- Konu Sahibi tomurcukkk
Hoşbuldum arkadaşım bende sizle beraber olmaktan mutluyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim gecmis olsun allah sifa versin surekli atesleniyo demistin galiba dimi canim erkek cocuklarina sunnet iyi geliyo oglun sunnet olmusmuyduSimdi gelelim bana dun gece sabaha kadar uyumadim oglumun atesi dusmedi gitti 39.5 dan 38.9 düşüyor tekrar firliyo atesi bogazi berbat antibiyotik basladik ama ates cok fazla cok yorgunum bende diyet adina biseyler yapmaya calisiyorum bu durumda cok zorlaniyorum biktim bu dusmeyen atesden az once yine dus aldirdim ates halen cok yuksek bugun tartildim 73 olmusum galiba odem oldum uyumadigim icin regl olmam gerek o da olmadi maydanoz kurune basladim tekrar insallah oglum bir an once iyilesirde bende duzenime geri donenirim oglusuma dua edin teyzeleri artik ateslenmesin
Tesekkur ederim canim hayir sunnet olmadi ondanmidir ki bizde hazir olmasini bekliyoruz seneye yaptiralim diyoduk ama bu durumda ne yapariz bilemedim simdiCanim gecmis olsun allah sifa versin surekli atesleniyo demistin galiba dimi canim erkek cocuklarina sunnet iyi geliyo oglun sunnet olmusmuydu
inşallah canım inşallah bir daha ateşlenmez bu kadarSimdi gelelim bana dun gece sabaha kadar uyumadim oglumun atesi dusmedi gitti 39.5 dan 38.9 düşüyor tekrar firliyo atesi bogazi berbat antibiyotik basladik ama ates cok fazla cok yorgunum bende diyet adina biseyler yapmaya calisiyorum bu durumda cok zorlaniyorum biktim bu dusmeyen atesden az once yine dus aldirdim ates halen cok yuksek bugun tartildim 73 olmusum galiba odem oldum uyumadigim icin regl olmam gerek o da olmadi maydanoz kurune basladim tekrar insallah oglum bir an once iyilesirde bende duzenime geri donenirim oglusuma dua edin teyzeleri artik ateslenmesin
Bence bi arastir canim kuzenimin ogluda surekli atesleniyodu uc dort haftada bir antibiyotik kullaniyolardi doktor sunnet yaptirin dedi ve cidden sunnet olduktan sonra hastalanmalari azaldiTesekkur ederim canim hayir sunnet olmadi ondanmidir ki bizde hazir olmasini bekliyoruz seneye yaptiralim diyoduk ama bu durumda ne yapariz bilemedim simdi
Hoşbuldum arkadaşım bende sizle beraber olmaktan mutluyum
canım teşekkürler 80 kiloyum 60'a düşmek hedefim inşallah çocuk tedavisi için doktor kilo vermem gerektiğini söyledi öyle yanı hepimize hayırlı olsun canım
Simdi gelelim bana dun gece sabaha kadar uyumadim oglumun atesi dusmedi gitti 39.5 dan 38.9 düşüyor tekrar firliyo atesi bogazi berbat antibiyotik basladik ama ates cok fazla cok yorgunum bende diyet adina biseyler yapmaya calisiyorum bu durumda cok zorlaniyorum biktim bu dusmeyen atesden az once yine dus aldirdim ates halen cok yuksek bugun tartildim 73 olmusum galiba odem oldum uyumadigim icin regl olmam gerek o da olmadi maydanoz kurune basladim tekrar insallah oglum bir an once iyilesirde bende duzenime geri donenirim oglusuma dua edin teyzeleri artik ateslenmesin
En kisa surede arastiricam canim belkide sebebi budur.Bence bi arastir canim kuzenimin ogluda surekli atesleniyodu uc dort haftada bir antibiyotik kullaniyolardi doktor sunnet yaptirin dedi ve cidden sunnet olduktan sonra hastalanmalari azaldi
Canim bu pulbiberli limonlu yogurdu ne zamandir kullaniyorsun faydasini gordumu?Kahvaltı haşlama yumurta domates salatalık maydanoz peynir arada elma öğle yemeği nesfitli yulaflı karışım arada yarım muz yeşil çay akşam yemeği 2 biber dolması fırında kabak yoğurt bol bol su yatarken pul biberli limonlu yoğurt
Tamam canim bir ara tomurcukda kullaniyodu galiba uzun sure kullandi sende baya kilo vermissin acaba dedim ayni yontem sayesindemi bu kadar kilo verdin diye dusundum yeni baslamissin insallah iyi sonuclar alirsinYoğun araştırmalar sonucund aşladım 2 hafta sürekli yapmak gerekiyor akşam yatmadan yarım saat önce yemeliyiz bugün benim 3. , günüm göbek yağları için olan bi kürmüş bende en çok göbekten şikayetçiyim sanki kendiliğinden olmuş gibi biraz indi gibi ama kesin sonucu bitiminde söylerim
Kiyamam kuzuma yaa.Rabbim acil sifalar versin canim.insallah en kisa zamanda sagligina kavusur.Simdi gelelim bana dun gece sabaha kadar uyumadim oglumun atesi dusmedi gitti 39.5 dan 38.9 düşüyor tekrar firliyo atesi bogazi berbat antibiyotik basladik ama ates cok fazla cok yorgunum bende diyet adina biseyler yapmaya calisiyorum bu durumda cok zorlaniyorum biktim bu dusmeyen atesden az once yine dus aldirdim ates halen cok yuksek bugun tartildim 73 olmusum galiba odem oldum uyumadigim icin regl olmam gerek o da olmadi maydanoz kurune basladim tekrar insallah oglum bir an once iyilesirde bende duzenime geri donenirim oglusuma dua edin teyzeleri artik ateslenmesin