar arada alıp vermelerim de oldu elbette.
Yakın zamanda gözümde üveit denen bir iltihap çıkınca kortizonlu ilaç kullanmak zorunda kaldım ve tuzu şekeri tamamen kestim.Kortizona başladığımda 79 kiloydum.75 e kadar indim ama bayram dolayısıyla yine artıdayım.
Biraz karmaşık olmuş olabilir yazdıkalrım ama umarım ifade edebilmişimdir.
Bu sitede de üzerimde emeği olan herkesten Allah razı olsun.Haklarını helal etsinler.Motivesiz olmuyor bu iş çünkü

Valla Ayşe abla nerden başlayayım nasıl anlatayım bilemiyorum.Aslında uzun bir süreç benimkisi.
Daha önce yani çocuğum olmadan önce 103 kilodan 83 e yürüyüş ve diyetle düşüp hamile kalmıştım.
Hamilelik ve emzirme süreci sonunda tartıda gördüğüm maximum rakam 117 oldu.Oğlum 8 aylıktı emmeyi bıraktı ve bende diyete başladm işte.Oğlum şuanda 28 aylık.Yani 20 aydır diyetteyim diyebilirim :))
Ekmek makarna pilav abur cubur asitli içecekler vs tamamen kestim.Spor yürüyüş yaptığım pek söylenemez.
Beni hızlandıran sebeplerden biri de göğüs küçültme ameliyatı olmak istememdi.
Doktora gittiğimde 98 kiloya inmiştim.Kendime göre yaklaşık 20 kilo vermiş olsam da doktor seni bu kiloyla ameliyat etmem deyince daha bi sıkıya aldım işi.Geçen sene eylüldü sanırım.
Sonra yılbaşları yıllık izin bayramlar arada alıp vermelerim de oldu elbette.
Yakın zamanda gözümde üveit denen bir iltihap çıkınca kortizonlu ilaç kullanmak zorunda kaldım ve tuzu şekeri tamamen kestim.Kortizona başladığımda 79 kiloydum.75 e kadar indim ama bayram dolayısıyla yine artıdayım.
Biraz karmaşık olmuş olabilir yazdıkalrım ama umarım ifade edebilmişimdir.
Bu sitede de üzerimde emeği olan herkesten Allah razı olsun.Haklarını helal etsinler.Motivesiz olmuyor bu iş çünkü
Gayet güzel anlatmışsın canım sağol.İnşallah birbirimizi destekleyip, motive edip hepimiz istediğimiz kilolara ineriz.Sana da geçmiş olsun gözünden dolayı.Diğer ameliyatını da umarım sorunsuz atlatırsın :KK36:

Bu arada herkese günaydınlar canımcımlar :KK37: Yeni eğitim öğretim yılı tüm öğrenci,
öğretmen ve velilere hayırlı, uğurlu olsun.Ben bu sene yine yeni yeniden sınav annesiyim :KK4: Bu oğlanın sınav stresi biraz daha şişirmezse beni iyi :KK14:
Gecen sene bizde de teog stresi vardi arkadaslar bilir nasil bir telasesi oluyo insanin ama saolsun burada ogluma butun teyzeleri dua etti sinava girerken oglumda cok sukur iyi bir okula yetlesti sen tecrubelisin galiba ustesinden eminim geleceksiniz anne ogul bizlerde bol bol dua ederiz onun icin hicc uzme kendini :KK66:

Gecen sene bizde de teog stresi vardi arkadaslar bilir nasil bir telasesi oluyo insanin ama saolsun burada ogluma butun teyzeleri dua etti sinava girerken oglumda cok sukur iyi bir okula yetlesti sen tecrubelisin galiba ustesinden eminim geleceksiniz anne ogul bizlerde bol bol dua ederiz onun icin hicc uzme kendini :KK66:
İnşaallah canım.Sağol, Allah razı olsun...

X