Haydi Yine Yeniden...

kızlar size bir şey sorucam bu aralar sizlerde de baş dönmesi tansiyonda değişiklik halsizlik sabahları iştahsızlık var mı
Canim bende bisey yok ama cevremde bicok kisiden duyuyorum boyle sikayetler.
Sicaklarda cok disari cikma.yeterli miktarda su icmeye de dikkat et canim

Canim bende bisey yok ama cevremde bicok kisiden duyuyorum boyle sikayetler.
Sicaklarda cok disari cikma.yeterli miktarda su icmeye de dikkat et canim
2 gündür suyu az içtiğimi fark ettim dışarı hiç çıkmıyorum zaten ama susuzluktan olabilir sürekli terliyorum hava basık bunaltıyor zaten
çok sağ ol tomurcuğum suyuma çubuk tarçın attım bol içmeye çalışıcam bu gün

KARAHİNDİBA ÇAYININ SAĞLIK AÇISINDAN ÖNEMİ
Şifalı bitkiler alışılmış yöntemlerin dışında kullanılan destek tedavilerdir. Aslına bakarsanız günümüz eczanelerinde satılan ilaçlarını bileşimine bakıldığında bir çoğunun da kaynağını tabiaatan aldığını görmekteyiz. Sözün özü şifalı bitkiler, geleceği garanti almak adına hakkında yeni şeyler söylenmesi gereken tedavi metotlarıdır.

Yukarıda da değinildiği gibi karahindiba çayı hususan karaciğer ve safra kesesi dostu bir bitkidir. Karahindiba çayı özellikle karaciğer problemleri (taraxacin olarak bilinen bir madde nedeniyle) tedavisinde yararlıdır. Taraxacum safra yolları iltihabını azaltır, karaciğer fonksiyon artırabilir ve safra taşlarını engellemeye yardımcı olabilir. Ayrıca korkutucu hastalıklardan olan sarılık ve hepatit gibi hastalıkların tedavisinde de kullanılmaktadır. Ayrıca;

• Karahindiba çayı en etkili bitkisel diüretiklerden biridir. Bu bitki idrarçıkışını artırır, idrarda da potasyum kaybını azaltır.
  • Karahindiba çayı bol oranda antioksidanlar içerir. Bu ise bakteri vevirüsler defetmek için bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olabilir.
  • Karahindiba çayı kan kolesterol düşürücü, kan dolaşımını artırıcı, kilovermeye yardımcı olur. Bununla birlikte romatizma ve artrit ile ilgiliiltihabı azaltmada başarılı sonuçlar verir.
  • Aynı zamanda mesane ve böbrek taşlarının önlenmesine yardımcı olduğu düşünülmektedir.

Bu kilolarla çok mücadele ediyorum vermem uzun süredir yavaşladı yeni bir kararlılıkla bu gruba katıldım bakalım neler olacak

kolay gelsin aslinda boyumuz ayni ve senin 40 kilo verisin benim icin buyuk bi ilham oldu bende 108 kilo ile basladim su an 99 kiloyum birgun 60li kololari gorrbikirim insallah :)
Sen de hatiri sayilir kilo vermissin yine.katil aramiza istersen beraber yuruyelim bu yolda.uzun vadeye yaydiktan sonra acele etmedikce kalici oluyor verilen kilolar

Bu kilolarla çok mücadele ediyorum vermem uzun süredir yavaşladı yeni bir kararlılıkla bu gruba katıldım bakalım neler olacak
hersey cok guzel olacak Melrin.zaten mukkemmel yol katetmissin.benimde zaman zaman duruyor.o sureci beraber atlatacagiz burda

sirkeli suyla eklemlerini sil gece çok çıkmasın ateşi kuzumun 2 gündür mahfoldu yavrucak tabi sen de ben bile yüzünü görmeden üzülüyorum gece aklıma geliyor çocuk ne oldu diye sen annesisin gözünün önünde yavrun sen ne hale gelirsin
rabbim şifa versin inşallah bir daha olmasın hep sağlıklı olsun kuzum
benim ki kilo vermekten değil 3 haftadır 97 nin küsürlerinde dolanıyorum zaten diyette yapmıyorum ki aç kalmıyorum hiç
tek ben de değil oğlum da böyle eşim de neden böyleyiz çözemedim 1 saat yattım şimdi kalktım halim yok başım dönüp duruyor
Halen cok yuksek atesi daha 38 in altini gormedik yine iyi dayaniyo arada atesten baygin yatiyo biraz dusunce geziniyo ilik dus aldiriyorum antibiyotik veriyorum ates dusurucu veriyorum dusmuyo iste bugun abisi farketmis azi disleri kabarmis galiba dis cikaricak abiside boyle hep gec cikardi dislerini millet sut disi doker biz daha yeni tamamliyoruz dislerimizi .....galiba sizin ordada salgin var canim dikkatli olun ailecek hasta olunca dahada zor cok gecmis olsun sizede canim ....

