- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 38
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #1.321
hayırdır miladım yorgunluktan mı başka bir şeyden mi misafir istemiyorsunNe kadar sevindin canım benim :) Madem bu kadar seviyorsun misafiri Rabbim huzur veren misafirler nasip etsin sana bol bol..
Benim hiç keyfim yok bugun bayramdan bir şey anlamadim.. mumkunse misafir istemiyorum dün inşallah bol misafirli geçer diye dua etmiştim oysa
iyi bayramlar doliiiHerkese iyi bayramlar
Hayırdır canım neden keyfin yokNe kadar sevindin canım benim :) Madem bu kadar seviyorsun misafiri Rabbim huzur veren misafirler nasip etsin sana bol bol..
Benim hiç keyfim yok bugun bayramdan bir şey anlamadim.. mumkunse misafir istemiyorum dün inşallah bol misafirli geçer diye dua etmiştim oysa
canımız sıkılıyor takılıyoruz işte :))Ii bayramlar ekim aynen öyle annem babam beraber tv izliyoruz bi andan da bakiniyorum buralarda ne var ne yok
hayırdır miladım yorgunluktan mı başka bir şeyden mi misafir istemiyorsun
aminnn beni ben olduğum için seven misafirler bol bol gelsin :))
Hayırdır canım neden keyfin yok
Geçmiş olsun canım, hoş şeyler olmamış gerçekten.Bari yardımcı olsalarmış ya eşin ya görümcen.Kolaylıklar diliyorum...Yani onlar kustu olan bana oldu sırt omurgalarim iki kati büyümüş gibi hissediyorum
Geçmiş olsun canım, hoş şeyler olmamış gerçekten.Bari yardımcı olsalarmış ya eşin ya görümcen.Kolaylıklar diliyorum...
Canim olan sana olmus yorgunluktan cok can sikintisi seni mahvetmis olur aile icinde boyle seyler neyse sen idare etmissin artik dilerim bir daha boyle tatsizliklar yasanmaz kolayliklar diliyorum sana canim uzme tatli canini ...Sagol ablacim.. eşim inat etti elimi vurmam diye tartışmak istemedigim için artık israr etmedim. Görümcemse kizcagiz cok yoruldu bugün hepimiz gun boyu dışardaydık misafirler falan vardi harap olduk..
Patlayacak gibiydim anlatmak iyi geldi iyiki varsınız kizlar..
Canim olan sana olmus yorgunluktan cok can sikintisi seni mahvetmis olur aile icinde boyle seyler neyse sen idare etmissin artik dilerim bir daha boyle tatsizliklar yasanmaz kolayliklar diliyorum sana canim uzme tatli canini ...
Canim kiyamam cok kotu olmus ama duzelir baba ogul onlar soylerler geride unuturlar bayramda olmasa iyiymis ama olmus bikere bundan sonra agzinizin tadi bozulmasin canim seytan iste ugrasiyor insanla kurban ibadetinin guzelligini bozacak vesvese verecek ya sizinkilerde dusmusler bir yanlisa cabucak duzelmesi dilegi ile ...Evet aynen canım sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırdım.. eşim o et eve gelmicek diyor kp neden almiyorsunuz diyor midem bulandı et kokusundan o bir yandan, diger yandan herkes icindekileri döküyor bayram bayram birseylerle yüzleşmek bana ağır geldi.. dedigin gibi her ailede oluyor bayramda olmasini istemezdim ama sağlık olsun rabbim beterinden korusun bunada şükür..
Kıyamam canım olN sana oldu desene bu yorgunluk illaki geçer Allah gönül yorgunluğu vermesin kırgınlıkları sürmesin inşallah eşinde yanlış yapmış ama olmuş olan şeytanın işi yok uğraşıyor sen sevabını almışsın canım üzme tatlı tatlı canınıYok canlarim sadece yorgunluk degil ...bu saat oldu ben et islerini yeni bitirdim ve tek başımabizim kayinpederlerle büyükbaş kurban kestik esim babasi ile dün tartistigi için bizim payimiza dusen eti istemedi ayarlamaya basladigim etlerin hepsini toplayip babasini kapisina bıraktı yani bayramın tadını kaçırdı sağolsun.. az once kv kp ve görümcem gelip eti getirdiler arayi hafif buldular esimde ben elimi surmem deyince kaç gunluk yorgunluğun bu gunun islerinin üstüne tuz biber ekti tek basima ayarladım hepsini yorgunluktan ne yapacagimi şaşırdım
Yani onlar kustu olan bana oldu sırt omurgalarim iki kati büyümüş gibi hissediyorum