Haydi Yine Yeniden...

Yoğun araştırmalar sonucunda başladım 2 hafta sürekli yapmak gerekiyor akşam yatmadan yarım saat önce yemeliyiz bugün benim 3. , günüm göbek yağları için olan bi kürmüş bende en çok göbekten şikayetçiyim sanki kendiliğinden olmuş gibi biraz indi gibi ama kesin sonucu bitiminde söylerim
Kesinlikle yilmadan devam et canim.ben tam 15 gun yapamasamda buyuk olcude yapmaya calistim ve karin mide bolgemde incelme oldu

Bugunku menum

sabah
2 yk tuzsuz lor
1 domates
1 salatalik
bikac dal maydanoz
2 ad. Tuzsuz etimek

ara
1 fincan sut
1 avuc cig findik

oglen
1 yumurta ile tavada lorlu omlet
1 ad. Tuzsuz etimek

ara
7-8 adet iri kirmizi uzum
1 su bard. Sut

aksam
4-5 yk kadar kiymali patlican yemegi
1 kase yogurt

ara
1 seftali

hoş geldin kilonu da verirsin bebeğini de sağlıkla inşallah kucağına alırsın önümüzdeki seneye
hiç bir şeye moralini bozma motivasyonunu sürekli yüksek tuttun mu hiç de zor değil zayıflamak
buranın en güzel yanı da bu işte sürekli motivasyon halinde oluyorsun
Hosbulduk canım tesekkur ederim güzel dileklerin icin

Simdi gelelim bana dun gece sabaha kadar uyumadim oglumun atesi dusmedi gitti 39.5 dan 38.9 düşüyor tekrar firliyo atesi bogazi berbat :KK43:antibiyotik basladik ama ates cok fazla cok yorgunum bende diyet adina biseyler yapmaya calisiyorum bu durumda cok zorlaniyorum biktim bu dusmeyen atesden az once yine dus aldirdim ates halen cok yuksek :KK43: bugun tartildim 73 olmusum galiba odem oldum uyumadigim icin :KK12:regl olmam gerek o da olmadi maydanoz kurune basladim tekrar insallah oglum bir an once iyilesirde bende duzenime geri donenirim oglusuma dua edin teyzeleri artik ateslenmesin :KK61:
Geçmiş olsun canım oğlusun inşallah bir an önce sağlığına kavusur

kolay gelsin aslinda boyumuz ayni ve senin 40 kilo verisin benim icin buyuk bi ilham oldu bende 108 kilo ile basladim su an 99 kiloyum birgun 60li kololari gorrbikirim insallah :)
bende 111 kiloyla başladın şimdi 97 küsürdeyim inşallah önce 80li kiloları sonra kademe kademe daha azını görücez:)

kahvaltı
çeyrek ekmeğin içini oydum çıkardım kabuğuna
1 haşlama yumurta
yeşil soğan dere otu peynir doldurdum yedim :))
biraz domates salatalık ve 3 dilim oğluma pişirdiğim sucuktan aşırdım sıpa zaten hiç yemedi bıraktı

kızlar size bir şey sorucam bu aralar sizlerde de baş dönmesi tansiyonda değişiklik halsizlik sabahları iştahsızlık var mı

kızlar size bir şey sorucam bu aralar sizlerde de baş dönmesi tansiyonda değişiklik halsizlik sabahları iştahsızlık var E]
Canim biraz kilo verince bu sikintilar bende oluyo komsumda yetmisbesin altina dusunce bas donmesi istahsizlik hatta migde bulantisi yasiyor hatirlarsan bende bir ara migde bulantisindan istahsizlik ve halsizlikten sikayetciydim ki o zaman 70 kiloyu gormustum galiba vucut yeni kilosuna adepte oluyor eger sabredersen daha cok kilo veriyorsun yok cok halsizim diye yersen kilo aliyorsun benim basima geldigi gibi bugun yine tartildim 73 geldim atamamisim odemi gerci yine uyumadim atesi halen dusmedi oglumun :KK43:

Günaydın arkadaşlar kahvaltıda bugün biraz şımarıklık yapıp börek ilave ettim iki dilimcik       az yağda yumurta domates salatalık peynir vazgeçilmezim maydanoz ve yeşil çay bi dilimde ballı ekmek ay ne çok yemişim yazarken yoruldum diğer öğünlerde kısarız artık

sirkeli suyla eklemlerini sil gece çok çıkmasın ateşi kuzumun 2 gündür mahfoldu yavrucak tabi sen de ben bile yüzünü görmeden üzülüyorum gece aklıma geliyor çocuk ne oldu diye sen annesisin gözünün önünde yavrun sen ne hale gelirsin
rabbim şifa versin inşallah bir daha olmasın hep sağlıklı olsun kuzum
benim ki kilo vermekten değil 3 haftadır 97 nin küsürlerinde dolanıyorum zaten diyette yapmıyorum ki aç kalmıyorum hiç
tek ben de değil oğlum da böyle eşim de neden böyleyiz çözemedim 1 saat yattım şimdi kalktım halim yok başım dönüp duruyor

Günaydın arkadaşlar kahvaltıda bugün biraz şımarıklık yapıp börek ilave ettim iki dilimcik       az yağda yumurta domates salatalık peynir vazgeçilmezim maydanoz ve yeşil çay bi dilimde ballı ekmek ay ne çok yemişim yazarken yoruldum diğer öğünlerde kısarız artık
yağda yumurta acayip tok tutyor geç acıkırsın zaten o arada yakarsın yediklerini:)

Selam kizlar kahvaltim
3 yk lor
1 domates
1 salatalik
1 hasl yumurta
3 adet kil biber

ara
1 acuc cig findik

oglen
misafirlikteyim simdi.ani oldu ev sahibinin tuzsuz yedigimden haberi yok tabi.bende tatli yedim biraz kacamak gibi oldu ama iyi geldi acikcasi cunku kac gundur dermanim yoktu enerji verdi
1 adet kalburabasti
2 adet cikolatali kucuk milfoy
2 catal tavukgogsu

aksama sadece yogurt salatalik etimek planliyorum bakalim nolcak

X