- 23 Eylül 2013
- 2.277
- 3.315
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #1.341
Canım etleri yıkayıptami koyuyorsun biz hiç yıkamayızDaha kıymalık etler yikanacak dolaba koyup yarın çekeceğim.
Misafirleerden kalan tabak canaklar duruyor.. et tahtasi ovulacak ama bende hicc mecal yokk
Canım benim biz daha bayramlaimaya başlayamadık siz çabuk bitirmişsiniz bizde en az zararla atlatırız bayramı inşallahGunaydin hanimlar artik bayramda gectigine gore buralardayim bundan sonra en az kacamakla diyet yoluma devam edicem insallah yolum uzun ama pes etmek yok
Günaydın canım bizde daha kimseye gitmedik gece çalıştı eşim şimdide uyuyor etler bugün öğleden sonraya kaldı hâlâ kasapta bekliyor sanırım bizim bayramlaşmalar yarın olacakGunaydinn kizlarr keyifler nasil bakimm bugun bayramin ikinci günü halen kimseye gitmedik bizede gelen olmadi artik bugun buyukleri ziyarete gideriz kayinvalidelere sonrada annemlere gideriz hepinize iyi gunler diliyorum kaloriniz az olsun kizlarr
Kıyamam canım olN sana oldu desene bu yorgunluk illaki geçer Allah gönül yorgunluğu vermesin kırgınlıkları sürmesin inşallah eşinde yanlış yapmış ama olmuş olan şeytanın işi yok uğraşıyor sen sevabını almışsın canım üzme tatlı tatlı canını
Allah razı olsun canım Allah herkese saglikla ağız tadiyla yemegi nasip etsin insallah..mübarek gün olmayacak şeyler olmuş, olan sana olmuş kuzum
oldu geçti etleri de bitirmişsin inşallah sağlıkla huzurla yersiniz
biz etin çoğunu veriyoruz kalanı da kuş başı yapmıyorum bir pişirmelik kesip öyle kaldırıyorum pişireceğimde küçültüyorum etin lezzeti kaçmıyor o zaman tabi bana da kolaylık oluyor çabuk bitiriyorum işi, sen küçük küçük kesmişsin anlaşılan bu gün erken gelen olmuyorsa yat dinlen öğleye kadar ablam
@milad_tb cim kendini uzme boyle tartismalar her ailede oluyor malesef keske bayram gunu olmasaydi etlere gelince yavas yavas yaparsin rabbim yeter ki saglik versin
Günaydın ekimimmm
Canım etleri yıkayıptami koyuyorsun biz hiç yıkamayız
Gunaydinn kizlarr keyifler nasil bakimm bugun bayramin ikinci günü halen kimseye gitmedik bizede gelen olmadi artik bugun buyukleri ziyarete gideriz kayinvalidelere sonrada annemlere gideriz hepinize iyi gunler diliyorum kaloriniz az olsun kizlarr
Bugün midemde acaip şişlik var söylemesi ayıp ishal oldum sabahtan beri tuvalete taşınıyorum ama hala şişlik ve ağrı geçmedi acaip seslerde cabası ne yapmam lazım şişkinlik için fikri olan varmı
Tartıyı yaz tatilinde bende yanımda taşımıştım bi kere tartılmadım zaten kıyafetler kendini gösteriyordu maalesefKizlarrrr merhaba HEPİNİZE HAYİRLİ BAYRAMLAR DİLİYORUM.
Dun et isiydi gece de yolculuktu derken mahvoldum basim disim cok.agriyor.
Ben tatli seker falan.yemedim ama zaafim olan ekmegi kacirdim insallah cok fazla arti cikmam simdi esimin.aailesine geldik adana dalar ben kayseride yasiyorum burayada tarti aldim ama tartilmadim iki gundur kabizlik ve sisilik varrr davulll gibiyimmm
hahahah süper olur işte gülüm ayrı yemek yapma derdin olmaz kız kocan seni pek seviyor maşallah diyete bile beraber başlıyor amaaa benim kocam kadar olamaz biz depresyona bilenee beraber giriyoruz damsız girmiyoruz heehehehehEşimde diyete başlayacakmış bende senle başlarım deyince güldük ikimiz ben hiç bırakmadığım diyete eşimlede başlayacağım
O bana Rabbimin büyük lütfu şükürler olsun ben çok zayıflayınca yanında şişman duruyorum diye 23 kilo verdi şimdi işleri yoğun ara vermişti 5 kilo daha verecekmiş erkekler daha kolay veriyor benim yarı diyetimi yapsa başarıyor o zaman benim daha sıkı asılmak lazım artık sporla yatar sporla kalkarımhahahah süper olur işte gülüm ayrı yemek yapma derdin olmaz kız kocan seni pek seviyor maşallah diyete bile beraber başlıyor amaaa benim kocam kadar olamaz biz depresyona bilenee beraber giriyoruz damsız girmiyoruz heeheheheh
maşallah karı koca tam uyumlusunuz rabbim muhabbetinizi arttırsınO bana Rabbimin büyük lütfu şükürler olsun ben çok zayıflayınca yanında şişman duruyorum diye 23 kilo verdi şimdi işleri yoğun ara vermişti 5 kilo daha verecekmiş erkekler daha kolay veriyor benim yarı diyetimi yapsa başarıyor o zaman benim daha sıkı asılmak lazım artık sporla yatar sporla kalkarım