- Konu Sahibi tomurcukkk
,boyum 163 hedefim 55 olmak destek olursak başaracağımıza inanıyorum bu arada benide kabul ettiğin için teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demek kabul etmek canım estağfurullah.Ben sadece sayfayı açtım burası hepimizin.İsteyen herkes buyursun gelsin.Tecrübelerimizden faydalanıp motiveyi yüksek tutmamız lazım,boyum 163 hedefim 55 olmak destek olursak başaracağımıza inanıyorum bu arada benide kabul ettiğin için teşekkürler
Çok tşk ederim canım, çok sağol...
Valla canım bizde göremiyoruz ne zamandır.Bir ara geldi miladımız 2015 topiğine.Sonra irade günlüğüm diye bir sayfa açtı.Toparlanması için motivasyon için.Ordada bikaç paylaşımda bulunduktan sonra oraya da uğramadı.Ben okuyordum sürekli.Sanırım yine motivasyonu düşük.90 kilonun üzerine çıktım falan diyordu.İnşallah gelir eski günlerdeki gibi birlikte veririz kilolarıtomurcukkk milada ne oldu onu goremedimsanki
canım teşekkürler 80 kiloyum 60'a düşmek hedefim inşallah çocuk tedavisi için doktor kilo vermem gerektiğini söyledi öyle yanı hepimize hayırlı olsun canımTabii katılabilirsin hoş geldin,Kaç kilosun ve hedefin nedir canım?
Hosgeldin aramiza canim basari hikayeni okudum hayran kaldim valla aslinda kendimden biseyler gordum diyelim evimde bir suru spor aleti olmasi kosu bandinin askilik niyetine kullanilmasi tam ben ama ben daha hic yol katedemedim zayiflayim dedikce kilo aldim artik kararliyim insallah birlikte zayiflayalim,boyum 163 hedefim 55 olmak destek olursak başaracağımıza inanıyorum bu arada benide kabul ettiğin için teşekkürler
Aramizda bir arkadasimiz hamile var insallah sende kilolardan kurtulup saglicakla hamile kalirsin ve bebegini kucagina alirsin canimcanım teşekkürler 80 kiloyum 60'a düşmek hedefim inşallah çocuk tedavisi için doktor kilo vermem gerektiğini söyledi öyle yanı hepimize hayırlı olsun canım
kilolar yüzünden bende hamile kalmakta çok zorlanmıştım.pko falan vardı.ama kilo verince hemencecik hamile kaldım.Allah sana da sağlıkla hamile kalmayı ve evladını kucağına almayı nasip etsin.Bende 5 düşük yaptım ama çok şükür 1 oğlum olducanım teşekkürler 80 kiloyum 60'a düşmek hedefim inşallah çocuk tedavisi için doktor kilo vermem gerektiğini söyledi öyle yanı hepimize hayırlı olsun canım
teşekkür ederim canım canım inşallah sizlerinde desteğiyle kilolarımızı veriririz.Aramizda bir arkadasimiz hamile var insallah sende kilolardan kurtulup saglicakla hamile kalirsin ve bebegini kucagina alirsin canim
Allah oğlunuzu size bağışlasın canım bende de pko var inşallah hayırlısı ile ben de hamile kalırım Rabbim isteyen herkese versinkilolar yüzünden bende hamile kalmakta çok zorlanmıştım.pko falan vardı.ama kilo verince hemencecik hamile kaldım.Allah sana da sağlıkla hamile kalmayı ve evladını kucağına almayı nasip etsin.Bende 5 düşük yaptım ama çok şükür 1 oğlum oldu
Cok haklisin canim kendim icin yapmak istiyorum gecen sene kosu bandini aldigimda baya kullaniyodum sonra biraktim esimde cocuklarla ilgileniyodu ama surekli laflaniyodu bende onu dinlememek icin yapmadim bu sene buyuk oglum okula basliyo kucugude uyutup yurumeyi planliyorum su aralar yemek krizlerini yenip duzene oturtmaya calisiyorum canim yaaa en buyuk hayalim istedigim kiyafeti giyebilmek carsidan bunalima girmeden eve gelmek,metracım işte o askıyı yürüme alanına çevirmekle işe başladım hiç pes etmedim desem yalan olur ama eşim hep destekledi günlük 1 saat ben spor yaptım o çocuklarla ilgilendi hiç sorumluluktan kaçmadı bugün yapmasam mı dediğim anda beni motivasyon etti yatmama izin vermedi oda tabi mutlu benim bu halimden benden sonra oda baya kilo verdi eskiden bizle dalga geçenler şimdi bize çok farklı davranıyor buda bu işe devam etmemi sağlıyor kendime özgüveni geldi eskiden mağazada bana olan nine kıyafeti almak zorundaydım şimdi ben beğenmeyip almıyorum bu keyiften kendini mahrum bırakma
hoş geldin kilonu da verirsin bebeğini de sağlıkla inşallah kucağına alırsın önümüzdeki seneyecanım teşekkürler 80 kiloyum 60'a düşmek hedefim inşallah çocuk tedavisi için doktor kilo vermem gerektiğini söyledi öyle yanı hepimize hayırlı olsun canım
Boyum 1,75 canim kilom 100 civari heralde yarin sabah ac karnina tartilirim hedefim 75-77 arasinda olmak 1 sene icinde ulasmak istiyorum,metracım sen kaç kilosun hedefin kaç ben küçük hedef hiç tutmadım nasıl insanlar öyle güzel gözüküyorsa ki çevremde onlardan bi sürü var bende başarabilirim dedim kendine inanmakla başlar herşey
Tamam canim vazgecmek yok artik seninle mesajlasmak iyi geldi canim tekrardan hosgeldin aramizaArtıracaksın ben sana güveniyorum sen de güven bazıları kendiliğinden zayıf bazıları bizim gibi zorlayarak ama napcan herkesin sınavı başka tek kelime sabır sakın vazgeçme