Haydi Yine Yeniden...

ekim2009 inanamıyorum sana süpersin ben düz yolda yürüsem anca oluyo lisedeyken de tek düşük notum beden dersiydi anlayacağın o kadar yeteneksizim
ben hala boyumdan daha yukarı çift tekme içe tekme dışa tekme atabiliyorum esneklikte sorun yok tek üzüldüğüm oğlum kalas gibi minnacık bile bana çekmemiş çocukken ne kadar uğraşırdım esnek olsun diye ama yok olmadı demek ki bünyeden kendiliğinden olan bir şey ben dövüş sanatlarına ve sporlarına bayılırdım küçüklükten beri hala da bayılırım yaa o ayrı

Kizlar esleriniz ile ilgili yazdiklarinizi okudum da siz kac kg idiniz kac kg verdiniz suan ki kg niz nedir ki aceppp

Cok heyecanlandimmm
ben daha son 1.5 yılda aldıklarımı veremedim 94 düm ameliyata hazırlık ilaç troid bezinin alınması v.s. derken 111 oldum
şimdi 96-97 cıvarıyım 15 kiloya yakın anaca verdim ocaktan beri

kendine güven gerisi gelecek sen bi sürü sıkıntıyla başetmişsin kilolar hayli hayli gider
sıkıntı dediğin nedir gelip geçici şeyler rabbim sonunda hep ferahlık kapısını açıyor ah biz de buzdolabı kapılarını çekmeceleri açmayıp kapatsak o dönemlerde bu hale gelmezdim duygusal açlık ne kadar yersen ye doyurmuyor insanı bundan sonra kendimi hunharca yemek yerine temizliğe ve dansa kaptırıcam

etten ve ciğerden ööööö oldum kıyma dolaba attım ciğer soyup kestim pişirdim hiç sevmem üstelik buzluğa girmez dolapta bozulur diye gece gece pişirtti eşim, güya kendi pişirecekti hıhhh kasap işte minnet etmeye gerek yok kendim yaptım koydum kenara çamaşır suyu kokusunu sever oldum vallaha

Gunaydin kizlar gece hicc uyuyamadim yedigim bisey dokundu vee karnim cokkk sisti oluyorum sandim sabahta migde bulantisi basladi ne yedimki ben yaa bu karnim ve migdem beni öldürecek kendimi kocamann hissediyorum bugun belki bir kac akraba gezerim kaynimlar gelecek ama ne zaman belli degil bakalim bugun nasil gececek su sis halim bir gecseydi

Çooook geçmiş olsun kendine dikkat et gece bende öyleydim soda biraz rahatlattı neyi fazla kaçırdığını düşün ona göre önerilerde bulunalım

çok geçmiş olsun canım alıştı vucudun az ve dengeli beslenmeye şimdi hem tatlı hem et olunca tepki verdi demek ki ama mide bulantısı soğuk bir şey içtiysen yada sırtın terliyken esinti de kaldıysan bulanır dikkat et bu gün kendine inşallah iyi olursun

Dun oglum oglen uykusu uyumayip aksam 8 de sizdi dedim ya 1.5 saat sonra miziklanarak uyandi.korktugum basima geldi yani.zaten keyifsizdi kac gundur baktim sesi kisilir gibi olmus hafif de oksuruk var kaptigim gibi doktora goturdum.ben is basi yapmadan iyilessin bari diye.bademcikleri kizarmis hafif usutmus.antibiyotik surup ve soguk alginligi icin suruplar verdi doktor.eve geldik.gece 1 i gecmisti uyudugunda.biz de esimin kuzeni geldi sohbet muhabbet derken saat oyle ilrrlemis ki sabaha karsi 4.30 5 e geliyordu yattigimizda.hala uykusuzum.bi yerede gidemedik hal boyle olunca...

Çooook çok geçmiş olsun mevsim değişikliği üstüne bizim bayram telaşında kenara kalınca ufaklıklar oluyor böyle sorunlar. Ama onlar hastalanana kadar ben hasta olsam diyorum hem acı çekmezler hem de ben iki yere kendimi paralamam

Geçen gün benim ufaklık yemek yememek için yanımda oyalanıyordu bende namaz kılıyorum komidinden uçuşa geçti Allahtan Son rekattaydım bayağı ağladı bi baktım ağzı kan dolmuş hemen hastaneye götürdük doktor röntgenci görevli zorla yarım yamalak işlerini yaptılar ödüm koptu eve gelince baktım dili kesilmiş Rabbim tüm çocukları korusun

geçmiş olsun tomurcuğum inşallah hemen toparlar yavrucak sen işe başlamadan
kız kaç yılda bir güzel muhabbet oluyordu saati unutuyoruz iyi yapmışsınız uykusuzluğunuza değmiş işte akşam gidersiniz yetiştiği kadar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…