Iki gundur bol yesillikli tavuk salatasi yiyorum ekmek isini baya azalttim sabah iki dilim yiyorum ekmegi oglen bir meyve aksam ustu bes gibi tavuk salatasi yiyorum aksamda sekersiz cay iciyorum tabi uc litre suyu unutmamak lazim bakalim belki boylece kilo vetebilirim zira bu 73 sayisini tartida gormek istemiyorummmm :63:okullar acilinca da komsumla yuruyuslere basliycazz :KK76:

Angelina bence öğle yemeğini atlama elmayı ara öğün olarak tüket faydasını mutlaka görürsün tecrübeyle sabit

Halen cok yuksek atesi daha 38 in altini gormedik yine iyi dayaniyo arada atesten baygin yatiyo biraz dusunce geziniyo ilik dus aldiriyorum antibiyotik veriyorum ates dusurucu veriyorum dusmuyo iste bugun abisi farketmis azi disleri kabarmis galiba dis cikaricak abiside boyle hep gec cikardi dislerini millet sut disi doker biz daha yeni tamamliyoruz dislerimizi .....galiba sizin ordada salgin var canim dikkatli olun ailecek hasta olunca dahada zor cok gecmis olsun sizede canim ....
diş mi çıkarıyor kerata nasılda zorlanıyor ayyh bende hem üzülüp hem gülüyorum benim sıpam da diş çıkarırken ateşlenirdi birde siniri olurdu bacak kadar boyuyla :)) inşallah çabuk çıkarır da ateşi de düşer
benimkiler iyi valla çıktı dolanıyorlar ben evde yemek yapıp çamaşır serip süpürge açtım kendi çapım da dolanıyorum işte:)

Angelina bence öğle yemeğini atlama elmayı ara öğün olarak tüket faydasını mutlaka görürsün tecrübeyle sabit
Canim kahvaltiyi gec yapiyorum oglen pek bisey yemiyorum boyle meyve tost yiyorum bazen ayran iciyorum aksamda cok gec olmadan yiyorum yemegimi ayrica ben elma yiyemem beni acayip aciktirir birde sindirim problemim var sut yumurta kurubaklagiller yok benim hayatimda yani yedigim seyler sinirli o nedenle burda pek menu paylasmiyorum normal insanlara gore biraz farkli besleniyorum oyle biseyki bazi sebzelerde bana dokunuyor sinirli yiyecekle besleniyorum malesef :KK43:

Aksam yemegim
1 yemek tabagi tuzsuz taze fasulye
2 yk yogurt
1 adet tuzsuz etimek
Tomurcugum alistin tuzsuz yemeye normale dondugunde hersey cok tuzlu gelecek disarda yemek yemek benim icin olum o kadar tuzlu geliyorki hersey birde kullanilan yag hemen dokunuyor su lokantalardaki yemek tuz oranini azaltsalar cok iyi olacak bencok zorlaniyorum ...

Olsun arkadaşım bi şekilde bu kilolardan kurtulacağız herkes kendi vücudunu daha iyi tanıyor ne yersin bilemem ama kendini aç bırakma az az herşeyden yemeye çalış bide fazla uykuda kilo yapıyo önceleri çok uyuyan biri olarak

Tuz ve yağ benim için kabusa dönüyo eskiden ne kadar da bol kullanırdım şimdi misafirliğe gittiğimde bile zorlanıyorum acaip tasarruf ettim yağ tuz hamur işlerinden

öğle
1 elma
çeyrek armut

akşam
5 yemek kaşığı taze börülce üstüne sarımsaklı yoğurt
yarımdan dilimden az tam buğday ekmeği

şimdi canım şekerli çekti kuru kayısı ve birazda çekirdeğinden tırtıklıyorum

X