- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #1.381
ben hala boyumdan daha yukarı çift tekme içe tekme dışa tekme atabiliyorum esneklikte sorun yok tek üzüldüğüm oğlum kalas gibi minnacık bile bana çekmemiş çocukken ne kadar uğraşırdım esnek olsun diye ama yok olmadı demek ki bünyeden kendiliğinden olan bir şey ben dövüş sanatlarına ve sporlarına bayılırdım küçüklükten beri hala da bayılırım yaa o ayrıekim2009 inanamıyorum sana süpersin ben düz yolda yürüsem anca oluyo lisedeyken de tek düşük notum beden dersiydi anlayacağın o kadar yeteneksizim
tomurcukla sana hem imreniyorum hem gurur duyuyorumKuzum ben 95 kilocukken şimdi 66 ya düşerek 29 kilo verdim eşimde 108 kilodan 85 e düştü oda 23 kilo verdi bizde manzara böyle
ben daha son 1.5 yılda aldıklarımı veremedim 94 düm ameliyata hazırlık ilaç troid bezinin alınması v.s. derken 111 oldumKizlar esleriniz ile ilgili yazdiklarinizi okudum da siz kac kg idiniz kac kg verdiniz suan ki kg niz nedir ki aceppp
Cok heyecanlandimmm
tomurcukla sana hem imreniyorum hem gurur duyuyorum
ben de bir gün tabi Allah ın izniyle 60 lı rakamlardayım diyicem inşallahhh
sıkıntı dediğin nedir gelip geçici şeyler rabbim sonunda hep ferahlık kapısını açıyor ah biz de buzdolabı kapılarını çekmeceleri açmayıp kapatsak o dönemlerde bu hale gelmezdimkendine güven gerisi gelecek sen bi sürü sıkıntıyla başetmişsin kilolar hayli hayli gider
Çooook geçmiş olsun kendine dikkat et gece bende öyleydim soda biraz rahatlattı neyi fazla kaçırdığını düşün ona göre önerilerde bulunalımGunaydin kizlar gece hicc uyuyamadim yedigim bisey dokundu vee karnim cokkk sistioluyorum sandim sabahta migde bulantisi basladi ne yedimki ben yaa bu karnim ve migdem beni öldürecek kendimi kocamann hissediyorum bugun belki bir kac akraba gezerim kaynimlar gelecek ama ne zaman belli degil bakalim bugun nasil gececek su sis halim bir gecseydi
çok geçmiş olsun canım alıştı vucudun az ve dengeli beslenmeye şimdi hem tatlı hem et olunca tepki verdi demek ki ama mide bulantısı soğuk bir şey içtiysen yada sırtın terliyken esinti de kaldıysan bulanır dikkat et bu gün kendine inşallah iyi olursunGunaydin kizlar gece hicc uyuyamadim yedigim bisey dokundu vee karnim cokkk sistioluyorum sandim sabahta migde bulantisi basladi ne yedimki ben yaa bu karnim ve migdem beni öldürecek kendimi kocamann hissediyorum bugun belki bir kac akraba gezerim kaynimlar gelecek ama ne zaman belli degil bakalim bugun nasil gececek su sis halim bir gecseydi
Masallah canim ya sende cok iyi vermissin dogum kilosumuydu bunlar ne kadar zamanda verdinGunaydinnn.
Valla iyi gitmissss ben de bi 78.9 gorsem daha kolay olacakta nerdeeeee
Bende 102 den 81.6 idi 20.4 gitti
Çooook çok geçmiş olsun mevsim değişikliği üstüne bizim bayram telaşında kenara kalınca ufaklıklar oluyor böyle sorunlar. Ama onlar hastalanana kadar ben hasta olsam diyorum hem acı çekmezler hem de ben iki yere kendimi paralamamDun oglum oglen uykusu uyumayip aksam 8 de sizdi dedim ya 1.5 saat sonra miziklanarak uyandi.korktugum basima geldi yani.zaten keyifsizdi kac gundur baktim sesi kisilir gibi olmus hafif de oksuruk var kaptigim gibi doktora goturdum.ben is basi yapmadan iyilessin bari diye.bademcikleri kizarmis hafif usutmus.antibiyotik surup ve soguk alginligi icin suruplar verdi doktor.eve geldik.gece 1 i gecmisti uyudugunda.biz de esimin kuzeni geldi sohbet muhabbet derken saat oyle ilrrlemis ki sabaha karsi 4.30 5 e geliyordu yattigimizda.hala uykusuzum.bi yerede gidemedik hal boyle olunca...
geçmiş olsun tomurcuğum inşallah hemen toparlar yavrucak sen işe başlamadanDun oglum oglen uykusu uyumayip aksam 8 de sizdi dedim ya 1.5 saat sonra miziklanarak uyandi.korktugum basima geldi yani.zaten keyifsizdi kac gundur baktim sesi kisilir gibi olmus hafif de oksuruk var kaptigim gibi doktora goturdum.ben is basi yapmadan iyilessin bari diye.bademcikleri kizarmis hafif usutmus.antibiyotik surup ve soguk alginligi icin suruplar verdi doktor.eve geldik.gece 1 i gecmisti uyudugunda.biz de esimin kuzeni geldi sohbet muhabbet derken saat oyle ilrrlemis ki sabaha karsi 4.30 5 e geliyordu yattigimizda.hala uykusuzum.bi yerede gidemedik hal boyle olunca...