- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- Konu Sahibi tomurcukkk
günaydın kızlar
hayırlı cumalar
Günaydın hayırlı cumalar...Hoşbuldum :) Günaydın nestle gevreğimi kaşıklarken...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar
hayırlı cumalar
Günaydın hayırlı cumalar...Hoşbuldum :) Günaydın nestle gevreğimi kaşıklarken...
Hoş geldin aramıza.Evet yeni başlangıçlarla bu topicteyiz ve kimse kilolarından kurtulmadan çıkmak da yok.Sonra kilolarımızı koruma topiği açacağızSelam bayanlar-eski günlüktenim bende üniversitede 3-5 kilo vermişken memlekette misliyle aldım
Madem yine yeniden' bende varım
yeterli ve dengeli olmuş canımMerhaba kizlar hayirli cumalar
Dunku menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
Biraz peynir
3-4 yesil zeytin
Salatalik
Ara
Yogurt
Oglen
Mercimek corbasi 1 kase
Aksam
Taze fasulye
Iki dilim ekmek
Salata
1 dilim pasta
Tabii katılabilirsin hoş geldin,Kaç kilosun ve hedefin nedir canım?Kızlarr ben de katılabilir miyim aranıza
Saol canm esim aksam yemegini disarda yiyelim dedi cikmak istemedim artik pastayida reddemedimyeterli ve dengeli olmuş canım
Sağol canım.Ben şuan kotizonlu bir ilaç kullanıyorum.Gözümde bir problem çıktı üveit diye.15-20 gündür bununla uğraşıyorum.Arka üveit tedavisinde kortizonlu ilaç uygulanıyormuş.Kilo aldıracak şişirecek diye çok korktum ama Angelina ve Ekim sağolsunlar diğer topicte bu konuyla ilgili beni baya motive ettiler.Saol canm esim aksam yemegini disarda yiyelim dedi cikmak istemedim artik pastayida reddemedim
Sen baya azalttin yemeyi cok kisa surede ulasicaksin hedefe hayranim sana canim
Supersin canim az da olsa eksidesin sonucta o memnun olmayan ifadenin ne isi var orda bakiyim sende hep bunlardan gormek istiyorumsabah
2 dilim tam buğday ekmeğinden yağsız tost
bu gün tartı günüydü 2. gurupta 97.4 kiloyum
Vermedik canım ama cuma olmasa iyi olur.Cumaları işlerim yoğun oluyor liste hazırlamam da sıkıtı o yüzden.Ha şöyle olur,cuma bildirim yapılır listeyi cumartesi hazırlarım o zaman sorun yokKizlar sayfamizin tarti gunune karar verdiniz mii???
Gecmis olsun canim peki ne kadar kullanacaksin kortizonuSağol canım.Ben şuan kotizonlu bir ilaç kullanıyorum.Gözümde bir problem çıktı üveit diye.15-20 gündür bununla uğraşıyorum.Arka üveit tedavisinde kortizonlu ilaç uygulanıyormuş.Kilo aldıracak şişirecek diye çok korktum ama Angelina ve Ekim sağolsunlar diğer topicte bu konuyla ilgili beni baya motive ettiler.
Tuzu ve şekeri sıfırladım bol su içiyorum.Süt yoğurt meyve çok tüketiyorum.Ben aynı kalsam yeter diyordum ama kortizon kullanırken kilo vereceğim hiç aklıma gelmezdi
Siz belirleyin canim benim icinde fark etmez yine eskisi gibi sali gunu iyi olabilirVermedik canım ama cuma olmasa iyi olur.Cumaları işlerim yoğun oluyor liste hazırlamam da sıkıtı o yüzden.Ha şöyle olur,cuma bildirim yapılır listeyi cumartesi hazırlarım o zaman sorun yok
Cuma dışında hangi gün olursa da farketmez zaten
Valla hiç bilmiyorum onu işte.Pazartesi başladım.Önümüzdeki pazartesi kontrole gidicem.Kortizon ilaçları birden bırakılmıyor bildiğim kadarıyla dozu azaltılarak bırakılıyormuş.Şuan 48 mg alıyorum günde.Muayenede herşey belli olur iyileşip iyileşmeme durumuna göre karar verir doktor sanırımGecmis olsun canim peki ne kadar kullanacaksin kortizonu
Slm arkadaşlar yorucu daha da önemlisi sabır isteyen bu süreçte aranızda olmak çok güzel başarı hikayemi yazmak için aranızdayım zayıf geçen çocukluk ve üniversite yıllarından sonra yavaş yavaş artan kilolarımla yaşamayı öğrenmiştim 55 olan kilom 2 çocuktan sonra 95 olmuştu üç basamaklı sayıya yakındım her gittiğim yerde bana bakan gözler alaycı cümleler alışverişten mutsuz gelen bi kadındım köşede askı niyetine duran koşu bandı başta olmak üzere bi sürü spor eşyası vardı kızım şişman olmamdan mutsuzdu kimse çocuğumu üzmemeli derken ben nefsime yenik düşüp onu daha çok üzdüğümü fark ettim ona bunu yaşatmamalıyım derken benim maceram başladı ilk başta adım ölçer aldım ne kadar az hareket ettiğimi anladım sayıyı artırmak için sürekli yürüdüm yağmur çamur demeden koşu bandı askılıktan gerçek görevine döndü herşeyi yemeyi ama zamanında ve yeterli yemeyi öğrendim aileminde desteğiyle şimdi 67 kilo oldum artık daha fazlasına ihtiyacım vardı bu yüzden aranızdayım
Insallah en kisa zamanda iyilesir canimmm saglik herseyden onemliValla hiç bilmiyorum onu işte.Pazartesi başladım.Önümüzdeki pazartesi kontrole gidicem.Kortizon ilaçları birden bırakılmıyor bildiğim kadarıyla dozu azaltılarak bırakılıyormuş.Şuan 48 mg alıyorum günde.Muayenede herşey belli olur iyileşip iyileşmeme durumuna göre karar verir doktor sanırım