Haydi Yine Yeniden...

Valla öyle bide ben tam uymasamda kendimi bildim bileli diyetteyim o hayatında ilk kez bu kelimeyi kullanıyor ben hergün sporla ilgili bişeyler yaparım o haftada 3 kere yapar ona yetiyor tabii kendi böyle kolay kilo verince benden de aynısını bekliyor

Tabiii hoşlarına gidiyor zayıf olmamız eşim o en kilolu hallerimde söylenmezdi ama şimdi yeni evliyiz gibi iltifatlar havada uçuyor resmen bana tekrardan aşık oldu istekleri arttı 55 olduğunda çok güzel olacaksın deyip alttan alttan ver şu kalan kiloları diyor bişey itiraf edeyim o zayıflayınca bende ona tekrar aşık oldum artık sempatik değil yakışıklı kelimesini karşılıyor

maşallah
benim, beni hiç 75 kg nun altında görmedi garibim
70 olsam yada daha aşağısı ne der acep

Hep aynı şeyleri yaşıyoruz kızlar sizleri okuyunca kendimi görüyorum iyiki bulmuşuz birbirimizi...
Aynen kiloluyken benim eşimde hiçbirşey demezdi hiç yüzüme vurmadı sağolsun bendede bir rahatlık onun şikayeti yokya hiç uğraşmadım vermek için ama şu üç senedir diyet hep hayatımda ve görüyorumki oda zayıflamamı istiyor iltifatlar yolda sarılmalar şimdi kızıyorum kendime ne yaptım ben diye ama yolun neresinden dönersek kardır iniallah hedeflerimizide görürüz
Yüzmeye eşimde başlamıştı üç hafta oldu oda çok hızlı veriyor ve ben bu işe bir dur dedim sana diyet falan yok sadece yüz yeter kilo verme dedim:) diyet +sporda vardı napayım sinir oldum aramızda bir kilo var benim altıma düşmemeli:)

Ne garibi yahu senin gibi hatunu olan garip olur mu. Başardığımızda Sende Var olan işvenle cilvenide eklersen adam vaavvvvv sen neymişsin be hatunum diyerek cümleye başlar gerisini nasıl tamamlanacağını sen daha iyi bilirsin inan bakışlar bile değişiyor

Ovvv ben kıllığına zayıflamalısın diyorum ama bakıyorum zayıflaması benden hızlı sana hergün spor yok haftada 3gün yeter diyorum oda benim çektiğimi anlasın uğraşsın istiyorum

İyi aksamlar kizlar bugun iki ziyarete gittim birinde sadece cay ikincisinde bir dilim baklava yedim ama cok guzeldi pisman degilim

Bugunku menum
Sabah
Yesil cay

Ogle 11 de
Kiymali yumurta
Bir dilim borek
Domates
Salatalik

Ara
Bir bardak cay
Bir dilim baklava

Aksam
10 tane ince sarilmis sarma
Yogurt

Super degil ama kac gundur yediklerime gore iyi sayiyorum

Selam canlar,
dun et isleri bugun gelen giden acayip yorgunum.bugun cikamadik bi yere daha.dun aksam cok bunaldik sadece.esim oglum ben sahile indik gezdik yuruduk biraz.
bugun de o kadar gelen giden oldu ki oglum oglen uykusu bile uyumadi gelen cocuklarla oynamaktan.simdi cizgi film izlerken sizdi.napicam bilmiyorum.cok zamansiz bi uyku oldu bu gece yarisi uyanirsa ayvayi yedim ben.
oyle bi bakayim dedim sizlere.diyeti baya savsakladim bende.az tuzlu yemeye calisiyorum.tatliya da olabildigince dikkat etmeye calisiyorum.yarin gezebilirim ancak akraba ve arkadaslarimi.insallah gittigim yerlerde frenlemeyi beceririm.
bayram sonu daha dikkatli bi sekilde diyetime devam edicem insallah

Bence de bayram bayram iyi kontrol etmissin kendini canim.tebrikler :)

arada diyor zaten sen zayıf olsaymışsın neler giyerdin diye eleştirir tarz da :))
bu kilolu halimle bile ne kadar esnek kıvrak olduğumu biliyor hala parende takla atıp yere 3 parmak mesafede olsa bacak açma yapabiliyorum :))) önceden yere sıfır yapıyordum

bu akşam iyice dinlen tomurcuğum . çcukların uyku saati geçtimi tüm dengeleri hemen bozuluyor kıyamam sızmış teyzesinin kuzusuu
güya bende az tuzlu yiycem sabah yağda tüm yumurta yiyelim dedim eşim illa peynirde koyalım dedi kalktı kendi yaptı çok tuzluydu evde ya ben bişey pişirirken gelip yok baharatı tuzu ayarlıycam diye atıyor bol bol bilmesem kasıtlı diycem :)

Masallah kiz nasil beceriyosun benim bacaklar duzlenmiyor bile

ekim2009 inanamıyorum sana süpersin ben düz yolda yürüsem anca oluyo lisedeyken de tek düşük notum beden dersiydi anlayacağın o kadar yeteneksizim

Benim ufaklıkta arada zamansız uyuyor2-3 gün zor toparlıyorum yanlarında ben yatmasam uyumuyorlarda iş zamanı haşat oluyorum

Iyi aksamlar kizlar eve yeni geldim ustunu cikaran atti ortaya bende attim makineye yikadim simdi oturdum buyukleri gezdik geldik kayinvalide et haslamis sofra kurdu bir iki dolmadan yedim ayran ictim bir bardak bir dilim baklava cok guzel yapmisti ama yaa ordan annemlere annemde kurdu sofra oda kavurma yapmis uc kasik pilav uc dort kasik kavurma yedim corba ictim bir kepce bir tane kucucuk baklava yedim gunu boyle kapatirim insallah cok zor tuttum kendimi

Kizlar esleriniz ile ilgili yazdiklarinizi okudum da siz kac kg idiniz kac kg verdiniz suan ki kg niz nedir ki aceppp

Cok heyecanlandimmm

Masallah kiz nasil beceriyosun benim bacaklar duzlenmiyor bile
ben hep şebek gibiydim çocukken de :))
çok esnekti bedenim eskiden şimdi o kadar değil tabi
yerde ayaklarının altı birbirine değer vaziyette bağdaşın ayak tabanları birleşmiş hali gibi düşün topuklarımı kendime çekip yere yapışıyorum haha göbüşüm el verdiği kadar yine aynı şekil otururken erkek kardeşim diz kısımlarıma çıkar basardı yere tam yapışırdı bacaklarım sporcu kardeş işte kendi yapamazdı bana sinir olurdu heheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…