Haydi Yine Yeniden...

Iyi geceler kizlar iki gundur gunduz cok iyi gidiyorum geceleri krakerler kolalar moralim bozuldu ya acilen toparlanmam lazim daha bayram gelmeden cozuttum neyse bakalim herkese iyi uykular opuyorum yarin gorusuruzzz
Bayram bu etkiyi herkeste bırakıyor o yüzden diyolar bayramda dikkatli olun yani kuzum bu konuda tek değilsin Allahtan sayılı gün

Iyi geceler hanımlar
En gece ben mi kaldım ne iftardan sonra sofrayi toplar toplamaz disari attik kendimizi çocuklarla gezdik hediyelerimizi aldık dondurma yiyip geldik..
Geldiğimde sarmayi sardim Allahtan görümcem yardim etti yoksa hala bitmemisti ortaligi toplayana kadar bu saat oldu kilitlenmiş gibiyim bende de bel fıtığı var aldigim kilolarda bugun kendini epeyce gösterdi:KK43:
yarin orucumu kurban etiyle acmam gerekirdi ama bugün regl oldum arifeyi atlattigima seviniyorum.olacagimi biliyordum. O yuzden de fazla ağrım var galiba simdi oturmanin tadına vardim azıcık kalkip kendimi yataga atacağım bende...

FB_IMG_1443071995003.jpg

Hepinize mutlu sevdikleri ile guzel bayramlar gecirmesi dilegi ile iyi bayramlar diliyorum :KK200::KK200::KK200:benim bu bayram iki yanim da yarim rabbim kimseyi bayramlarda kimsesiz birakmasin :KK61::KK61::KK61:
aminnn
sabah baba oğul namaza gittiler gelip üst değişip kurbana gittiler hala gelmediler evde tek başınayım tatlımı şimdi yaptım banyomu temizledim evi toparladım kös kös oturuyorum şimdi:KK43:

Hepinize mutlu sevdikleri ile guzel bayramlar gecirmesi dilegi ile iyi bayramlar diliyorum :KK200::KK200::KK200:benim bu bayram iki yanim da yarim rabbim kimseyi bayramlarda kimsesiz birakmasin :KK61::KK61::KK61:
Üzülme canım. Allah sabrını versin.Eskiden gurbetteyiz diye üzülürdüm, şimdi ah babam sağ olsaydı da tlfonda da olsa bir sesini duysam diyorum.Hep birlikte olduğumuz o kalabalık bayramları çok özlüyorum :KK43:

Üzülme canım. Allah sabrını versin.Eskiden gurbetteyiz diye üzülürdüm, şimdi ah babam sağ olsaydı da tlfonda da olsa bir sesini duysam diyorum.Hep birlikte olduğumuz o kalabalık bayramları çok özlüyorum :KK43:
Cok sukur annem babam sag kardeslerim gurbette o nedenle buruk geciyo iste bu bayram gecen bayram herkes izne gelmisti allah babacigina rahmet eylesin canim :KK43:

bana misafir geldi bayramlaşmaya :KK73::KK73::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ne kadar sevindin canım benim :) Madem bu kadar seviyorsun misafiri Rabbim huzur veren misafirler nasip etsin sana bol bol..
Benim hiç keyfim yok bugun bayramdan bir şey anlamadim.. mumkunse misafir istemiyorum dün inşallah bol misafirli geçer diye dua etmiştim oysa:KK43:

X